Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Γειά σε όλους! Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα σε έναν υπολογιστή στην δουλειά μου ο οποίος έχει windows xp: Τα ονόματα των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας έχουν χρώμα φόντου το οποίο είναι ενοχλητικό και θέλω να το αφαιρέσω. Προσπάθησα, κάνοντας τα παρακάτω, χωρίς αποτέλεσμα: Δεξί κλικ στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" Επιλέγω "Ιδιότητες" Στο νέο παράθυρο επιλέγω "Για προχωρημένους" Έπειτα στην περιοχή "Επιδόσεις", επιλέγω "ρυθμίσεις" Στο νέο παράθυρο εντοπίζω και ξετσεκάρω την επιλογή "χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας" Καμιά ιδέα??
vagpan1986 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτο το πρόβλημα στην δουλειά μου απο δυο υπαλλήλους με xp και είχα σπάσει το κεφάλι μου αφού έκανα ότι κι εσύ και το πρόβλημα δεν έφευγε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε οταν είχαν κάνει κάποια εικόνα wallpaper στον Η/Υ τους. Λοιπόν κανε αυτό. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στην καρτέλα επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στο κουμπί "προσαρμογή επιφάνεια εργασίας". Αριστερό κλικ στην καρτέλα Web. Ξε-τίκαρε ό,τι μπούρδα έχει εκεί (σε στυλ λινκ ιστοσελίδας). Οκ-εφαρμογή και είσαι έτοιμος.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω αύριο στη δουλειά...
David20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτο το πρόβλημα στην δουλειά μου απο δυο υπαλλήλους με xp και είχα σπάσει το κεφάλι μου αφού έκανα ότι κι εσύ και το πρόβλημα δεν έφευγε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε οταν είχαν κάνει κάποια εικόνα wallpaper στον Η/Υ τους. Λοιπόν κανε αυτό. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στην καρτέλα επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στο κουμπί "προσαρμογή επιφάνεια εργασίας". Αριστερό κλικ στην καρτέλα Web. Ξε-τίκαρε ό,τι μπούρδα έχει εκεί (σε στυλ λινκ ιστοσελίδας). Οκ-εφαρμογή και είσαι έτοιμος. Σορρυ,αλλα, "εφαρμογη" και κατοπιν "οκ"..
infin1tyGR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σορρυ,αλλα, "εφαρμογη" και κατοπιν "οκ".. Σόρρυ αλλά, σκέτο ΟΚ. Εφαρμογή μόνο αν θες να μείνει ανοιχτό το παράθυρο για να κάνεις και άλλες αλλαγές.
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, Είχα αντιμετωπίσει κι εγώ αυτο το πρόβλημα στην δουλειά μου απο δυο υπαλλήλους με xp και είχα σπάσει το κεφάλι μου αφού έκανα ότι κι εσύ και το πρόβλημα δεν έφευγε. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε οταν είχαν κάνει κάποια εικόνα wallpaper στον Η/Υ τους. Λοιπόν κανε αυτό. Δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στην καρτέλα επιφάνεια εργασίας. Αριστερό κλικ στο κουμπί "προσαρμογή επιφάνεια εργασίας". Αριστερό κλικ στην καρτέλα Web. Ξε-τίκαρε ό,τι μπούρδα έχει εκεί (σε στυλ λινκ ιστοσελίδας). Οκ-εφαρμογή και είσαι έτοιμος. Το δοκίμασα! Λοιπόν στον υπολογιστή του γραφείου μου λειτούργησε μια χαρά η παραπάνω λύση. Κατά τύχη το άκουσε ένας συνάδελφος που έχει και αυτός το ίδιο πρόβλημα στον υπολογιστή του (windows xp και αυτός). Προθυμοποιήθηκα να το εφαρμόσω γεμάτος χαρά που θα τον βοηθήσω, αλλά ξενέρωσα όταν στον δικό του υπολογιστή δεν λειτούργησε η παραπάνω λύση. Τι μπορεί να πήγε στραβά; Στον δικό μου, όταν φτάνω στο βήμα "αριστερό κλικ στην καρτέλα Web", εμφανιζόταν επιλεγμένη η επιλογή "κλείδωμα εικόνιδίων" αν θυμάμαι καλά, την οποία ξε- τίκαρα. έπειτα πάτησα οκ και έπειτα εφαρμογή! Έπειτα όλα καλά! Στο pc του συναδέλφου, στο ίδιο βήμα, δεν ήταν τικαρισμένο αυτό, αλλά πιο πάνω υπήρχε μια λίστα με web wallpapers αν θυμάμαι καλά, τα οποία τα ξετίκαρα και τα αφαίρεσα κιόλας...
vagpan1986 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ωραίοςςς.. Ξέχασα να σου πω το πιο βασικό να ξετικάρεις το κλείδωμα των εικονιδίων και χαίρομαι που το βρήκες, γιατί μόνο με την διαγραφή καμια φορά δεν φεύγει. Έτυχε να βρω κι εγώ έναν υπάλληλο σήμερα με το ίδιο θέμα, αν και δεν τον ενοχλούσε, θυμήθηκα εσένα και είπα να τον το βοηθήσω καμαρωτός καμαρωτός. Κι έμεινα με το "καμάρι" στο χέρι αφού δεν έπιασε τελικά. Έπειτα γύρισα στην λύση νο 1 (Ξετσεκάρισμα στην ''χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας"). Κάπου στο ιντερνετ βρήκα οτι τρώνε κατι κόλληματα τα win xp όπου έπρεπε να κάνω check και ok (πριν ήταν ξετικαρισμένο) έπειτα ξανα uncheck και ok και όντως τελικά έφυγε η σκιά.Ότι να ναι δηλαδή. Ψάχνοντας και λίγο στο google δεν βρήκα άλλη λύση περα αυτών των δυο . Έτσι αν δεν βαρίεσαι κανε απανωτά τις δυο αυτές επιλογές και αν δεν φτιάξει, ε τοτε ο συγκεκριμένος κύριος-α πρέπει να ζήσει με αυτό το πρόβλημα
Καπετάνιος Βασίλης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Ωραίοςςς.. Ξέχασα να σου πω το πιο βασικό να ξετικάρεις το κλείδωμα των εικονιδίων και χαίρομαι που το βρήκες, γιατί μόνο με την διαγραφή καμια φορά δεν φεύγει. Έτυχε να βρω κι εγώ έναν υπάλληλο σήμερα με το ίδιο θέμα, αν και δεν τον ενοχλούσε, θυμήθηκα εσένα και είπα να τον το βοηθήσω καμαρωτός καμαρωτός. Κι έμεινα με το "καμάρι" στο χέρι αφού δεν έπιασε τελικά. Έπειτα γύρισα στην λύση νο 1 (Ξετσεκάρισμα στην ''χρήση σκιών για ετικέτες εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας"). Κάπου στο ιντερνετ βρήκα οτι τρώνε κατι κόλληματα τα win xp όπου έπρεπε να κάνω check και ok (πριν ήταν ξετικαρισμένο) έπειτα ξανα uncheck και ok και όντως τελικά έφυγε η σκιά.Ότι να ναι δηλαδή. Ψάχνοντας και λίγο στο google δεν βρήκα άλλη λύση περα αυτών των δυο . Έτσι αν δεν βαρίεσαι κανε απανωτά τις δυο αυτές επιλογές και αν δεν φτιάξει, ε τοτε ο συγκεκριμένος κύριος-α πρέπει να ζήσει με αυτό το πρόβλημα Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες... Δυστυχώς το πρόβλημα στο pc του συναδέλφου δεν λύθηκε! Κρίμα, μιας και στο δικό μου μηχάνημα έπιασε... Και πάλι, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα