tarantules Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 κακα τα ψεμματα σαν τον οτε δεν εχει.. Ναι φυσικά! Όπως ακριβώς το είπες: Σαν τον ΟΤΕ δεν έχει, που έκανα αίτηση φορητότητας να πάω σε άλλη εταιρία και μου έστειλαν τελικό εξοφλητικό λογαριασμό με ποινή ρήτρας για πρόωρη αποχώρηση κάπου στα 85 ευρώ αν θυμάμαι καλά ενώ δεν ήμουν καν μέσα σε πρόγραμμα και με ανάγκασαν να κάνω καταγγελία στη γραμματεία καταναλωτή και όχι μόνο δεν πλήρωσα τη ρήτρα που παρανόμως είχαν βάλει οτι έπρεπε να καταβάλλω αλλά πήρα και επιστροφή κάπου στα 50 ευρώ γιατί οι μάγκες στους λογαριασμούς 2μήνου σε βάζουν να προπληρώνεις μέρος του επόμενου λογαριασμού. Όπως ακριβώς το είπες: Σαν τον ΟΤΕ δεν έχει!
Anorymous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Είμαι πλέον σίγουρος ότι με κοροϊδεύουν τους είχα δώσει μια τελευταία ευκαιρία μου είχαν πει θα κάνουν από μαγνητόφωνηση και το πολύ σε πέντε μέρες θα με πάρουν σήμερα είναι η έκτη μέρα οπότε ήρθε η ώρα για καταγγελία στο ΕΕΤΤ
cococrops Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Είμαι πλέον σίγουρος ότι με κοροϊδεύουν τους είχα δώσει μια τελευταία ευκαιρία μου είχαν πει θα κάνουν από μαγνητόφωνηση και το πολύ σε πέντε μέρες θα με πάρουν σήμερα είναι η έκτη μέρα οπότε ήρθε η ώρα για καταγγελία στο ΕΕΤΤ δωσε μας πληροφοριες οταν τη κανεις μηπως και μας χρειαστει καποτε
Anorymous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 δωσε μας πληροφοριες οταν τη κανεις μηπως και μας χρειαστει καποτε Με πήραν και μου είπαν τελικά ότι σήμερα ή αύριο θα μου έρθει κωδικός και με αυτόν θα πάω σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρω δωρεάν ρουτερ οπότε περιμένω. Γενικά πάντως για να κάνεις καταγγελία στον ΕΕΤΤ πρέπει πρώτα να σου εχουν ααντησειαπαντήσει εγγραφος από τον παροχο σχετικά με το πρόβλημα που έχεις μέσα σε είκοσι μέρες. δωσε μας πληροφοριες οταν τη κανεις μηπως και μας χρειαστει καποτε Με πήραν και μου είπαν τελικά ότι σήμερα ή αύριο θα μου έρθει κωδικός και με αυτόν θα πάω σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρω δωρεάν ρουτερ οπότε περιμένω. Γενικά πάντως για να κάνεις καταγγελία στον ΕΕΤΤ πρέπει πρώτα να σου εχουν ααντησειαπαντήσει εγγραφος από τον παροχο σχετικά με το πρόβλημα που έχεις μέσα σε είκοσι μέρες.
cococrops Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Με πήραν και μου είπαν τελικά ότι σήμερα ή αύριο θα μου έρθει κωδικός και με αυτόν θα πάω σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρω δωρεάν ρουτερ οπότε περιμένω. Γενικά πάντως για να κάνεις καταγγελία στον ΕΕΤΤ πρέπει πρώτα να σου εχουν ααντησειαπαντήσει εγγραφος από τον παροχο σχετικά με το πρόβλημα που έχεις μέσα σε είκοσι μέρες. Με πήραν και μου είπαν τελικά ότι σήμερα ή αύριο θα μου έρθει κωδικός και με αυτόν θα πάω σε ένα κατάστημα Vodafone να πάρω δωρεάν ρουτερ οπότε περιμένω. Γενικά πάντως για να κάνεις καταγγελία στον ΕΕΤΤ πρέπει πρώτα να σου εχουν ααντησειαπαντήσει εγγραφος από τον παροχο σχετικά με το πρόβλημα που έχεις μέσα σε είκοσι μέρες. και αμα ο παροχος σε εχει γραμμενο τι κανεις?
Anorymous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 και αμα ο παροχος σε εχει γραμμενο τι κανεις? τοτε κανεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ απλα πρεπει πρωτα να εχεις ζητησει απο τον παροχο γραπτη απαντηση, αν σε γραψει τοτε πας στο site του ΕΕΤΤ και κανει ΕΠΏΝΥΜΗ καταγγελια της ανώνυμες δεν της λαμβανει υποψιν του. 1
morby Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όλο και χειρότερη γίνεται η HOL από όσο διαβάζω γενικά στα forums, παλιότερα την θεωρούσα την πιο αξιόπιστη από τους εναλλακτικούς.
Anorymous Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Όλο και χειρότερη γίνεται η HOL από όσο διαβάζω γενικά στα forums, παλιότερα την θεωρούσα την πιο αξιόπιστη από τους εναλλακτικούς. Και εγώ αυτό είχα διαβάσει για αυτό πήγα και έκανα συμβόλαιο δύο χρόνια φεύγοντας από την ON. Πήρα τελικά δωρεάν ρουτερ αλλά έφαγα τρελή ταλαιπωρία και έπαιρνα τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο με αναμονή έως και 45! Αν δεν είχα δανειστεί το ρουτερ από ένα φίλο μέχρι τελικά να μου δώσει σήμερα δωρεάν ή βοντα θα ήμουν συνολικά 15+ μέρες χωρίς ίντερνετ
dr_papas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ποιο μοντέλο ρουτερ δίνει αυτόν τον καιρό η hol?
tuxpower Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ρε παιδιά, απο την hol πλέον Vodafone, ειμαι ευχαριστημένος. Ένα προβληματάκι με την hol my tv, που είχα με αποσυνδέσεις καναλιών, και αφού τους ξέχεσα, μου έριξαν τον λογαριασμό στα 4 ευρώ για την tv, ήρθε τεχνικός έλεγξε τις γραμμές του σπιτιού δεν πλήρωσα τίποτα και πήρα και τσάμπα router, PLC κ.τ.λ Αντιθέτως με τον ΟΤΕ και πιο αργό internet είχα στην ίδια γραμμή και εξυπηρέτηση Μηδέν απο ένα μπαγλαμά "τεχνικό", ΟΤΕτζή που είχε έρθει για σύνδεση. Τι να πώ, είναι όπου πέσεις τελικά. 1
Anorymous Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ ρε παιδιά, απο την hol πλέον Vodafone, ειμαι ευχαριστημένος. Ένα προβληματάκι με την hol my tv, που είχα με αποσυνδέσεις καναλιών, και αφού τους ξέχεσα, μου έριξαν τον λογαριασμό στα 4 ευρώ για την tv, ήρθε τεχνικός έλεγξε τις γραμμές του σπιτιού δεν πλήρωσα τίποτα και πήρα και τσάμπα router, PLC κ.τ.λ Αντιθέτως με τον ΟΤΕ και πιο αργό internet είχα στην ίδια γραμμή και εξυπηρέτηση Μηδέν απο ένα μπαγλαμά "τεχνικό", ΟΤΕτζή που είχε έρθει για σύνδεση. Τι να πώ, είναι όπου πέσεις τελικά. Ειχα βλαβη την τριτη και μου ηρθε τεχνικος την επομενη δευτερα και αφου δεν μου εδωσε ρουτερ περιμενα αλλες τοσες μερες μεχρι να γινει η απομαγνητοφωνηση για να παρω τελικα ρουτερ.
bill2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως από cyta που είναι μάπα σε ote μια χαρά σε 19 λεπτά το μετέφεραν και έχω 24 ακριβώς
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Το ότι θα πάρεις δωρεάν το έχεις κάπου γραμμένο; Γιατί έχουν σταματήσει να δίνουν δωρεάν μόντεμ. Εαν έχεις πάρει εξαρχής δωρεάν ρούτερ οφείλουν να δώσουν δωρεαν ρούτερ και όταν υπάρξει βλάβη μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Αυτό ξέρω. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Εννοείς ότι η ΗΟL δεν δίνει δωράν ρούτερ πλέον. Σωστά?
morby Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Εαν έχεις πάρει εξαρχής δωρεάν ρούτερ οφείλουν να δώσουν δωρεαν ρούτερ και όταν υπάρξει βλάβη μέχρι το τέλος του συμβολαίου. Αυτό ξέρω. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Εννοείς ότι η ΗΟL δεν δίνει δωράν ρούτερ πλέον. Σωστά? Όχι φίλε δεν δίνει το ρούτερ αλλά αν θες να πάρεις το δικό της το χρεώνει 19,90 νομίζω.
BlueBlood7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Όχι φίλε δεν δίνει το ρούτερ αλλά αν θες να πάρεις το δικό της το χρεώνει 19,90 νομίζω. Ναι έτσι είναι καριβώς. Αυτοί θέλουν πελάτες ή τους διώχνουν? Ότι να ναι. ΜΙλάμε και για ρούτερ της πλάκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα