Anorymous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 7 μέρες χωρίς internet με την HOL γιατί θέλω νέο router και δεν μου δίνουν δωρεάν βρίσκουν όλο δικαιολογίες ότι φταίει η γραμμή και περιμένω την δευτέρα τεχνικό ενώ με άλλο router που μου δάνεισε γνωστός μου έχω κανονικότατα internet. Y.Γ Το router ήταν ειδική συμφωνία όταν ήρθα από την ON κράτησα το παλιό και είχαν πει αν έχω πρόβλημα η αν χαλάσει θα πάρω νέο δωρεάν. Υ.Γ.2 Περίμενα 45 λεπτά αναμονή μέχρι να μιλήσω με κάποιον απλά ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΙ
djnoizeteck Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εμενα στο σπιτι η HOL μου εκοβε σταθερο και internet για ουτε μια εβδομάδα που αργουσα να πληρωσω τον λογαριασμο, τι να λεμε τωρα.... Ηταν ο λόγος που άλλαξα εταιρία. Οταν με ρωτησαν για ποιο λογο θα φυγω απο αυτους, τους το ειπα και μου ειπαν "εεεε ειναι αυτοματα στο συστημα ολα κτλπ, εαν θελετε μπορουμε να το κανονισουμε" Αλλα φυσικά ούτε έκατσα να το συζητήσω!
cococrops Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 απειλησε τους οτι θα φυγουν απλο ειναι!!θα συμμορφωθουν εγω ετσι εριξα των κινητων και του doubleplay μου που τα εχω μαζι
Anorymous Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ασε 3 μηνες ειμαι στην χολ και το εχω μετανιωσει πικρα, εντελος απαρεδεκτη υποστιριξη. μου εχει γυρίσει το ματι θελουν να με κανουν ν δωσω 20 ευρω απο την τσεπη για το ρουτερ αλλα δεν προκειτε να τα δωσω. απειλησε τους οτι θα φυγουν απλο ειναι!!θα συμμορφωθουν εγω ετσι εριξα των κινητων και του doubleplay μου που τα εχω μαζι την δευτερα που θα ερθει ο τεχνικος αν δεν μου δωσουν ρουτερ τσαμπα θα κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ και καταγγελια του συμβολαιου για να σπασω το συμβολαιο. Εννοοιεται φυσικα οτι θα απαιτησω οσες μερες δεν εχω ιντερνετ να μου αφαιρεθουν απο τον λογαριασμο.
Bourdoulas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το ότι θα πάρεις δωρεάν το έχεις κάπου γραμμένο; Γιατί έχουν σταματήσει να δίνουν δωρεάν μόντεμ.
cococrops Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 κακα τα ψεμματα σαν τον οτε δεν εχει.. καλα μην το λεμε οτι δεν εχει!!ειναι αναλογα εγω για παραδειγμα ειχα μεγαλο προβλημα με τον οτε
Anorymous Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το ότι θα πάρεις δωρεάν το έχεις κάπου γραμμένο; Γιατί έχουν σταματήσει να δίνουν δωρεάν μόντεμ. ειμαι ειδικη συμφωνια απο ΟΝ ετσι ειχαμε πει στο τηλεφωνο στο οποιο καταγραφοταν, αλλα και να μην μου δωσουν για δικο μου στο συμβολαιο λεει ειτε αγοραζω δικο μου αν δεν μου αρεσει της HOL η μου δανειζουν αυτοι δωρεαν. Αυτο δηλαδη που εγινε τωρα ειχα της ΟΝ και μου ειχαν πει αν σου χαλασει η το παρει πισω η εταιρεια θα σου δωσουμε εμεις δωρεαν. κακα τα ψεμματα σαν τον οτε δεν εχει.. ηθελαν 65 ευρω τελη συνδεσης δεν τα ειχα αν μου τα εκαναν δωρο θα πηγαινα
ekans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καλα μην το λεμε οτι δεν εχει!!ειναι αναλογα εγω για παραδειγμα ειχα μεγαλο προβλημα με τον οτε απο την στιγμη που ολες οι εταιρειες νοικιαζουν τις γραμμες απο τις ηδη υπαρχουσες(δηλαδη του οτε) πανω κατω το internet στο σπιτι θα εχει σχεδον τις ιδιες ταχυτητες ειτε ειναι οτε ειτε forthnet. το μονο καλο με τον οτε ειναι οτι μπορεις να φωναζεις τεχνικο να σου φτιαχνει το προβλημα σου δωρεαν, στην forthnet οταν το προβλημα υπαρχει στο σπιτι σε χρεωνει για τον τεχνικο 30ευρω.
cococrops Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 απο την στιγμη που ολες οι εταιρειες νοικιαζουν τις γραμμες απο τις ηδη υπαρχουσες(δηλαδη του οτε) πανω κατω το internet στο σπιτι θα εχει σχεδον τις ιδιες ταχυτητες ειτε ειναι οτε ειτε forthnet. το μονο καλο με τον οτε ειναι οτι μπορεις να φωναζεις τεχνικο να σου φτιαχνει το προβλημα σου δωρεαν, στην forthnet οταν το προβλημα υπαρχει στο σπιτι σε χρεωνει για τον τεχνικο 30ευρω. εγω οταν ειχα οτε και 24 mbps δεν επιανα ουτε 8 και τωρα που εχω hol 24 πιανω 17 αυτο πως το βλεπεις?
ekans Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 εγω οταν ειχα οτε και 24 mbps δεν επιανα ουτε 8 και τωρα που εχω hol 24 πιανω 17 αυτο πως το βλεπεις? σε καθε σπιτι/πολυκατοικια ερχονται παραπανω απο ενα καλωδια, ισως σε αυτο που σου συνδεσαν την forthnet να ηταν καλυτερο.. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω οταν ειχα οτε και 24 mbps δεν επιανα ουτε 8 και τωρα που εχω hol 24 πιανω 17 αυτο πως το βλεπεις? Εγώ με ON με 8mbs κλειδωνα στα 8mbs και τώρα με HOL με 24αρα πάλι στα 8 κλειδώνω με το μο της περιοχής να είναι στα 14. ...
cococrops Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ με ON με 8mbs κλειδωνα στα 8mbs και τώρα με HOL με 24αρα πάλι στα 8 κλειδώνω με το μο της περιοχής να είναι στα 14. ... εγω θα το εψαχνα αυτο οπως το εψαξα και αλλαξα εταιρια
Anorymous Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εγω θα το εψαχνα αυτο οπως το εψαξα και αλλαξα εταιρια ειμαι μονο 3 μηνες στην χολ θα περιμενω μπας και στρωσει με το νεο ρουτερ που θα παρω. 1
Anorymous Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ότι νάνε εταιρεία ήρθε χθες ο τεχνικός και μίλησε με τους υπεύθυνους και μου λέει δεν σου δίνουν πρέπει να αγοράσεις. Παίρνω μετά στην εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε σε πέντε μέρες το πολύ θα με πάρουν για να μου πουν αν θα πάρω ρουτερ αλλά 99% θα πάρω. Τι να πω δεν ξέρω αρχίζει να μου γυρίζει το μάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα