chris2busy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα! ειμαι κατοχος iphone 6 και θελω πολυ να το αλλαξω για ενα αντοιντ γιατι το σιχαθηκα (ειχα πρις αιφον 4ς,5,6). θελω λοιπον ενα αντροιντ που να πληρει ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ τα παρακατω : -good battery life -good display -good camera -fast -θα μου αρεσε να εχει on screen buttons -καλη ποιοτητα ηχου σε ακουστικα -μια μη απαραδεκτη υποστηριξη (πχ htc, 1 update και πολυ σου ειναι) τα κινητα μεχρι στιγμης που με ενθουσιασαν απο αντροιντ αλλα με στεναχωρησαν ειναι τα : note 4(μιας και το note 5 δεν ερχεται Ευρωπη), αλλα ειναι ηδη 1 ετους αρα το βλεπω να παιρνει marshmallow σε 10 μηνες και μετα τελος nexus 6...αχ αυτο το ερωτευτηκα αλλα το σασι του ειναι ψευτικο και λυγιζει και σπαει στην μεση το κινητο με το τιποτα (εχει γεμισει βιντεο το youtube) lg g4 (αλλα χαλια μαυρα κ αραχνα η μπαταρια-το διαπιστωσα κ απο προσωπικη χρηση). Παρακαλω δωστε μου ιδεες για συσκευες που ανταποκρινονται στα παραπανω κριτηρια..ευχαριστω πολυ!
chris2busy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Την αγορά της Κίνας, την έχεις σκεφτεί? οχι, ευχαριστω..απο γνωστους εχω δει τι παιζει, αν παθει κατι η συσκευη σου.
kostas8080 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το NOTE 5 θα έρθει όμως κάποτε... Το Ίδιο και το Huawei Nexus 6p Καθώς και το Moto x Pure Edition Το Nexus και το moto είναι αυτό που θες και από θέμα μπαταρίας και από θέμα αναβαθμίσεων) Από θέμα μπαταρίας μην το ψάχνεις... Όλα πανω κατω μια μέρα θα σου κρατησουν με βαρια χρήση
technology_guy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέχρι πόσα δίνεις;. Αν δεν σε αφορά το κόστος πας σε samsung galaxy s6 edge+ ή sony zperia z5 1
chris2busy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το NOTE 5 θα έρθει όμως κάποτε... Το Ίδιο και το Huawei Nexus 6p Καθώς και το Moto x Pure Edition Το Nexus και το moto είναι αυτό που θες και από θέμα μπαταρίας και από θέμα αναβαθμίσεων) Από θέμα μπαταρίας μην το ψάχνεις... Όλα πανω κατω μια μέρα θα σου κρατησουν με βαρια χρήση hmmm...νοτ note 5 δεν πιστευω να ερθει με ττπ Ευρωπη..το νεξους 6ρ ειναι αυτο που ουσιαστικα ηθελα, αλλα εχει προβλημα με το σασι του και λιγιζει πανευκολα. το μοτορολα δεν το ειχα σκεφτει..φαινεται πολυ καλο για τα χρηματα που ρωτησε ο φιλοσ πιο κατω, δεν ειναι θεμα, με 200-300ευρω+ την πωληση του αιφον παιρνω οποια να ειναι. 2
2.1Ohm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου σορυ και ολας αλλα πρεπει να εισαι λιγο ασχετος η καθολου πληροφοριμενος!1) Η htc ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη στον τομεα αναβαθμισεων κ εχει υποσχεθει οπως και με το lollipop ετσι και τωρα σε 60 μερες απο την ανακοινωση του να αναβαθμιστουν τα κινητα τις!2) Το Nexus 6P (να λες και το P γιατι υπαρχει και το παλιο 6) ΔΕΝ ΛΙΓΙΖΕΙ!https://www.youtube.com/results?search_query=Nexus+6p+bend+testΕνας βλακας το ανεβασε που μαλλον ειχα καποιο prototype βγηκαν ενα σορο βιντεο "απαντησεις" μετα απο αυτο με "bend test" και απλα δες και θα καταλαβεις πολυ γερο κινητο! Και ΟΥΤΕ γρατσουνιεται οπως διχνει! (ενας jigabout everything καπως ετσι το ανεβασε και ειχε γινει "ντορος" για 1 μερα κ μετα βγηκαν οι απαντησεις που τν εκραζαν! Μιλαμε για πολυ σπιρτο ο τυπος.. Καιει τις οθονες με αναπτυρα και στεναχωριεται που δν επανερχονται") 3) Το g4 δν εχει και πολυ καλη μπαταρια αλλα δν εχει και χαλια! Ειναι σε επιπεδα iph6 την μερα δλδ στην βγαζει δν στην βγαζει αλλα μπορεις να παρεις μια ακομα μπαταρια να την εχεις στην τσεπη που και μεσα σε 20δευτερολεπτα θα εισαι παλι φουλ! Με 2 μπαταριες μαζι διαλυεις τον ανταγωνισμο απο αποψη αυτονομιας! 2
chris2busy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου σορυ και ολας αλλα πρεπει να εισαι λιγο ασχετος η καθολου πληροφοριμενος! 1) Η htc ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλη στον τομεα αναβαθμισεων κ εχει υποσχεθει οπως και με το lollipop ετσι και τωρα σε 60 μερες απο την ανακοινωση του να αναβαθμιστουν τα κινητα τις! 2) Το Nexus 6P (να λες και το P γιατι υπαρχει και το παλιο 6) ΔΕΝ ΛΙΓΙΖΕΙ! https://www.youtube.com/results?search_query=Nexus+6p+bend+test Ενας βλακας το ανεβασε που μαλλον ειχα καποιο prototype βγηκαν ενα σορο βιντεο "απαντησεις" μετα απο αυτο με "bend test" και απλα δες και θα καταλαβεις πολυ γερο κινητο! Και ΟΥΤΕ γρατσουνιεται οπως διχνει! (ενας jigabout everything καπως ετσι το ανεβασε και ειχε γινει "ντορος" για 1 μερα κ μετα βγηκαν οι απαντησεις που τν εκραζαν! Μιλαμε για πολυ σπιρτο ο τυπος.. Καιει τις οθονες με αναπτυρα και στεναχωριεται που δν επανερχονται") 3) Το g4 δν εχει και πολυ καλη μπαταρια αλλα δν εχει και χαλια! Ειναι σε επιπεδα iph6 την μερα δλδ στην βγαζει δν στην βγαζει αλλα μπορεις να παρεις μια ακομα μπαταρια να την εχεις στην τσεπη που και μεσα σε 20δευτερολεπτα θα εισαι παλι φουλ! Με 2 μπαταριες μαζι διαλυεις τον ανταγωνισμο απο αποψη αυτονομιας! Δυστυχως....εχω φιλο στην Γαλλια που το εχει το 6ρ..οντως λυγιζει..ακομα και μεσα σε στενες τσεπες τζιν μετα απο λιγο καιρο σηκω-κατσε με το κινητο στην τσεπη, στο σημειο που ειναι τα πληκτρα ηχου, στραβωνει.. Πιστεψε με αν δεν ειχε αυτο το μοναδικο προβλημα, θα το ειχα εισαγει ηδη.
technology_guy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 hmmm...νοτ note 5 δεν πιστευω να ερθει με ττπ Ευρωπη..το νεξους 6ρ ειναι αυτο που ουσιαστικα ηθελα, αλλα εχει προβλημα με το σασι του και λιγιζει πανευκολα. το μοτορολα δεν το ειχα σκεφτει..φαινεται πολυ καλο για τα χρηματα που ρωτησε ο φιλοσ πιο κατω, δεν ειναι θεμα, με 200-300ευρω+ την πωληση του αιφον παιρνω οποια να ειναι. Για hi-end κινητό 3 είναι οι επιλογές αυτή τη στιγμή: α) Samsung galaxy s6 edge+ (ή και note 5 αν το βρεις σε αγγελία ή από Αμερική) β) Sony xperia z5 (καλύτερα το premium) γ) Μicrosoft lumia 940/xl (δεν θα μιλήσω για iPhone από την στιγμή που δεν θέλεις να αγοράσεις ξανά) Από αυτές τις τρείς επιλογές θα σου πρότεινα το edge+, γιατί πολύ απλά είναι πιο αξιόπιστο και το λογισμικό του (μαζί με το touchwiz) έχει βελτιωθεί αρκετά.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Από αυτές τις τρείς επιλογές θα σου πρότεινα το edge+, γιατί πολύ απλά είναι πιο αξιόπιστο και το λογισμικό του (μαζί με το touchwiz) έχει βελτιωθεί αρκετά. Το touchwiz ειναι το πιο αξιοπιστο με το memory leak?? Παμε καλα? Δυστυχως....εχω φιλο στην Γαλλια που το εχει το 6ρ..οντως λυγιζει..ακομα και μεσα σε στενες τσεπες τζιν μετα απο λιγο καιρο σηκω-κατσε με το κινητο στην τσεπη, στο σημειο που ειναι τα πληκτρα ηχου, στραβωνει.. Πιστεψε με αν δεν ειχε αυτο το μοναδικο προβλημα, θα το ειχα εισαγει ηδη. Τι να σου πω ο αλλος 50 κιλα εβαλε στο κεντρο ακριβως τις συσκευης και δν λυγισε η το κανουν με ολη τους την δυναμη και παλι δεν.. Τεσπα αποψη σου μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες δν το εχω δει απο κοντα απο οτι βλεπω σου λεω! 1
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Για hi-end κινητό 3 είναι οι επιλογές αυτή τη στιγμή: α) Samsung galaxy s6 edge+ (ή και note 5 αν το βρεις σε αγγελία ή από Αμερική) β) Sony xperia z5 (καλύτερα το premium) γ) Μicrosoft lumia 940/xl (δεν θα μιλήσω για iPhone από την στιγμή που δεν θέλεις να αγοράσεις ξανά) Από αυτές τις τρείς επιλογές θα σου πρότεινα το edge+, γιατί πολύ απλά είναι πιο αξιόπιστο και το λογισμικό του (μαζί με το touchwiz) έχει βελτιωθεί αρκετά. Εγω το αλλο δεν καταλαβαινω. Το Lumia 950 Xl απο που προεκυψε παλι ? Για να αναφερεται παραπανω στα Android λογικα μονο εκει κοιταζει. Καλησπερα! ειμαι κατοχος iphone 6 και θελω πολυ να το αλλαξω για ενα αντοιντ γιατι το σιχαθηκα (ειχα πρις αιφον 4ς,5,6). θελω λοιπον ενα αντροιντ που να πληρει ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ τα παρακατω : -good battery life -good display -good camera -fast -θα μου αρεσε να εχει on screen buttons -καλη ποιοτητα ηχου σε ακουστικα -μια μη απαραδεκτη υποστηριξη (πχ htc, 1 update και πολυ σου ειναι) τα κινητα μεχρι στιγμης που με ενθουσιασαν απο αντροιντ αλλα με στεναχωρησαν ειναι τα : note 4(μιας και το note 5 δεν ερχεται Ευρωπη), αλλα ειναι ηδη 1 ετους αρα το βλεπω να παιρνει marshmallow σε 10 μηνες και μετα τελος nexus 6...αχ αυτο το ερωτευτηκα αλλα το σασι του ειναι ψευτικο και λυγιζει και σπαει στην μεση το κινητο με το τιποτα (εχει γεμισει βιντεο το youtube) lg g4 (αλλα χαλια μαυρα κ αραχνα η μπαταρια-το διαπιστωσα κ απο προσωπικη χρηση). Παρακαλω δωστε μου ιδεες για συσκευες που ανταποκρινονται στα παραπανω κριτηρια..ευχαριστω πολυ! Εγω παντως δεν καταλαβαινω πως ο ts αφου ο ts ηθελε μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια γιατι δεν πηγε εξ αρχης στο Iphone 6s Plus???? Και την καλυτερη μπαταρια που εχει μπει σε iphone εχει και καλη καμερα και το πρωτο iphone με Full HD οθονη και φυσικα γρηγορο. Δεν μου πολυ κολλαει δηλαδη γιατι ενω βλεπω και αλλα πραγματα θελει απο το κινητο γιατι επελεξε εξ αρχης το iphone 6. Οσο για Android οποια ναυαρχιδα και να δει,ακομα και τα G4 και απλο S6 τον καλυπτουν σε ολα εκτως της μπαταριας.Η μπαταρια ανεκαθεν ηταν προβλημα για ολα τα κινητα. 1
chris2busy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγω το αλλο δεν καταλαβαινω. Το Lumia 950 Xl απο που προεκυψε παλι ? Για να αναφερεται παραπανω στα Android λογικα μονο εκει κοιταζει. Εγω παντως δεν καταλαβαινω πως ο ts αφου ο ts ηθελε μεγαλυτερη οθονη και μπαταρια γιατι δεν πηγε εξ αρχης στο Iphone 6s Plus???? Και την καλυτερη μπαταρια που εχει μπει σε iphone εχει και καλη καμερα και το πρωτο iphone με Full HD οθονη και φυσικα γρηγορο. Δεν μου πολυ κολλαει δηλαδη γιατι ενω βλεπω και αλλα πραγματα θελει απο το κινητο γιατι επελεξε εξ αρχης το iphone 6. Οσο για Android οποια ναυαρχιδα και να δει,ακομα και τα G4 και απλο S6 τον καλυπτουν σε ολα εκτως της μπαταριας.Η μπαταρια ανεκαθεν ηταν προβλημα για ολα τα κινητα. Περα απο το να ξεφυγω απο την κατω απο παναθλια μπαταρια του iph6, ηθελα να ξεφυγω και απο διαφορα αλλα καρμιριασματα του ios γενικα (αργοναυτικη εκστρατεια το να επισυναψεις ενα εξελακι και ενα pdf σε reply mail συναδελφου) οπως και αλλα. Το 6plus απο επιλογη δεν το πηρα τον νοεμβριο του 2014 που πηρα το 6αρι, γιατι ειχε θεματα βαρια με bending(το 6αρι ειναι πολυ στιβαρο), αλλα περαν αυτου ειναι πολυ πολυ ασχημο και κακοσχεδιασμενο(33% της επιφανειασ του, ειναι bezel?really?) μετα απο σχολια των παραπανω χρηστων, φαινεται οντως οτι μαλλον ο τυπος που λυγιζε τα νεξους 6ρ ειναι απατεωνας. αρα οπως το βλεπω, θα το τσιμπησω αν κυκλοφορει Γαλλια, μιας και πεταω για Παρισι απο τεταρτη.πληρει ολα τα κριτηρια που θετω παραπανω, αν οντως δεν λυγιζει!!!
technology_guy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Πάρε ένα hi-end android λοιπόν, όποιο θες εσύ,
Makeran Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το touchwiz ειναι το πιο αξιοπιστο με το memory leak?? Παμε καλα? Τι να σου πω ο αλλος 50 κιλα εβαλε στο κεντρο ακριβως τις συσκευης και δν λυγισε η το κανουν με ολη τους την δυναμη και παλι δεν.. Τεσπα αποψη σου μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες δν το εχω δει απο κοντα απο οτι βλεπω σου λεω! Είναι αξιόπιστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα