Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ωρες νωριτερα επεσε η δικη μου... Επαγγελματιες ειναι βλεπω και αυτοι... 

Δεν ξερω πως δουλευει το συστημα τους.Χθες μου εστειλαν μηνυμα τι να κανω με την παραγγελια να περιμενω ποτε θα ξανα εχουν stock(24 νοεμβριου) η να με κανουν refund επελεξα το πρωτο και τελικα σημερα το εστειλαν.5 παραγγελιες περιμενω απο banggood να δουμε ποτε θα φτασουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα πηγε σημερα σε "back order". Ακομα δεν εφυγαν δηλαδη. Παραγγελια 11-11-15 πρωι. Ποτε ριξατε παραγγελια παιδια;

Παράγγειλα 12/11/2015 - 01:55:14

του είχα στείλει νωρίτερα μαιλ ότι τα χρειάζομαι πριν τα Χριστούγεννα και μετά μου έστειλαν μιαλ ότι περιμένουν restock με τις τρεις επιλογές.. επέλεξα να περιμένω.. και εχθές τα έστειλαν....  (shipped19/11/2015 00:00:09

• Moderators

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις. Ειναι προφανες οτι δεν τηρουν καμια σειρα προτεραιοτητας!  :mad:

Επισης ειναι πολυ αργοι. Ακομα δεν μου εχει ερθει η πρωτη παραγγελια μου αλλου προιοντος, που εφυγε 25-10, κοντευει μηνας! Το πιστονι βλεπω να το παραλαμβανω στην καλυτερη με το νεο ετος...

Εδώ μιλάει για 6,79 δολλάρια,Original Xiaomi Piston III Dazzle Edition. Τώρα η έκδοση "Dazzle Edition" τι σημαίνει; δεν είναι τα κανονικά 3;

• Moderators

12.93 ειναι τωρα στο μαγαζι του θεματος με κουπονακι 6% που υπαρχει παει πιο κατω (κοντα στα 12$), δεν νομιζω οτι το 12.83 ειναι συμφερουσα τιμη.

• Like 1

Προς ενημέρωση των υπολοίπων, παραγγελία 12/11 από Banggood και στάλθηκαν σήμερα 21/11. Είχα μπει σε status "Back Order", από την στιγμή που δεν υπήρχε stock.

Το ίδιο και εδω. Μου έστειλαν στις 18/11 ότι έγιναν shipped αλλά τελικά έφυγαν σημερα:

Departured at 2015/11/21 1:02:24 from Flytexpress Sorting Center location

Electronic data received at 2015/11/12 13:48:52, Flytexpress Sorting Center

μαυρο στο bangood μου στειλε μνμ οτι δεν εχει στοκ και αν θελω να μου κανουν refund απαντησα θετικα και 2 μερες μετα ακομα τα λεφτα δεν εγιναν refund θα ανοιξω case σε κανα διημερο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...