king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Περιμενεις απο 25 Οκτωβρίου και κανεις παραπονο; Τι να πω και εγω ο φουκαρας που εχω κανει 11 παραγγελιες (banggood) απο τις 15 Οκτωβρίου και ακομα στην αναμονη ειμαι; Οπως τα λεει ο Billator ειναι.παντα οταν πλησιαζουν οι γιορτες επειδη γινεται χαμος και ολοι αγοραζουν ολες οι παραγγελιες καθυστερουν αρκετα. Μόνο από banggood και gearbest αργουνε τόσο πολύ οι παραγγελίες. Κοίτα το παρακάτω tracking number από vickmall http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF357095091SG Σε ουτε 13 μέρες έφτασε Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μόνο από banggood και gearbest αργουνε τόσο πολύ οι παραγγελίες. Κοίτα το παρακάτω tracking number από vickmall http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF357095091SG Σε ουτε 13 μέρες έφτασε Θεσσαλονίκη Μία παραγγελία από banggood. Δεν είναι και τόσο τραγικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μία παραγγελία από banggood. Δεν είναι και τόσο τραγικά. Πώς γίνεται μια παραγγελία να κάνει 17 μέρες και μια άλλη 40+ από το ίδιο κατάστημα? Μήπως παίζει ρόλο αν έχει tracking number η όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Πώς γίνεται μια παραγγελία να κάνει 17 μέρες και μια άλλη 40+ από το ίδιο κατάστημα? Μήπως παίζει ρόλο αν έχει tracking number η όχι. Πολύ πιθανό αυτό. Αλλά γενικά πάνω από ένα μήνα δεν μου έχει τύχει από banggood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Απο ιδιο καταστημα απο banggood με διαφορα 1 μερα το ενα δεμα εκανε 16 μερες και μια αλλη 29. Γιατι γινεται αυτο; (τα εκανα με τον ιδιο τροπο αποστολης) απο αθηνα ειμαι. Τι διαολο ρε γαμωτο μονο σε εμενα κανουν τοσες μερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μόνο από banggood και gearbest αργουνε τόσο πολύ οι παραγγελίες. Κοίτα το παρακάτω tracking number από vickmall http://www.17track.net/en/result/post-details.shtml?nums=RF357095091SG Σε ουτε 13 μέρες έφτασε Θεσσαλονίκη Αυτό που λες δεν ισχύει, για μένα το banggood έχει από τις πιο γρήγορες αποστολές. Μέσος όρος σε μένα 15-18 μέρες (μιλάμε παντα μονο για tracked αποστολές). Οκ μου έχει τύχει και σε 7 μέρες http://prntscr.com/944sml αλλά αυτή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πχ china post airmail μου κάνει πάντα πάνω από 25 μέρες.. Πχ Σήμερα παρέλαβα το teclast x98 pro από banggood (14 μέρες).. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2015 από Billator Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το chuwi hi8 που πηρα απο το banggood το παρηγγειλα 31/10 , το εστειλαν 3/11 και σημερα πηρα ειδοποιητηριο να το παραλαβω αυριο ! 15 μερες .. Οκ , με tracking number ειναι..αν και αυτο δε λεει και τιποτα απο την αλλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που λες δεν ισχύει, για μένα το banggood έχει από τις πιο γρήγορες αποστολές. Μέσος όρος σε μένα 15-8 μέρες (μιλάμε παντα μονο για tracked αποστολές). Οκ μου έχει τύχει και σε 7 μέρες http://prntscr.com/944sml ,αλλά αυτή είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Πχ china post airmail μου κάνει πάντα πάνω από 25 μέρες.. Πχ Σήμερα παρέλαβα το teclast x98 pro από banggood (14 μέρες).. Κατά 99% οφείλεται στο tracking number το ποσο γρήγορα θα φτάσει μια παραγγελία. Δεν φταίει το banggood αλλά αυτοί που μεταφέρουν τα δέματα. Ίσως έχουν άλλη προτεραιότητα αυτά με tn από αυτά που δεν εχουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μόλις ήρθε mail ότι έγιναν shipped τα δευτερα pistons 3 που είχα παραγγείλει ενώ έλεγαν ότι θα έχουν stock 24 Νοεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο και μένα τα έστειλαν 4 τεμάχια ούτε 9 ευρώ βγήκαν με China Post registered.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδια εχω την υποψια οτι με container ερχονται. Οποτε περιμενουν μεχρι να γεμισει για να το στειλουν. Εαν εισαι τυχερος και μπει το πακετο σου οταν ειναι γεματο τοτε δε θα αργησει. Ειναι και λιγο θεμα τυχης,μη πεσεις σε καμια αργια κτλ. Απο οσες παραγγελιες εχω κανει απο ebay το πιο γρηγορο μου ηταν σε 8 μερες. Απο vickmall επισης 8 μερες μια παραγγελια. Απο banggood μου εκανε 2 βδομαδες και κατι. Τωρα κατι οσο αφορα τα ακουστικα. Σε συγκριση με τις κλασσικες τις walkman τις ψειρες τι λενε? Αξιζει δηλαδη η αγορα για να τις αντικαταστησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελικά έφαγα άκυρο. Η παραγγελία μου εχει ακυρωθεί.Ειχε γινει στις 8/11. Το θεμα μου τωρα ειναι αν πρεπει να κανω καποια κινηση για να παρω τα χρηματα μου πισω απο το paypal η γινεται αυτοματα η διαδικασια?Τι απαντησες στο μαιλ που σου εστειλαν?Στην ακυρωσαν απο μονοι τους την παραγγελια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinosmidis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Παιδια εχω την υποψια οτι με container ερχονται. Οποτε περιμενουν μεχρι να γεμισει για να το στειλουν. Εαν εισαι τυχερος και μπει το πακετο σου οταν ειναι γεματο τοτε δε θα αργησει. Ειναι και λιγο θεμα τυχης,μη πεσεις σε καμια αργια κτλ. Απο οσες παραγγελιες εχω κανει απο ebay το πιο γρηγορο μου ηταν σε 8 μερες. Απο vickmall επισης 8 μερες μια παραγγελια. Απο banggood μου εκανε 2 βδομαδες και κατι. Τωρα κατι οσο αφορα τα ακουστικα. Σε συγκριση με τις κλασσικες τις walkman τις ψειρες τι λενε? Αξιζει δηλαδη η αγορα για να τις αντικαταστησουν? Εχω τα προηγουμενα ( pistons 2)και παραγγειλα και τα 3.Με μια κουβεντα καμμια σχεση.Για τα δικα μου τα αυτια -ειναι ε ξ α ι ρ ε τ ι κ α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μόλις ήρθε mail ότι έγιναν shipped τα δευτερα pistons 3 που είχα παραγγείλει ενώ έλεγαν ότι θα έχουν stock 24 Νοεμβρίου. Το ίδιο και μένα τα έστειλαν 4 τεμάχια ούτε 9 ευρώ βγήκαν με China Post registered.. Εμενα πηγε σημερα σε "back order". Ακομα δεν εφυγαν δηλαδη. Παραγγελια 11-11-15 πρωι. Ποτε ριξατε παραγγελια παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Εμενα πηγε σημερα σε "back order". Ακομα δεν εφυγαν δηλαδη. Παραγγελια 11-11-15 πρωι. Ποτε ριξατε παραγγελια παιδια; Order Placed Date:2015-11-11 16:46:21 Warehouse:CN Shipped Date:2015-11-18 09:30:48 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις