nek4d Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχεις κάποια εμπειρία με refund από τράπεζα; Όσο για το gearbest προφανώς το έχω διασταυρώσει με 2 άλλα καταστήματα (banggood και geekbuying). Μάλιστα μόλις χθες παρέλαβα απλό δέμα από banggood με συνολικό χρόνο παράδοσης 21 ημερολογιακές από τη στιγμή του shipping. Ναι, εχω δυστυχως αρνητικοτατη εμπειρια, παμπολλα τηλεφωνα, την εγραψα παραπανω με edit, την ωρα που απαντουσες. Μετα απο 4 μηνες, λυθηκε το θεμα με το refund, δεν λυθηκε με την nova (και δεν ξανασχοληθηκα μετα το refund), αλλά δεν θα ηθελα να ξαναμπω σε διαδικασια refund μεσω τραπεζης στο μελλον. (ok για gearbest). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Ημέρα και ώρα παραγγελίας;9/11 τα παρηγγειλα και η τιμη τους ακριβως ηταν 13.82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 9/11 τα παρηγγειλα και η τιμη τους ακριβως ηταν 13.82 Κατάλαβα. Βλέπω να τρώμε άκυρο οι επόμενοι. Σου είπαν μήπως πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις; Γιατί πλέον λέει ότι τα στέλνουν μέσα σε 6-9 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Κατάλαβα. Βλέπω να τρώμε άκυρο οι επόμενοι. Σου είπαν μήπως πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις; Γιατί πλέον λέει ότι τα στέλνουν μέσα σε 6-9 εργάσιμες. Δεν θα φάμε άκυρο. Επικοινώνησα για 2 ζευγάρια που είχα παραγγείλει με τον κωδικό, και μου είπαν ότι θα τα στείλουν μόλις παραλάβουν, εκτός εάν θέλω refund. Φυσικά και τους είπα περιμένω, τέτοια τιμή δεν τα ξαναβρισκουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 ναι παιδια μου εδωσαν και την επιλογη να περιμενω απλα εγω επειδη τα πηρα τα 13.80 θα ζητησω refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimzi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Και εμένα μου στείλανε μειλ με 3 επιλογες. Α)να περιμένω καινούρια παραλαβή β)refund γ)αλλαγή με άλλο προϊόν. Η παραγγελια έγινε 8/11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tectonator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ακούω την πιστολιά στα αυτιά μου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν νομίζω, το banggood σπάνια στέλνει άκυρα..Εμένα μου έστειλαν μήνυμα σήμερα να περιμένω 3-4 μέρες και θα τα στείλουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwgwkou Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δεν θα φάμε άκυρο. Επικοινώνησα για 2 ζευγάρια που είχα παραγγείλει με τον κωδικό, και μου είπαν ότι θα τα στείλουν μόλις παραλάβουν, εκτός εάν θέλω refund. Φυσικά και τους είπα περιμένω, τέτοια τιμή δεν τα ξαναβρισκουμε Δεν νομίζω, το banggood σπάνια στέλνει άκυρα..Εμένα μου έστειλαν μήνυμα σήμερα να περιμένω 3-4 μέρες και θα τα στείλουν... Μην το λέτε... μου ακύρωσαν 3 κουπονάτες pending παραγγελίες με γελοίες δικαιολογίες. Πιστεύω όμως ότι όσων οι παραγγελίες σας δεν έχουν ακυρωθεί ακόμη, λογικά θα τις στείλουν μόλις έχουν ξανά stock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε και εμένα mail ότι θα έχουν restock 24/11. Το θέμα είναι ότι τα έχω βάλει σε παραγγελία με 2 κινητά και θα μου κρατήσουν πίσω την παραγγελία μέχρι να έρθουν in stock. EDIT: Αν "κάτσει" και αυτή η ματσακονιά που ζήτησα τότε το BG αποδεικνύεται μακράν το καλύτερο κινέζικο out there. Τους ζήτησα να μου σπάσουν την παραγγελία και να μου στείλουν τα κινητά που είναι in stock και να ενσωματώσουν τα πιστόνια σε άλλη παραγγελία. Φάνηκε πως κατάλαβε και μου είπε ότι θα το κάνει. Δεν έχω πληρώσει και με paypal και τα πράγματα αγριεύουν. YOLO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μου ήρθε και εμένα mail ότι θα έχουν restock 24/11. Το θέμα είναι ότι τα έχω βάλει σε παραγγελία με 2 κινητά και θα μου κρατήσουν πίσω την παραγγελία μέχρι να έρθουν in stock. EDIT: Αν "κάτσει" και αυτή η ματσακονιά που ζήτησα τότε το BG αποδεικνύεται μακράν το καλύτερο κινέζικο out there. Τους ζήτησα να μου σπάσουν την παραγγελία και να μου στείλουν τα κινητά που είναι in stock και να ενσωματώσουν τα πιστόνια σε άλλη παραγγελία. Φάνηκε πως κατάλαβε και μου είπε ότι θα το κάνει. Δεν έχω πληρώσει και με paypal και τα πράγματα αγριεύουν. YOLO Το ίδιο mail πήρα και εγώ. Ακομα περιμένω πράγματα από bg πάντως από 25 Οκτωβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το ίδιο mail πήρα και εγώ. Ακομα περιμένω πράγματα από bg πάντως από 25 Οκτωβρίου. Δεν περιμένεις πολύ, ξέχασε τις ταχύτητας που υπήρχαν πριν 1-1,5 μήνα στις αποστολές από κίνα. Ας καλωσορίσουμε ξανά τις αποστολές 20-45 ημερών όπως παλιότερα. Λόγω φόρτου εργασίας στις αποθήκες θα αργεί τόσο πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Συν ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερες παραγγελίες λόγω Χριστουγέννων. Όλος ο πλανήτης αγοράζει τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimzi Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τελικά έφαγα άκυρο. Η παραγγελία μου εχει ακυρωθεί.Ειχε γινει στις 8/11. Το θεμα μου τωρα ειναι αν πρεπει να κανω καποια κινηση για να παρω τα χρηματα μου πισω απο το paypal η γινεται αυτοματα η διαδικασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Περιμενεις απο 25 Οκτωβρίου και κανεις παραπονο; Τι να πω και εγω ο φουκαρας που εχω κανει 11 παραγγελιες (banggood) απο τις 15 Οκτωβρίου και ακομα στην αναμονη ειμαι; Οπως τα λεει ο Billator ειναι.παντα οταν πλησιαζουν οι γιορτες επειδη γινεται χαμος και ολοι αγοραζουν ολες οι παραγγελιες καθυστερουν αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις