Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχεις κάποια εμπειρία με refund από τράπεζα;

Όσο για το gearbest προφανώς το έχω διασταυρώσει με 2 άλλα καταστήματα (banggood και geekbuying). Μάλιστα μόλις χθες παρέλαβα απλό δέμα από banggood με συνολικό χρόνο παράδοσης 21 ημερολογιακές από τη στιγμή του shipping.

Ναι, εχω δυστυχως αρνητικοτατη εμπειρια, παμπολλα τηλεφωνα, την εγραψα παραπανω με edit, την ωρα που απαντουσες. Μετα απο 4 μηνες, λυθηκε το θεμα με το refund, δεν λυθηκε με την nova (και δεν ξανασχοληθηκα μετα το refund), αλλά δεν θα ηθελα να ξαναμπω σε διαδικασια refund μεσω τραπεζης στο μελλον.

(ok για gearbest).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9/11 τα παρηγγειλα και η τιμη τους ακριβως ηταν 13.82

Κατάλαβα. Βλέπω να τρώμε άκυρο οι επόμενοι. Σου είπαν μήπως πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις; Γιατί πλέον λέει ότι τα στέλνουν μέσα σε 6-9 εργάσιμες.

Κατάλαβα. Βλέπω να τρώμε άκυρο οι επόμενοι. Σου είπαν μήπως πόσο θα χρειαστεί να περιμένεις; Γιατί πλέον λέει ότι τα στέλνουν μέσα σε 6-9 εργάσιμες.

Δεν θα φάμε άκυρο. Επικοινώνησα για 2 ζευγάρια που είχα παραγγείλει με τον κωδικό, και μου είπαν ότι θα τα στείλουν μόλις παραλάβουν, εκτός εάν θέλω refund. Φυσικά και τους είπα περιμένω, τέτοια τιμή δεν τα ξαναβρισκουμε

Δεν θα φάμε άκυρο. Επικοινώνησα για 2 ζευγάρια που είχα παραγγείλει με τον κωδικό, και μου είπαν ότι θα τα στείλουν μόλις παραλάβουν, εκτός εάν θέλω refund. Φυσικά και τους είπα περιμένω, τέτοια τιμή δεν τα ξαναβρισκουμε

Δεν νομίζω, το banggood σπάνια στέλνει άκυρα..Εμένα μου έστειλαν μήνυμα σήμερα να περιμένω 3-4 μέρες και θα τα στείλουν...

Μην το λέτε... μου ακύρωσαν 3 κουπονάτες pending παραγγελίες με γελοίες δικαιολογίες.  :mad:

Πιστεύω όμως ότι όσων οι παραγγελίες σας δεν έχουν ακυρωθεί ακόμη, λογικά θα τις στείλουν μόλις έχουν ξανά stock.  B)

Μου ήρθε και εμένα mail ότι θα έχουν restock 24/11. Το θέμα είναι ότι τα έχω βάλει σε παραγγελία με 2 κινητά και θα μου κρατήσουν πίσω την παραγγελία μέχρι να έρθουν in stock.

EDIT: Αν "κάτσει" και αυτή η ματσακονιά που ζήτησα τότε το BG αποδεικνύεται μακράν το καλύτερο κινέζικο out there. Τους ζήτησα να μου σπάσουν την παραγγελία και να μου στείλουν τα κινητά που είναι in stock και να ενσωματώσουν τα πιστόνια σε άλλη παραγγελία. Φάνηκε πως κατάλαβε και μου είπε ότι θα το κάνει. Δεν έχω πληρώσει και με paypal και τα πράγματα αγριεύουν. YOLO :D

Μου ήρθε και εμένα mail ότι θα έχουν restock 24/11. Το θέμα είναι ότι τα έχω βάλει σε παραγγελία με 2 κινητά και θα μου κρατήσουν πίσω την παραγγελία μέχρι να έρθουν in stock.

EDIT: Αν "κάτσει" και αυτή η ματσακονιά που ζήτησα τότε το BG αποδεικνύεται μακράν το καλύτερο κινέζικο out there. Τους ζήτησα να μου σπάσουν την παραγγελία και να μου στείλουν τα κινητά που είναι in stock και να ενσωματώσουν τα πιστόνια σε άλλη παραγγελία. Φάνηκε πως κατάλαβε και μου είπε ότι θα το κάνει. Δεν έχω πληρώσει και με paypal και τα πράγματα αγριεύουν. YOLO :D

Το ίδιο mail πήρα και εγώ. Ακομα περιμένω πράγματα από bg πάντως από 25 Οκτωβρίου.

Το ίδιο mail πήρα και εγώ. Ακομα περιμένω πράγματα από bg πάντως από 25 Οκτωβρίου.

Δεν περιμένεις πολύ, ξέχασε τις ταχύτητας που υπήρχαν πριν 1-1,5 μήνα στις αποστολές από κίνα.

Ας καλωσορίσουμε ξανά τις αποστολές 20-45 ημερών όπως παλιότερα.  :-(

Λόγω φόρτου εργασίας στις αποθήκες θα αργεί τόσο πλέον.

• Like 2

Τελικά έφαγα άκυρο. Η παραγγελία μου εχει ακυρωθεί.Ειχε γινει στις 8/11. Το θεμα μου τωρα ειναι αν πρεπει να κανω καποια κινηση για να παρω τα χρηματα μου πισω απο το paypal η γινεται αυτοματα η διαδικασια?

Περιμενεις απο 25 Οκτωβρίου και κανεις παραπονο;

Τι να πω και εγω ο φουκαρας που εχω κανει 11 παραγγελιες (banggood) απο τις 15 Οκτωβρίου και ακομα στην αναμονη ειμαι;

Οπως τα λεει ο Billator ειναι.παντα οταν πλησιαζουν οι γιορτες επειδη γινεται χαμος και ολοι αγοραζουν ολες οι παραγγελιες καθυστερουν αρκετα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...