panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά διαβάζω πως έχετε πολλοί προβλήματα με το Gearbest. Έχω παραγγείλει 2 κομμάτια Xiaomi Pistons 3 από τις 17 Σεπτεμβρίου και δεν έχω παραλάβει. Τους έστειλα μήνυμα και μου είπαν πως η παραγγελία λήγει 17 Νοεμβρίου.. Δεν τα κόβω να έρχονται.. θα έχω refund ε? Να παραγγείλω από το Bangood αν είναι, που είχα πάρει και το Power Bank της Xiaomi και ήρθε σε 10 μέρες... Εγώ από 13 Σεπτεμβρίου κάτι youth. Έκανα βέβαια την πατάτα να αφήσω κριτική για να πάρω points μιας και τα γνωρίζω τα ακουστικά και τώρα αντε να τους πω ότι δεν παρέλαβα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Εγώ από 13 Σεπτεμβρίου κάτι youth. Έκανα βέβαια την πατάτα να αφήσω κριτική για να πάρω points μιας και τα γνωρίζω τα ακουστικά και τώρα αντε να τους πω ότι δεν παρέλαβα. Τουλάχιστον σου έδωσαν πολλούς πόντους? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Αυτό που είπατε για το banggood και πληρωμή αμέσως με καρτα χωρίς PayPal δεν θα έχετε θέμα. Είχα κάνει refund μια παραγγελία και μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα σε 1 μέρα. Τα σοβαρά καταστήματα δεν θέλουν να χαλάσουν το όνομα τους και να χάσουν τα 100πλασια χρήματα για ένα μικρό ποσο/λαθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Τουλάχιστον σου έδωσαν πολλούς πόντους? Ναι πως! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ods Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το τελευταίο 4 μηνο όλες οι untracked παραγγελίες μου από το gearbest δεν ήρθαν ποτέ! και μενα το ιδιο...3 παραγγελιες...ευτυχως ηταν μικρης αξιας...μαυρο ρε !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spavento Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 έκανα παραγγελία 3 κομμάτια Xiaomi Pistons από Banggood και μου βγήκαν στα 26€ (8,7€ περίπου το 1).. Αυτές είναι τιμές.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τα παρηγγειλα και γω μεσω χρεωστικης της πειραιως αφου δεν μου δεχτηκε το paypal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babyonboard Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν με αφηνει να βαλω το κουπονι! Λεει οτι ειναι invalid!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δεν με αφηνει να βαλω το κουπονι! Λεει οτι ειναι invalid!!έχει λήξει το κουπόνι φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο. Το κουπόνι έχει λήξει. Έβαλα και το αντίστοιχο tag στον τίτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Με καρτα γινεται αμεσως η αγορα μην μπλεκεσαι με το paypal. Και πως θα κανουμε refund αν παμε με καρτα κατευθειαν χωρις paypal ? Refund μιας χαρά μπορούν να σου κάνουν αν γίνει η στραβή. Απλά τώρα δεν έχεις το PP να κάνει τον αστυνόμο σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι δύο πλευρές αλλά σίγουρα θα υπάρχουν τρόποι επίλυσης μέσω τραπέζης. Θα έλεγα πως με το BG δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα. Σιγα μην ασχοληθουν σε τραπεζα για refund προιοντος 10$ που δεν ελαβες απο Κινα. Και μονο τα χαρτια που θα σου ζητησουν και την ταλαιπωρια που θα φας, φτανει. Οι υπαλληλοι θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο που τους ταλαιπωρει. Και στο τελος, μετα απο τουλαχιστον 2 μηνες, μπορει να σου πουν οτι δεν γινεται τιποτε. Θυμαμαι προπερσι, για refund απο την nova για λαθος χρεωσεις εντος Ελλαδας σε alpha καρτα, πηρε πανω απο 4 μηνες για να ολοκληρωθει. Φαντασου για εξωτερικο. Γενικα μιλωντας, συνισταται το paypal οπου ειναι εφικτο. Καταλαβαινω οτι τωρα με τα cc υπαρχει θεμα, αλλα καλο ειναι να μην παρασυρουμε τους αλλους αναγνωστες να παραγγελνουν με χρεωστικες/πιστωτικες κατ'ευθειαν στα μαγαζια, χωρις να ξερουν τι σημαινει αυτο διαδικαστικα σε περιπτωση προβληματος. Καλο ειναι να αναλαμβανουν εν γνωσει τους το ρισκο σε περιπτωση refund. (Το banggood -εως τωρα- ειναι σωστο). Το τελευταίο 4 μηνο όλες οι untracked παραγγελίες μου από το gearbest δεν ήρθαν ποτέ! Ισως το τοπικο σου ταχυδρομειο να κανει λαμογιες στα απλα δεματα. Αυτο το συγκρινεις με αλλα απλα δεματα απο αλλα καταστηματα. Οντως το gearbest εχει "χαλασει" τελευταια, παντως προσωπικα δεν εχω χασει -ακομη- αποστολη και εχω πανω απο 10 παραγγελιες το τελευταιο τριμηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο. Το κουπόνι έχει λήξει. Έβαλα και το αντίστοιχο tag στον τίτλο. Καλα εκανες. Αλλαξα και την τιμη τιτλου σε αυτη που ειχες βαλει την ημερα που ανοιξες το τοπικ. Οπως εχουμε πει αρκετες φορες, ΜΗΝ αλλαζετε τιμη στον τιτλο (ας στο πω τωρα που εληξε), γιατι χανει την λογικη της η κουβεντα που υπαρχει ηδη σε καθε τοπικ πριν την οποια αλλαγη. Αν υπαρχει αλλαγη-νεα τιμη, η απλα ποσταρει κανεις μεσα σε υπαρχον τοπικ -κατι που ειμαι αντιθετος και εχω εξηγησει τους λογους- ή ορθοτερα ανοιγει νεο τοπικ (που θα ηταν λιγο εξτριμ βεβαια τωρα λογω του κοντινου των ημερων, ετσι το αφησα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Σιγα μην ασχοληθουν σε τραπεζα για refund προιοντος 10$ που δεν ελαβες. Και μονο τα χαρτια που θα σου ζητησουν και την ταλαιπωρια που θα φας, φτανει. Οι υπαλληλοι θα σε κοιτανε σαν εξωγηινο που τους ταλαιπωρει. Και στο τελος, μετα απο 2+ μηνες, μπορει να σου πουν οτι δεν γινεται τιποτε. Γενικα μιλωντας, συνισταται το paypal οπου ειναι εφικτο. Το banggood -εως τωρα- ειναι σωστο. Ισως το τοπικο σου ταχυδρομειο να κανει λαμογιες στα απλα δεματα. Αυτο το συγκρινεις με αλλα απλα δεματα απο αλλα καταστηματα. Οντως το gearbest εχει "χαλασει" τελευταια, παντως προσωπικα δεν εχω χασει -ακομη- αποστολη και εχω πανω απο 10 παραγγελιες το τελευταιο τριμηνο. Έχεις κάποια εμπειρία με refund από τράπεζα; Όσο για το gearbest προφανώς το έχω διασταυρώσει με 2 άλλα καταστήματα (banggood και geekbuying). Μάλιστα μόλις χθες παρέλαβα απλό δέμα από banggood με συνολικό χρόνο παράδοσης 21 ημερολογιακές από τη στιγμή του shipping. Καλα εκανες. Αλλαξα και την τιμη τιτλου σε αυτη που ειχες βαλει την ημερα που ανοιξες το τοπικ. Οπως εχουμε πει αρκετες φορες, ΜΗΝ αλλαζετε τιμη στον τιτλο (ας στο πω τωρα που εληξε), γιατι χανει την λογικη της η κουβεντα που υπαρχει ηδη σε καθε τοπικ πριν την οποια αλλαγη. Αν υπαρχει αλλαγη-νεα τιμη, η απλα ποσταρει κανεις μεσα σε υπαρχον τοπικ -κατι που ειμαι αντιθετος και εχω εξηγησει τους λογους- ή ορθοτερα ανοιγει νεο τοπικ (που θα ηταν λιγο εξτριμ βεβαια τωρα λογω του κοντινου των ημερων, ετσι το αφησα). Έχεις δίκιο sir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μου σκασε μειλ οτι τα ακουστικα δεν υπαρχουν σε στοκ και αν θελω refund η να περιμενω. βεβαια τα ειχα παρει στα 13.50 περιπου οποτε με βλεπω για refund αφου δε τα χρειαζομουν κιολας και βλεπουμε για τα χριστουγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 μου σκασε μειλ οτι τα ακουστικα δεν υπαρχουν σε στοκ και αν θελω refund η να περιμενω. βεβαια τα ειχα παρει στα 13.50 περιπου οποτε με βλεπω για refund αφου δε τα χρειαζομουν κιολας και βλεπουμε για τα χριστουγεννα. Ημέρα και ώρα παραγγελίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις