Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα και δεύτερη αγορά χρησιμοποιώντας το ίδιο κουπόνι χωρίς πρόβλημα. Λογικά δεν έχει όριο στο πόσες φορές μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά διαβάζω πως έχετε πολλοί προβλήματα με το Gearbest. Έχω παραγγείλει 2 κομμάτια Xiaomi Pistons 3 από τις 17 Σεπτεμβρίου και δεν έχω παραλάβει.

Τους έστειλα μήνυμα και μου είπαν πως η παραγγελία λήγει 17 Νοεμβρίου..

Δεν τα κόβω να έρχονται.. θα έχω refund ε?

Να παραγγείλω από το Bangood αν είναι, που είχα πάρει και το Power Bank της Xiaomi και ήρθε σε 10 μέρες...

• Moderators

Απο τις 24-10 ενα power bank απο το banggood, ακομα δεν εχει ερθει. Οποτε το "10 μερες" μην το δενεις... ;) 19 μερες σημερα και ακομα αναμονη.

Απο τις 24-10 ενα power bank απο το banggood, ακομα δεν εχει ερθει. Οποτε το "10 μερες" μην το δενεις... ;) 19 μερες σημερα και ακομα αναμονη.

ποσο μπροστα εισαι!!!  :P

• Like 1

Δεν έχω πρόβλημα με το Bangood.. το αντίθετο μάλιστα. Έγινε η παραγγελία του Power bank στις 15/10 και τα είχα στις 4/11.

Το πρόβλημα μου είναι με το Gearbest που έχω παραγγείλει τα Piston από τις 17/09 και ακόμα τίποτα.. τους είχα στείλει μήνυμα και μου είχαν πει να περιμένω μέχρι τις 17/11 που λήγει από το σύστημα η παραγγελία.

• Moderators

...

Να παραγγείλω από το Bangood αν είναι, που είχα πάρει και το Power Bank της Xiaomi και ήρθε σε 10 μέρες...

Έγινε η παραγγελία του Power bank στις 15/10 και τα είχα στις 4/11.

Τι 10 μερες εγραψες λοιπον; 20 ειναι.

Δεν έχω πρόβλημα με το Bangood.. το αντίθετο μάλιστα. Έγινε η παραγγελία του Power bank στις 15/10 και τα είχα στις 4/11.

Το πρόβλημα μου είναι με το Gearbest που έχω παραγγείλει τα Piston από τις 17/09 και ακόμα τίποτα.. τους είχα στείλει μήνυμα και μου είχαν πει να περιμένω μέχρι τις 17/11 που λήγει από το σύστημα η παραγγελία.

Το τελευταίο 4 μηνο όλες οι untracked παραγγελίες μου από το gearbest δεν ήρθαν ποτέ!

• Like 1

Τι 10 μερες εγραψες λοιπον; 20 ειναι.

Πάντα ρε παιδιά μετράνε εργάσιμες μέρες.. δεν λέω κάτι νέο. Όπως και να'χει το post μου αφορούσε στο Gearbest και τις παραγγελίες αυτού. Έκανα το post ώστε να με συμβουλέψετε για το πως να κινηθώ και αν έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα.

Το τελευταίο 4 μηνο όλες οι untracked παραγγελίες μου από το gearbest δεν ήρθαν ποτέ!

Ευχαριστώ πολύ @Questioner για την απάντηση, θα προχωρήσω σε refund μετά τις 17/11. 

Μόνο μην δεν έρθουν και από το banggood ποτέ. Είμαστε και επαρχία και πάντα αργουνε 3-4 μέρες παραπάνω από αθηνα Θεσσαλονίκη.

Με τον συγκεκριμένο κωδικό το power bank της xiaomi το 16000 πάει στα 17.32 ευρώ. Τσάμπα για αυτά που προσφέρει. Πάω να φορτώσω την κάρτα αύριο να χτυπήσω ένα τέτοιο και ένα mi band να είμαστε κομπλέ.

Καλησπέρα , προσπαθώ να ολοκληρώσω την αγορά από το banggood μέσω paypal και μου βγάζει συνέχεια denied . Επικοινώνησα με την τράπεζά μου και μου είπαν ότι η εμποδίζονται όλες οι πληρωμές στην banggood λόγω capital control. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό?

Καλησπέρα , προσπαθώ να ολοκληρώσω την αγορά από το banggood μέσω paypal και μου βγάζει συνέχεια denied . Επικοινώνησα με την τράπεζά μου και μου είπαν ότι η εμποδίζονται όλες οι πληρωμές στην banggood λόγω capital control. Σας συμβαίνει και εσάς αυτό?

Με καρτα γινεται αμεσως η αγορα μην μπλεκεσαι με το paypal.

• Like 1

Και πως θα κανουμε refund αν παμε με καρτα κατευθειαν χωρις paypal ?

Refund μιας χαρά μπορούν να σου κάνουν αν γίνει η στραβή. Απλά τώρα δεν έχεις το PP να κάνει τον αστυνόμο σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι δύο πλευρές αλλά σίγουρα θα υπάρχουν τρόποι επίλυσης μέσω τραπέζης. Θα έλεγα πως με το BG δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...