Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α, λες για αυτό. Αυτό ισχύει μόνο για κινητά/tablet απ'όσο ξέρω (και καλά για να είναι πιο προφυλαγμένα).

Ακόμα και unboxing στο youtube δείχνουν να βγάζουν το κινητό από το φελιζόλ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το οτι τα βαζουν μεσα σε φελιζολ το κανουν για μεγαλυτερη προστασια.Το θεμα ειναι να ερθει το προιον χωρις προβληματα η συσκευασια ειναι το τελευταιο.

Ναι αυτό έλεγα, δεν γνώριζα ότι είναι μόνο για συγκεκριμένα αντικείμενα. Για μένα πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η αρχική συσκευασία. Αν θες κάποια στιγμή να το πουλήσεις δε θα είναι τόσο εύκολο.

Α, λες για αυτό. Αυτό ισχύει μόνο για κινητά/tablet απ'όσο ξέρω (και καλά για να είναι πιο προφυλαγμένα).

Ακόμα και unboxing στο youtube δείχνουν να βγάζουν το κινητό από το φελιζόλ

Το οτι τα βαζουν μεσα σε φελιζολ το κανουν για μεγαλυτερη προστασια.Το θεμα ειναι να ερθει το προιον χωρις προβληματα η συσκευασια ειναι το τελευταιο.

Ισχύει μόνο στα ταμπλετ αυτό όχι στα κινητά. Προσωπικά τους ζήτησα να μου στείλουν το κουτί σε ξεχωριστή συσκευασία untracked και το έκαναν.. :) Οπότε μεγαλύτερη προστασία + αρχική συσκευασία :D

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οι κόποι για price match δεν πήγαν χαμένοι. 9,20€ τελική με κουπόνι και expected restock 14/11. :D

Ενημέρωσα το αρχικό post και χτύπησα τελικά ένα κομμάτι με πιστωτική γιατί για κάποιο λόγο δεν μου δεχόταν το paypal με την ελληνική κάρτα συνδεδεμένη.

Επεξ/σία από Questioner
  • Like 1

Τελικά οι κόποι για price match δεν πήγαν χαμένοι. 9,20€ τελική με κουπόνι και expected restock 14/11. :D

Ενημέρωσα το αρχικό post και χτύπησα τελικά ένα κομμάτι με πιστωτική γιατί για κάποιο λόγο δεν μου δεχόταν το paypal με την ελληνική κάρτα συνδεδεμένη.

Ετσι όπως παμε θα τα δίνουν τσάμπα σε λίγο.

Τσιμπησα ακομα ενα με 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω:

Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates.

Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως.

Τσιμπησα ακομα ενα με 9.20.Ειχα μεσα στην καρτα 9.74 ακριβως.Τρεις φορες με εκανε decline την καρτα.Την τεταρτη την δεχτηκε κανονικα αλλα με εστειλε mail με το παρακατω:

Your credit card transaction needs to be manually reviewed by your bank; this will be completed within 1 business day. Check your Banggood user centre for the current status of your order. You will be informed via email of any updates.

Ξερει καποιος τι σημαινει αυτο?Εχω κανει ακομα 4 παραγγελιες με την ιδια καρτα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ολες τις δεχτηκε αμεσως.

Απ' ότι καταλαβαίνω ίσως μπλόκαρε την κάρτα κάποιο αυτόματο σύστημα προστασίας της τράπεζας από τις απανωτές αποτυχημένες προσπάθειες. Το order status σου είναι pending payment ή έχει προχωρήσει;

Απ' ότι καταλαβαίνω ίσως μπλόκαρε την κάρτα κάποιο αυτόματο σύστημα προστασίας της τράπεζας από τις απανωτές αποτυχημένες προσπάθειες. Το order status σου είναι pending payment ή έχει προχωρήσει;

Ready To Process με γράφει αλλά δεν έχει με πορτοκαλι το payment confirmed. Email μου ήρθε όμως με απόδειξη ότι τράβηξαν κανονικά τα χρήματα όπως και στις προηγούμενες παραγγελίες. Τώρα γιατί με έκανε decline δεν ξέρω.

"Χτυπήθηκαν" πριν από λίγο με κάρτα αναλήψεων/χρεωστική Mastercard της Εθνικής. Έχει δεσμεύσει βλέπω τα χρήματα στο ebanking αλλά δεν τα έχει πάρει.

Update 11/11/2015 23:15 - Αρχική τιμή 12,27€ και με κουπόνι 35E9A1 πάνε στα 9,20€.

Έχω την εντύπωση ότι το κουπονάκι που ανακάλυψες ισχύει και για άλλα πράγματα, δίνοντας 25% έκπτωση!

Έβαλα και κάτι ψιψιψίνια που είχα σταμπάρει από παλιά, μια χαρά μας βγήκε.

ΥΓ: Υποθέτω ότι το κουπόνι χρησιμοποιείται μόνο σε μία παραγγελία ανά πελάτη, μετά λήγει.

Edit: Από ότι βλέπω ούτε το κουπόνι λήγει (όπως το προηγούμενο XMAS) και την έκπτωση την έχουν πάρει είδηση όλοι στο κινεζοτόπικ. Οπότε δεν πρόσθεσα τίποτα νεώτερο. :X

• Moderators

Οχι, εγω χθες το πρωι το χρησιμοποιησα 2 φορες. Μια απο τις 2 ηταν τα ακουστικα του τιτλου στα 9και κατι ευρω. Εχει αναφερθει εδω και 2 μερες σε αλλο θεμα, αλλα το βρηκα χθες πρωι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...