pittas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εντάξει σας λέει 6 $ και σε plastic bag. Πως αλλιώς να σας το πει ότι είναι μαϊμού? ??? Πιο 50αρακια δεν γινεται Όλα τα ορίτζιναλ xiaomi έχουν κωδικό γνησιότητας στη συσκευασία, μη παίρνετε σε σακουλάκια κλπ 6
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τι θέλεις να πεις με αυτό; για ένα ζευγάρι θα αναφέρει.. Το θέμα είναι εαν είναι γνήσια.. Εγώ δε θέλω να πω τίποτα. Το γράφει καθαρά. No retail box. Χωρίς κουτάκι. Για να είμαι ακόμα πιο αναλυτικός: Δεν είναι τα αυθεντικά. Εκτός του τίτλου (που δε μετράει, η περιγραφή έχει σημασία), γράφει δύο φορές: Metal Titanium Piston in ear headphones earphones with mic remote for Xiaomi samsung LG Xiaomi Piston 3 δε γράφει πουθενά. Γράφει Piston για Xiaomi, Samsung, LG. Επίσης, στο discussion ρωτάνε 2: Είναι τα original Xiaomi; Καμία απάντηση. Ενδιάμεσα κάποιος γράφει: It is applicable for xiaomi iPhones .But there is no retail box Δηλαδή ότι κάνει για Xiaomi τηλέφωνα (όχι ότι είναι Xiaomi η μάρκα). Αυτό που μετά από τόσα χρόνια σε τεχνολογικό forum, στο ebay κτλ πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα κάθε φορά... 7
panos2171 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και το bangood όμως τα στέλνει χωρίς την αρχική συσκευασία.
Questioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και το bangood όμως τα στέλνει χωρίς την αρχική συσκευασία. Δεν αναφέρει κάπου ότι ΔΕΝ έρχονται στην αρχική συσκευασία. Άσε που από κάτω έχει φωτογραφίες που φαίνονται ότι είναι στην αρχική συσκευασία. Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Ο,τι Xiaomi έχω ψωνίσει από BG έχουν έρθει σε σφραγισμένη original συσκευασία. 1
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και το bangood όμως τα στέλνει χωρίς την αρχική συσκευασία. Που το γράφει αυτό; (κυριολεκτική ερώτηση, δεν ειρωνεύομαι, μην παρεξηγηθώ)
Questioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Είπα να παραγγείλω πριν λίγο άλλο ένα κομμάτι και η τιμή τους ανέβηκε. Damn πριν λίγη ώρα ήταν στην τιμή που έκανα το ποστ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια ενα μηνα υπαρχει αυτη η τιμη στο μαγαζι, μολις εγινε θεμα ενω καλα-καλα δεν αξιζε θεμα λογω της μικρης διαφορας τιμης, το εξαντλησατε (την ιδια μερα που ανοιξε το τοπικ το απογευμα που μπηκα εδινε restock date ενω μονιμα μεχρι προχθες ηταν διαθεσιμο) και ανεβασαν την τιμη;! Τι βομβαρδισμος αγορων πεφτει;;;; 1
Questioner Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια ενα μηνα υπαρχει αυτη η τιμη στο μαγαζι, μολις εγινε θεμα ενω καλα-καλα δεν αξιζε θεμα λογω της μικρης διαφορας τιμης, το εξαντλησατε (την ιδια μερα που ανοιξε το τοπικ το απογευμα που μπηκα εδινε restock date ενω μονιμα μεχρι προχθες ηταν διαθεσιμο) και ανεβασαν την τιμη;! Τι βομβαρδισμος αγορων πεφτει;;;; Πες το μας κι εσύ πιο νωρίς. Τελικά ο μόνος που δεν πήρε είμαι εγώ! Τους έστειλα μειλ μήπως την ξανακατεβάσουν αλλά δεν το βλέπω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ουτε εγω πηρα, περιμενα να πεσει πιο κατω εδω και ενα μηνα και το τσακισατε. Τα κοιταζω μηνες, αλλα επειδη εχω αλλα ακουστικα, δεν κανω κινηση. Είπα να παραγγείλω πριν λίγο άλλο ένα κομμάτι και η τιμή τους ανέβηκε. Damn πριν λίγη ώρα ήταν στην τιμή που έκανα το ποστ. Δεν πηρες τελικα, ή δεν πηρες δευτερο;
berny Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πηρα εγω στα 13 ευρο... ενα μηνα καναν να ερθουν αλλα ειναι original στην επισημη συσκευασια της xiaomi
someone- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 τελικα δοκιμασα να βαλω κατευθειαν την καρτα και την δεχτηκε κανονικα, βεβαια τα πηρα 13.80. τσιμπησα και ενα powerbank της μαμας xiaomi.
king2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Το καταστημα γραφει για τα ακουστικα: Expected restock on 14th November 2015 και σημερα μου ηρθε mail οτι εγιναν shipped.Ισως επειδη πληρωνω με χρεωστικη και τραβανε τα χρηματα αμεσως στελνουν οσο πιο γρηγορα μπορουν? 4 παραγγελιες περιμενω απο το banggood ολες untracked εφοσον ερθουν ολες κανονικα θα μιλαμε για το πιο σοβαρο κινεζικο καταστημα.
Questioner Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 4 παραγγελιες περιμενω απο το banggood ολες untracked εφοσον ερθουν ολες κανονικα θα μιλαμε για το πιο σοβαρο κινεζικο καταστημα. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτούς με το 80% των παραγγελιών μου να είναι untracked. 1
panos2171 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Που το γράφει αυτό; (κυριολεκτική ερώτηση, δεν ειρωνεύομαι, μην παρεξηγηθώ) Εδώ στο ινσομνια το λέγανε, μάλιστα είχα ρωτήσει κιόλας και μου το επιβεβαίωσαν.
king2009 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτούς με το 80% των παραγγελιών μου να είναι untracked. Στο μεταξυ ενω ειναι untracked αν πατησω track σε μια παραγγελια με βγαζει αυτο: Departured at 2015/10/26 11:20:45 from Flytexpress Sorting Center location Electronic data received at 2015/10/26 3:54:33, Flytexpress Sorting Center Λογικα παρακατω δεν θα παει ετσι πχ οταν φτασει Ελλαδα Θεσσαλονικη κτλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις