Dinos_12345 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σκέφτομαι να τα πάρω για να αντικαταστήσω τα άψογα piston 2 που πλύθηκαν τρεις φορές ξεχασμένα σε βερμούδα και ακόμα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα. Τα έχει κανείς για απόψεις; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2015 από Dinos_12345 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimigar Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σκέφτομαι να τα πάρω για να αντικαταστήσω τα άψογα piston 2 που πωλήθηκαν τρεις φορές ξεχασμένα σε βερμούδα και ακόμα λειτουργούν όπως την πρώτη μέρα. Τα έχει κανείς για απόψεις; Πλύθηκαν εννοείς μάλλον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πλύθηκαν εννοείς μάλλον...Damn you autocorrect 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σε σχεση με τα 2 τι διαφορες εχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth666 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 http://www.head-fi.org/products/xiaomi-pistons-3-0-in-ear-headphones Εχω τα 2 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, εκπληκτικα ακουστικα για την τιμη τους, σε αυτην την τιμη με ψηνει πολυ να δοκιμασω και τα 3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Τα έχω τα ακουστικά. Στην τιμή τους δεν υπάρχει αντίπαλος, ο ήχος είναι πολύ ισορροπημένος και είναι πολύ άνετα στο αυτί. Σε σχέση με τα pistons 2 (απ' ότι έχω διαβάσει) τα μπάσα είναι πιο συμμαζεμένα αλλά ήχος είναι καλύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πληρωμή με Paypal γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά προτιμώ τα piston 2 γιατί έχουν καλύτερο μπάσο. Τα 3 είναι πιο ισορροπημένα αλλά με πιο "κομμένο" μπάσο. Επίσης τα piston 3 λόγω της κατασκευής τους (κάνουν μία ελαφρά γωνία/καμπύλη) δεν κάθονται καλά στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον και δεν μου εξασφαλίζουν 100% sound isolation από το περιβάλλον (σε αντίθεση με τα piston 2). Και τα δύο πάντως είναι άριστης ποιότητας για τα λεφτά τους. Τα είχα αγοράσει έκαστο κοντά στα 16-18 ευρώ οπότε στα 11 είναι προσφορά. Απλά έχετε υπόψη σας ότι βγήκαν τα νέα xiaomi οπότε λογικό είναι ότι θα αρχίσουν τα παλιά να τα σκοτώνουν για να ξεστοκάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά προτιμώ τα piston 2 γιατί έχουν καλύτερο μπάσο. Τα 3 είναι πιο ισορροπημένα αλλά με πιο "κομμένο" μπάσο. Επίσης τα piston 3 λόγω της κατασκευής τους (κάνουν μία ελαφρά γωνία/καμπύλη) δεν κάθονται καλά στα δικά μου αυτιά τουλάχιστον και δεν μου εξασφαλίζουν 100% sound isolation από το περιβάλλον (σε αντίθεση με τα piston 2). Και τα δύο πάντως είναι άριστης ποιότητας για τα λεφτά τους. Τα είχα αγοράσει έκαστο κοντά στα 16-18 ευρώ οπότε στα 11 είναι προσφορά. Απλά έχετε υπόψη σας ότι βγήκαν τα νέα xiaomi οπότε λογικό είναι ότι θα αρχίσουν τα παλιά να τα σκοτώνουν για να ξεστοκάρουν. Το μπασο δεν ειναι το παν ομως.Τη στιγμη που Ελλαδα τα πουλανε 29 με 5-6 ευρω μεταφορικα http://www.skroutz.gr/s/7037126/Xiaomi-Piston-%CE%99%CE%99I.html οι κινεζοι τα δινουν στα 11 με δωρεαν μεταφορικα απο Κινα.Αντε να παμε μπροστα μετα. Πληρωμή με Paypal γίνεται? Γινεται αλλα μπορεις να πληρωσεις και κανονικα με χρεωστικη απο αυτη που βγαζεις απο το atm χρηματα.Μονο το banggood εχω βρει που να δεχεται πληρωμες με visa/mastercard της Ελλαδας και ειναι απιστευτη ευκολια.Ουτε προμηθεια στο paypal ουτε τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G0dlike Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά,τα ίδια ακουστικά δεν είναι??Με μια πρόχειρη αναζήτηση το link απο ebay:http://www.ebay.com/itm/Stereo-Piston-3-III-In-ear-Earphone-Headphone-Headset-With-Remote-Mic-For-Xiaomi-/252106498201?hash=item3ab2b7e099:g:MZwAAOSwhcJWGzpY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά,τα ίδια ακουστικά δεν είναι??Με μια πρόχειρη αναζήτηση το link απο ebay: http://www.ebay.com/itm/Stereo-Piston-3-III-In-ear-Earphone-Headphone-Headset-With-Remote-Mic-For-Xiaomi-/252106498201?hash=item3ab2b7e099:g:MZwAAOSwhcJWGzpY Είναι μαϊμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εγώ γιατί να μη μπορώ να παραγγείλω και άλλοι να μου λένε έχει ανοίξει το πειπαλ και ότι έχουν παραγγείλει πόσες φορές, δε μπορώ να το καταλάβω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dnmntrns Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ακόμη φθηνότερα (5.99 usd) εδώ http://www.buyincoins.com/?r=bicProduct/index&pid=63665&gid=429. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ακόμη φθηνότερα (5.99 usd) εδώ http://www.buyincoins.com/?r=bicProduct/index&pid=63665&gid=429. Εκτός του ότι μαλλον δεν είναι τα original, ακόμη κι αν είναι: 1 x Metal Titanium Piston in ear headphones earphones with mic remote for Xiaomi samsung LG NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
111111 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Εκτός του ότι μαλλον δεν είναι τα original, ακόμη κι αν είναι: 1 x Metal Titanium Piston in ear headphones earphones with mic remote for Xiaomi samsung LG NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag. τι θέλεις να πεις με αυτό; για ένα ζευγάρι θα αναφέρει.. Το θέμα είναι εαν είναι γνήσια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις