kalampakas. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δουλευει σαν handsfree; σκεφτομαι να ριξω παραγγελια banggood , παιζει αλλου φθηνοτερα και original; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 δουλευει σαν handsfree; σκεφτομαι να ριξω παραγγελια banggood , παιζει αλλου φθηνοτερα και original;Στο gearbest.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στο gearbest.com δεν αξιζει την οποια διαφορα η ταλαιπωρια που θα υποστει απο το gearbest. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πήρα εγώ τα colourfull από gearbest. Μου έδωσαν ένα tracking number αλλά δεν ξέρω που να το βάλω για να δω την πορεία της αποστολής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazaros1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πήρα εγώ τα colourfull από gearbest. Μου έδωσαν ένα tracking number αλλά δεν ξέρω που να το βάλω για να δω την πορεία της αποστολής! http://www.singpost.com/ http://www.elta.gr/en-us/personal/tracktrace.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δουλευει σαν handsfree; σκεφτομαι να ριξω παραγγελια banggood , παιζει αλλου φθηνοτερα και original; Στο gearbest.com δεν αξιζει την οποια διαφορα η ταλαιπωρια που θα υποστει απο το gearbest. Από 12 Νοέμβρη περιμένω τα piston 3 από Gearbest. Εντωμεταξύ έχω ήδη παραλάβει διάφορες άλλες παραγγελίες με ημερομηνία αποστολής από τέλη Νοέμβρη έως και αρχές Δεκέμβρη. Λέτε τα ταχυδρομεία να καθυστερούν επιλεκτικά τα δέματα του Gearbest....; Μου είπα να περιμένω μέχρι 12 Φλεβάρη για να δούμε τι θα κάνουμε λέει (ψιλιάζομαι θα μου προτείνουν τίποτα πόντους). /οφ τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παρηγγειλα απο banggood τελικα μαζι με κατι αλλα πραγματα ( στα οποια οι τιμες ιδιες με πριν το 2016) με ποντους + free tracking μου πηγαν εμενα ουσιαστικα στα 11 δολλαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα, αποστολή 1/12/2015. Αθήνα (1/12 --> 12/1. Αν το πάνε έτσι, προσοχή όποιος παραγγείλει σήμερα. θα το πάρει Δεκέμβριο! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 http://m.gearbest.com/earphones/pp_231055.html?wid=1 ειδα ευτα σημερα σε προσφορά 5€ απο 10€ λεει.. Ειναι καλά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Έχω κάτι πόντους στο gearbest και μου βγαίνουν στα 8€ τα ακουστικά. Να ρισκάρω ή δεν θα φτάσουν ποτέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Παραδόξως το gearbest έχει αρχίσει να στέλνει κανονικά απ ότι φαίνεται. Οπότε αν δεν τα βιαζεσαι και πολυ μπορείς να το επιχειρήσεις πάντα μέσω paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Αυτα σε σχέση με τα EarPods της Apple ειναι καλυτερα η χειρότερα?? γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή τους και απο οτι βλέπω η xiaomi λεει οτι ειναι και καλυτερα απο sennheizer και beats.. Ισχύει τιποτα τέτοιο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει τα Piston 3 εδώ και κανα δίμηνο και επιβεβαιώνω πως ο ήχος τους είναι πολύ καλός και γεμάτος. Είναι τα καλύτερα in ear που εχω χρησιμοποιήσει ως τώρα από άποψη ήχου, εκεί γύρω στα 10-15€. Τα είχα πάρει από gearbest με tracking number και θα τα είχα παραλάβει σε περίπου 20 ημερολογιακές ημέρες αν δεν είχαν προωθήσει το δέμα μου προς Αγγλία αντί για Ελλάδα οι Ολλανδοί του NLpost, οπότε τελικα παρέλαβα σε περίπου 30 μέρες. Οπότε αν κάποιος ψάχνεται για ακουστικά γυρω στο 15άρι, σιγουρα αποτελούν μια καλή επιλογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis193 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάρει τα Piston 3 εδώ και κανα δίμηνο και επιβεβαιώνω πως ο ήχος τους είναι πολύ καλός και γεμάτος. Είναι τα καλύτερα in ear που εχω χρησιμοποιήσει ως τώρα από άποψη ήχου, εκεί γύρω στα 10-15€. Τα είχα πάρει από gearbest με tracking number και θα τα είχα παραλάβει σε περίπου 20 ημερολογιακές ημέρες αν δεν είχαν προωθήσει το δέμα μου προς Αγγλία αντί για Ελλάδα οι Ολλανδοί του NLpost, οπότε τελικα παρέλαβα σε περίπου 30 μέρες. Οπότε αν κάποιος ψάχνεται για ακουστικά γυρω στο 15άρι, σιγουρα αποτελούν μια καλή επιλογή Από μπάσο φίλε τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dal_kos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Από μπάσο φίλε τι λένε; Εχουν καλό μπάσο και παίζουν μέχρι αρκετά χαμηλές συχνότητες, ωστόσο δεν έχουν υπερβολή σε κάποια συχνότητα. Ακούς τον ήχο όπως πραγματικά είναι χωρίς τρελές παραμορφώσεις και ενίσχυση των χαμηλών συχνοτήτων. Αν ψάχνεις κάτι που να κανει χτύπημα, ίσως δεν σε εντυπωσιάσουν. Αν όμως θες να ακούς ωραίο, καθαρό ήχο, είναι πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις