Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω 5-6 παραγγελιες απο τελη οκτωβριου που δεν λενε να φανουν απο banggood

και αλλες 3-4 απο ebay αρχες νοεμβρη τα ιδια.

πρεπει να εχουν κλαταρει τα ταχυδρομεια...πρωτη φορα κανουν τοσο καιρο...

Πέρυσι ήταν μακράν χειρότερη περίοδος :P Εμένα ήρθαν μαζεμένα 7 tracked και untracked που είχαν απόκλιση μεταξύ τους 20 μέρες η πρώτη με την τελευταία..(μέσα σε αυτά ένα piston untracked)

Λες κ τα μάζευαν στα ΕΛΤΑ για να μου τα δώσουν ταυτόχρονα. Το αστείο είναι ότι μαζί με αυτά ήρθε κ ένα δέμα από amazon που πήρα refund πριν 1 μήνα. Δεν ξέρω τι παίζει.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να λέμε και τα καλά. Tracked παραγγελία από BG:

dLyizSg.png

Αύριο παραλαμβάνω. Μάλλον ο,τι ταχύτερο σε περίοδο Χριστουγέννων από HK.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για να λέμε και τα καλά. Tracked παραγγελία από BG:

dLyizSg.png

Αύριο παραλαμβάνω. Μάλλον ο,τι ταχύτερο σε περίοδο Χριστουγέννων από HK.  :-D

Εε σε αυτές τις μέρες δεν βάζεις μέσα ούτε τις μέρες που έκανε να προωθήσει το μαγαζί το δέμα ούτε τις μέρες που έκανε από το κατάστημα να φτάσει στο ταχυδρομίο. :)

Προσωπικά σε εμένα από BG σε αγορές δεκεμβριου είχα καθηστέρηση σε αυτό το στάδιο μεγάλη.

Δημοσ.

Εε σε αυτές τις μέρες δεν βάζεις μέσα ούτε τις μέρες που έκανε να προωθήσει το μαγαζί το δέμα ούτε τις μέρες που έκανε από το κατάστημα να φτάσει στο ταχυδρομίο. :)

Προσωπικά σε εμένα από BG σε αγορές δεκεμβριου είχα καθηστέρηση σε αυτό το στάδιο μεγάλη.

Κι όμως! 09/12 έλαβα mail ότι έγινε shipped και 11/12 εμφανίστηκε στο tracking. Από εκεί και πέρα όλα πήραν τον δρόμο τους πολύ γρήγορα. Το 17track μου βγάζει ότι το έστειλαν με Swiss Post κάτι που πρώτη φορά έβλεπα κι απ' ότι φαίνεται μου έκανε πολύ θετική εντύπωση. Πιο πολύ το πόσταρα για να δείξω ότι τα πράγματα με τα ταχυδρομεία είναι λίγο random ειδικά αυτή την περίοδο. Ίδωμεν!

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ναναι...κοιταξτε εδω tracking απο τα pistons που περιμενω...

2015-12-20 02:15

The item has arrived in the country of destination

2015-12-05 20:36

The item is on transport to the country of destination

5/12 ηταν ολλανδια...και 20/12 φτασανε ελλαδα.

Μαλλον με καρο τα στειλανε....κωλο postNL

Kαι για να δεσει το γλυκο...και 2 μερες εδω καθονται χωρις λογο στο αεροδρομιο.

Ο

Δημοσ.

τιποτα εκει δε βγαζει...οτι ειναι ολλανδια ακομη. Μαλλον παρκαρισμενα στο αεροδρομιο. Μαζι με τοσα αλλα που περιμενω μαλλον..

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο μάλλον συμβαίνει μιας και δεν έχουν σκαναριστεί ακόμα. Δεν μου έχει τύχει να παίρνει πάνω από μια εβδομάδα αυτή η διαδικασία. Συνήθως γίνεται μέσα σε 3-4 μέρες.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Πριν 2 μερες παρελαβα και εγω (1 μηνα να ερθουν).

Πως μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι αυθεντικα ή όχι;

Μονο απο απο το βυσμα αν εχει ασπρες γραμμες  ή μαυρες; ( με μαυρο τα αυθεντικα)

Δημοσ.

Αν σκανάρεις το QR code που έχει σε ένα καρτελάκι κοντά στο βύσμα θα σε πάει στο επίσημο site και θα σου γράφει κάτι τέτοιο:

Ea2WYjS.jpg

Τώρα κατά πόσο είναι αξιόπιστο αυτό και αν μπορεί να παραχαραχτεί δεν γνωρίζω. Αν τα πήρες από τα γνωστά (banggood, gearbest, geekbuying) δεν νομίζω πως τίθεται θέμα μαϊμουδιάς.

Δημοσ.

Αν σκανάρεις το QR code που έχει σε ένα καρτελάκι κοντά στο βύσμα θα σε πάει στο επίσημο site και θα σου γράφει κάτι τέτοιο...:

Ευχαριστω πολυ!

Απο banggod τα πηρα, αλλα για καποιο λογο ειχε παθει κοκομπλοκο το κινητο και δεν μπορουσε να εστιασει στο QR code για να το σκαναρει. Ολα οκ τωρα!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , αγόρασα από το banggood 3 πράγματα σε διαφορετικές παραγγελίες χωρίς tracking code και μου ήρθαν μια χαρά μετά από 35 μέρες .

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...