Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα ήρθαν και τα δευτερα ακουστικά από banggood με παραγγελία 18/11 Untracked. Αρκετά γρήγορα. Βέβαια ακόμα περιμένω παραγγελίες από Οκτώβριο.

• Like 1
  • Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 11.66 βγαίνει από banggood

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html

Και αν το παραγγειλεις από την εφαρμογή του κινητού έχεις και 10% έκπτωση οπότε βγαίνει 10.50. Το καλό είναι ότι μπορείς να παραγγειλεις κατευθείαν με χρεωστικη οπότε γλιτώνεις τις προμήθειες του paypal.

Τα δούλεψα 1 ώρα πριν λίγο στην προπόνηση με poweramp player και FLAC αρχεία από Linkin Park και ειναι άψογα. Όσο δουλεύουν τόσο γλυκαινει ο ήχος τους. Επίσης έφαγα κανα 10λεπτο να τα κάνω να κάτσουν καλά στα αυτιά μου αλλά στο τέλος έκατσαν άψογα και ακόμα και στο γρήγορο τρέξιμο δεν κουνηθηκαν καθόλου. Τα απλά pistons 2 δεν νομίζω να καθόταν τόσο καλά λόγο της διαφορετικής μορφής τους κανονικής ψειρας.

δεν την βαζει την εκπτωση στο καλαθι, γιατι λεει οτι ειναι προιον προσφορας...!!!!

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τα ακουστικά από μια παραγγελία που είχα κάνει split και έκανα merge με μια άλλη... :P

Άψογοι εκεί στο BG, συνεννοήθηκα για αυτές τις ταρζανιές μια χαρά και η παραγγελίες εκτελέστηκαν έτσι όπως ήθελα.

• Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα τα ακουστικά από μια παραγγελία που είχα κάνει split και έκανα merge με μια άλλη... :P

Άψογοι εκεί στο BG, συνεννοήθηκα για αυτές τις ταρζανιές μια χαρά και η παραγγελίες εκτελέστηκαν έτσι όπως ήθελα.

Ποτε ειχε γινει παραγγελια/αποστολη; Ακομα περιμενω τα παντα, τυφλα να εχει το Gearbest που μας ελεγες. Κλεινουν 2 μηνες οι 2 πρωτες σε 3 μερες.

Δημοσ.

Ποτε ειχε γινει παραγγελια/αποστολη; Ακομα περιμενω τα παντα, τυφλα να εχει το Gearbest που μας ελεγες. Κλεινουν 2 μηνες οι 2 πρωτες σε 3 μερες.

21/11 μου τα έστειλαν με tracking (δεν είχα πληρώσει για tr. no αλλά μου έβαλαν μόνοι τους λόγω των παραπάνω ταρζανιών που είπα).

Ακριβώς ένας μήνας λοιπόν.

Η πλάκα είναι ότι ακόμα περιμένω το ειδοποιητήριο για το συγκεκριμένο δέμα. :P Ευτυχώς που είχα το tracking και μπόρεσα να δω ότι είναι Ελλάδα. Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι σήμερα μου έσκασε ειδοποιητήριο για ένα δέμα που περιμένω από BG το οποίο το έστειλαν 01/12. Πόσο τραγικοί μπορεί να είναι στα ΕΛΤΑ;

Δημοσ.

Με τρακιν λοιπον. Οκ, τα ανεφ τρακιν μπορει και να μην τα στελνουν;  :mad:

Το BG σίγουρα τα στέλνει γιατί παρέλαβα τον προηγούμενο μήνα ένα mp3 της πλάκας κόστους $3. Για το GB δεν είμαι και πολύ σίγουρος. :P

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα τα Xiaomi Pistons, καλά φαίνονται!

image.jpg

• Shipped Date:2015-11-13 11:17:37
  • Delivery Date: 2015-12-21

Είσαι σίγουρος ότι είναι τα pistons αυτά; :P

Δημοσ.

Με τρακιν λοιπον. Οκ, τα ανεφ τρακιν μπορει και να μην τα στελνουν;  :mad:

Δεν έχω χασει ποτέ πακέτο από BG. Λογικά θα έρθει ...

Δημοσ.

Εχω 5-6 παραγγελιες απο τελη οκτωβριου που δεν λενε να φανουν απο banggood

και αλλες 3-4 απο ebay αρχες νοεμβρη τα ιδια.

πρεπει να εχουν κλαταρει τα ταχυδρομεια...πρωτη φορα κανουν τοσο καιρο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...