Προς το περιεχόμενο

[In-ear Ακουστικά] Original Xiaomi Piston 3 @ Banggood - 11.21€ [ΤΕΛΟΣ]

Questioner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως το support του banggood είναι εξαιρετικό. Θα ξανά στείλουν τις 2 πρώτες παραγγελίες από τον Οκτώβριο που δεν ήρθαν με tracking number και μου ζήτησαν αν έρθουν οι παλιές πρώτα να μην δεχτώ τις νέες ώστε να επιστρέψουν σε αυτούς. Εννοείται αυτό τους είπα το θέμα είναι να παραλάβω όχι να κερδίσω κάτι από αυτό.

Άλλο ίδιο support με banggood δεν βρήκα πάντως και μπραβο τους γιατί πλήρωσα με χρεωστικη και θα μπορούσαν να με πουν ότι δεν αναλαμβάνουν τίποτα.

Σιγουρα θα ξανά παραγγείλω αλλά μόνο με tracking number από εδώ και πέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ξέχασες και το.. "Αλλο Γιάννης, άλλο  Γιαννάκης" ή  το "Άλλο έτσι, άλλο γιουβέτσι". 

Και απαντάω έτσι για πολλούς λόγους, για παράδειγμα με δυσαρεστεί που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τέτοιες καταστάσεις ως πραγματικότητα και απλά το παρακολουθούν και το επιβεβαιώνουν χωρίς να το αναγνωρίζουν ως πρόβλημα και να το επικρίνουν γιατί είναι μία... "Πραγματικότητα".

Nevermind ίσως είμαι πολύ μικρός ακόμα...

Τα γνωμικα που εγραψες, περαν του σαρκασμου που περιεχουν, ειναι ασχετα με την ουσια αυτου που ειπα.

Μπορεις να επικρινεις και να αναγνωριζεις το προβλημα, αλλα να αναγνωριζεις και την πραγματικοτητα.

Aναγνωριζοντας την πραγματικοτητα, δεν σε εμποδιζει να προσπαθεις να κανεις κατι για να τη βελτιωσεις.

Διαφορετικα μπορει να εισαι πολυ μικρος, μπορει να σου λειπουν εμπειριες, μπορει να εισαι και αιθεροβαμων.

Nevermind, I might be too old... or too young...

Παρέλαβα σήμερα τελικά τα πρώτα pistons 3 που είχα παραγγείλει. Αυθεντικά αρκετά καλός ήχος και δουλεύουν και τα κουμπιά που έχει.

Αριστερά δεξιά για ένταση το μεσαίο σταμάτημα και δύο φορές μαζί το μεσαίο αλλάζει τραγούδι. Αρκετα βολικό. Θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο χαμηλά τα κουμπιά. Το μπάσο είναι σε κανονικά επίπεδα χωρίς να σε πέρνει τα αυτιά. Overall πολύ ποιοτικά ακουστικά για τα χρήματα τους. Η ένταση ίσως σας φανεί μικρή αλλά σε συνεχόμενη χρήση σε περνουν τα αυτιά.

Αυτά στάλθηκαν 10/11 και ήρθαν σήμερα σε 30 μέρες δηλαδή ενώ εχω ακόμα 3 παραγγελίες από Οκτώβριο όλες Untracked. Περίεργα πράγματα.

Σάββατο;;  :blink:

Εμεις εδω παμε και τα περνουμε απο το ταχυδρομειο οποτε μπορει να ηρθαν χθες/προχθες που δεν πηγα.

Για να καταλαβετε αν ειναι αυθεντικα η οχι θα δειτε στο βυσμα αν εχει ασπρες γραμμες η μαυρες.Με μαυρες ειναι τα αυθεντικα.

Και μερικες φωτογραφιες:

• Like 3

Μια χαρα οποτε κομπλε εισαι.

Ε λογικα θα σ ερθουν και τα υπολοιπα

Θα δειξει εκεινα εχουν 45+μερες.Παντως μου τις εστειλαν τις 2 παραγγελιες πριν λιγο με tracking number κανονικα(παρα πολυ γρηγορο το support τους μπραβο).Αν ερθουν οι παλιες και μετα οι καινουργιες δεν θα τις παραλαβω ωστε να επιστρεψουν πισω σε αυτους.

Άντε μπράβο παρέλαβες Χαλκιδική επιτέλους! Ελπίζω να σου έρθουν και τα υπόλοιπα untracked σου!

Εγώ περιμένω untracked ένα δέμα με pistons 3 από gearbest (ναι ξέρω, yolo risk!) αλλά έχω ακόμα πολύ αναμονή μήηηπως και έρθουν πριν τους ενοχλήσω.

• Like 1

Άντε μπράβο παρέλαβες Χαλκιδική επιτέλους! Ελπίζω να σου έρθουν και τα υπόλοιπα untracked σου!

Εγώ περιμένω untracked ένα δέμα με pistons 3 από gearbest (ναι ξέρω, yolo risk!) αλλά έχω ακόμα πολύ αναμονή μήηηπως και έρθουν πριν τους ενοχλήσω.

Μέχρι 40 μέρες κάνεις υπομονή μετά λες τι γίνεται. Μακάρι να έρθουν γιατί το banggood δεν φταίει σε τίποτα.

Και από το gearbest έχω 2 παραγγελίες τη μια την έστειλαν την άλλη μέρα έβγαλαν και φωτογραφία το δέμα με τα στοιχεία μου δεν ξέρω γιατί ακούω τόσο άσχημα λόγια για αυτό.

Παραγγελία 8/11 και χθες ο ταχυδρόμος άφησε χαρτάκι για το δεματάκι. Ακριβώς 32 μέρες με tracking. Δεν τα έχω πάρει ακόμα αλλά ήρθαν.

Αυτή την στιγμή ποικ μαγαζί έχει την καλύτερη τιμή για τα piston??

Btw συμφωνώοτι πλέον ολες οι παραγγελίες να γίνονται με tracking γιατί μια παρραγελια που είχα κάνει από το gearbest για xiaomi strip πήγε απάτη.Δεν είναι ότι έχασα τα λεφτά μου,γιατί ήταν εντάξει και μου έκαναν refund, αλλά ότι για το 1$ που είχε extra το track τώρα δεν έχω το αντικείμενο.Οπότε με track και έχουμε το κεφάλι μας ησυχο

Αυτή την στιγμή ποικ μαγαζί έχει την καλύτερη τιμή για τα piston??

Btw συμφωνώοτι πλέον ολες οι παραγγελίες να γίνονται με tracking γιατί μια παρραγελια που είχα κάνει από το gearbest για xiaomi strip πήγε απάτη.Δεν είναι ότι έχασα τα λεφτά μου,γιατί ήταν εντάξει και μου έκαναν refund, αλλά ότι για το 1$ που είχε extra το track τώρα δεν έχω το αντικείμενο.Οπότε με track και έχουμε το κεφάλι μας ησυχο

Στα 11.66 βγαίνει από banggood

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Piston-3-Reddot-Design-Headphones-For-Smartphone-p-971961.html

Και αν το παραγγειλεις από την εφαρμογή του κινητού έχεις και 10% έκπτωση οπότε βγαίνει 10.50. Το καλό είναι ότι μπορείς να παραγγειλεις κατευθείαν με χρεωστικη οπότε γλιτώνεις τις προμήθειες του paypal.

Τα δούλεψα 1 ώρα πριν λίγο στην προπόνηση με poweramp player και FLAC αρχεία από Linkin Park και ειναι άψογα. Όσο δουλεύουν τόσο γλυκαινει ο ήχος τους. Επίσης έφαγα κανα 10λεπτο να τα κάνω να κάτσουν καλά στα αυτιά μου αλλά στο τέλος έκατσαν άψογα και ακόμα και στο γρήγορο τρέξιμο δεν κουνηθηκαν καθόλου. Τα απλά pistons 2 δεν νομίζω να καθόταν τόσο καλά λόγο της διαφορετικής μορφής τους κανονικής ψειρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...