trelo-agori Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Οταν η παραγγελια που θελω να κανω πλησιαζει το οριο free tracking του καθε μαγαζιου, βαζω και κατι ακομη για να το παρω. Πριν ριξετε λοιπον μια παραγγελια που δεν ειναι snap deal, ριξτε μια ματια στο οριο για free tr κι αποφασιστε. Αν δεν βιαζεστε για παραλαβη, να τους γραφετε να μην κανουν split την παραγγελια σας με τα ετοιμοπαραδοτα, για να μην υπαρχει πιθανοτητα να χασετε το tr. nr. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ σήμερα πήρα 3 refund από banggood γιατί πέρασαν 55 μέρες. (Untracked φυσικά) Πάλι καλά Και εμένα με είπαν refund η να τα ξανά στείλουν είπα ξανά στείλτε τα. Το θέμα είναι που πάνε τόσα χαμένα δεν γίνεται να τα τσιμπανε οι δικοί μας χωρίς συνέπειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και εμένα με είπαν refund η να τα ξανά στείλουν είπα ξανά στείλτε τα. Το θέμα είναι που πάνε τόσα χαμένα δεν γίνεται να τα τσιμπανε οι δικοί μας χωρίς συνέπειες. Απλά κάποια στιγμή θα σταματήσουν να στέλνουν Ελλάντα ή θα σε υποχρεώνουν να πληρώνεις για tracking no. Simple as this. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και εμένα με είπαν refund η να τα ξανά στείλουν είπα ξανά στείλτε τα. Το θέμα είναι που πάνε τόσα χαμένα δεν γίνεται να τα τσιμπανε οι δικοί μας χωρίς συνέπειες. Μεγάλη συζήτηση... Το θέμα είναι ότι οι κινέζοι το έχουν πάρει αυτό πρέφα γιατί τα περισσότερα τα βάζουν πλέον tracked (ενημέρωση όταν μπαίνουν ελλάδα να καταγράφονται) και θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον. Το θέμα είναι ότι από την στιγμή που βλέπουν ότι μπήκαν Ελλάδα πιστεύουν ότι έρχονται σε εμάς και δεν δίνουν το ίδιο εύκολα refund. (μαζί τους και εγώ φυσικά μιας και την λαμογιά των άλλων χρεώνονται). Οι τελικοί χαμένοι είμαστε εμείς. Το αναφέρω γιατί από ebay καθημερινά παίρνω με Auctions πολύ φθηνά πραγματάκια και έχω "χαμένα" καμια 20αριά untracked, όπου τα 7 είναι καταγεγραμμένα ότι μπήκαν Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς για εκεί πάει η δουλειά και θα την πληρώσουμε εμείς. Το untracked δέμα μετράει μέρες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Είμαστε η χώρα των λαμογιων δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ αυτό. Εγώ πλήρωσα με χρεωστικη σε 5 παραγγελίες στο banggood 50 ευρώ. Θα με στείλουν τις 2 πρώτες από τον Οκτώβριο. Οι άλλες 3 έκλεισαν μήνα και δεν φάνηκαν. Αν τους πω ότι και αυτές χάθηκαν δεν προκειτε να ξανά στείλουν ούτε refund να δώσουν. Για πιο λόγο να χάσω 50 ευρώ εξαιτίας κάποιων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo-agori Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρωταμε για ποιο λογο υπαρχουν κλεφτες; No comment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρωταμε για ποιο λογο υπαρχουν κλεφτες; No comment. Όταν κλέφτες είναι αυτοί που σου "διασφαλίζουν" την "ασφαλή" παράδοση τους δεν είναι ότι καλύτερο. Αν πιστεύεις ότι είναι λογικό τότε λογικό είναι να σε ψειρίζει και να σε κλέβει στο δρόμο και ο μπάτσος της γειτονιάς σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelo-agori Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αλλο η λογικη, αλλο η πραγματικοτητα. Αλλο το νομιμο, αλλο το ηθικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Αλλο η λογικη, αλλο η πραγματικοτητα. Αλλο το νομιμο, αλλο το ηθικο. Ξέχασες και το.. "Αλλο Γιάννης, άλλο Γιαννάκης" ή το "Άλλο έτσι, άλλο γιουβέτσι". Και απαντάω έτσι για πολλούς λόγους, για παράδειγμα με δυσαρεστεί που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τέτοιες καταστάσεις ως πραγματικότητα και απλά το παρακολουθούν και το επιβεβαιώνουν χωρίς να το αναγνωρίζουν ως πρόβλημα και να το επικρίνουν γιατί είναι μία... "Πραγματικότητα". Nevermind ίσως είμαι πολύ μικρός ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ρωταμε για ποιο λογο υπαρχουν κλεφτες; No comment. Κλέφτες στην ίδια τους τη δουλειά χωρίς καν να σκεφτουν τον κόσμο που έδωσε τα χρήματα του. Πάλι καλά που κάποια κινεζικά καταστήματα είναι σωστα και η κάνουν refund η τα ξανά στέλνουν με tracking number. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή θα το πάρουν πρέφα και θα γίνει ότι είχε γίνει με αρκετά καταστήματα από Αγγλία που ο έξυπνος Έλληνας λαμβανε κανονικά την παραγγελία του έλεγε ότι δεν ήρθε και το ξανά έστελναν μέχρι που σταμάτησαν να στέλνουν. Εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται αλλά και πάλι λίγο τον νοιάζει τον Κινέζο μιας και χρεώνεται διπλές παραγγελίες ώστε να μην χαλάσει το όνομα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εχω παραγγειλει τα xiaomi από το tinydeal αρχές Νοέμβρη και δεν έχουν έρθει ακόμα (εχουν περασει 30+ μερες, η παραγγελια είναι untracked.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τα δικά μου από τέλη Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ λίγες μέρες αργότερα από το ίδιο κατάστημα είχα κάνει άλλη μια παραγγελία την οποία μου την έφερε στο σπίτι ο ταχυδρόμος λέγοντάς μου πως είναι και κάτι ακόμα (προφανώς τα ακουστικά γιατί δεν περίμενα κάτι άλλο) αλλά θα αφήσει ειδοποίηση. Ειδοποίηση δεν ήρθε ποτέ και στα ΕΛΤΑ δεν ξέραν τίποτα όταν ρώτησα. Και χωρίς tracking φυσικά αναζήτηση δε μπορεί να γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rupak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Τα δικά μου από τέλη Σεπτεμβρίου. Εν τω μεταξύ λίγες μέρες αργότερα από το ίδιο κατάστημα είχα κάνει άλλη μια παραγγελία την οποία μου την έφερε στο σπίτι ο ταχυδρόμος λέγοντάς μου πως είναι και κάτι ακόμα (προφανώς τα ακουστικά γιατί δεν περίμενα κάτι άλλο) αλλά θα αφήσει ειδοποίηση. Ειδοποίηση δεν ήρθε ποτέ και στα ΕΛΤΑ δεν ξέραν τίποτα όταν ρώτησα. Και χωρίς tracking φυσικά αναζήτηση δε μπορεί να γίνει. Και μετά είναι να απορείς που "χάνονται" τόσα δέματα, όταν φτάνουν μέχρι το τοπικό υποκατάστημα αλλά ποτέ δεν παραδίδονται!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Και μετά είναι να απορείς που "χάνονται" τόσα δέματα, όταν φτάνουν μέχρι το τοπικό υποκατάστημα αλλά ποτέ δεν παραδίδονται!! Μόνο tracking δεν υπάρχει άλλη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις