Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Και τα δυο useless είναι @billdano

Δεν μπορείς να το πεις απόλυτα αυτό για κανένα απο τα 2. Εξαρτάται από τη χρήση που τους κάνει ο καθένας. Το 3d touch το χρησιμοποιώ πλεον συνεχώς στα apps που το υποστηρίζουν (και προστίθενται και άλλα καθημερινά).

Το 3d touch είναι σαν το παρατεταμένο πάτημα δεν έχει ουσία η κυρτή οθόνη επίσης αλλά τουλάχιστον θα σου δένει ειδοποιήσεις ή συντομεύσεις χωρίς να ανοίξεις πλήρως την οθόνη δε το λες και άχρηστο αυτό...

Δεν είναι απλά παρατεταμένο πάτημα. Το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές.

Ωραία ναι για εμένα προσωπικά έχω πάθει πλάκα με την οθόνη αυτή. .. και έχω δει και το 6s και γελάω. ... αλλά γούστα είναι. ..

Α μπράβο! Γιατί και γω βρίσκω στο μάτι (μου) καλύτερη την οθόνη του iphone 6s plus σε σχέση με το galaxy s6 που είχα πριν (ειδικά υπο γωνία σε λευκό φόντο κλπ). :)

Δημοσ.

Το 3d touch είναι σαν το παρατεταμένο πάτημα δεν έχει ουσία η κυρτή οθόνη επίσης αλλά τουλάχιστον θα σου δένει ειδοποιήσεις ή συντομεύσεις χωρίς να ανοίξεις πλήρως την οθόνη δε το λες και άχρηστο αυτό...

Χρησιμο feature ειναι για συντομευση (και να μην υπαρχει ομως ,μπορεις να ζησεις χωρις αυτο και δεν ειναι ιδιο με το παρατεταμενο πατημα). Οτι καινουργιο και χρησιμο ανεναρτητως ποια εταιρια το βγαζει ειναι καλοδεχουμενο.
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μα καλά φυσικά είναι γούστα .... αλλά εκτός στην χρησιμότητα .... σαν οθόνη νομίζω ότι δεν υπάρχει. ...

Και γω πάντως δεν το άλλαξα επειδή δεν μου άρεσε η οθόνη του. Είχε άλλα θέματα που δεν με βόλευαν καθόλου. Με σημαντικότερο την αυτονομία του.

Δημοσ.

Επιτέλους! Ένα τέλος στον αγώνα για τα megapixels μπας και μάθει ο κόσμος τι σημαίνει megapixel και τι μέγεθος αισθητήρα!

Καλα αυτο συμβαινει επειδη η apple δεν ανεβαζει τα mp διαφορετικα και η samsung την τακτικη των πολλων mp θα ακολουθουσε για αντυποσιασμο.
Δημοσ.

Ότι νάναι!!! η πρωτοπόρα σάμσον (έτσι την έλεγε στην παρουσίαση ο ceo της!), κάνει τεστ να δει αν εκτός από την βλακεία των γνωστών ελλείψεων στα κινητά της, αντέξουμε και την έλλειψη των μεγαπίξελ.. 

Και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τσιμπάτε!

Κάποτε κοροιδεύατε την apple για τα 8 μεγαπίξελ και τώρα προσκυνάτε στο πισωγύρισμα των 12.  Και επιτέλους, σε κάθε θέμα τα ίδια και τα ίδια.. Σου αρέσει; πάρτο, δε σου αρέσει; βρες κάτι που σου ταιριάζει.. Δεν χρειάζεται να αποδείξει κανείς ότι του αλλουνού είναι χειρότερο.. 

Δημοσ.

Samsung και Apple; Α ωραία ας κάνω κριτική απο τον καναπέ για το κινητό που δεν έχω καν τα λεφτά να πάρω λέγοντας ότι και τα δύο είναι άχρηστα μπας και το πιστέψω και αισθανθώ καλύτερα. Η λογική ορισμένων. 

Δημοσ.

Το άρθρο μιλάει για τον φημολογουμενο φωτογραφικο αισθητήρα του επερχόμενου S7. Μερικοί είτε δεν ξέρετε να διαβάζετε η θέλετε απεγνωσμένα να λέτε ότι θέλετε όπου θέλετε. Έλεος δηλαδή.

• Like 3
Δημοσ.

Σε όποιον ειτε ασχολειται με φωτογραφία,είτε έχουν περάσει αρκετά κινητα απ τα χέρια του με ιδιο νουμερο megapixel,είναι γνωστό πόσο σημασία παίζει και ο φακός και όχι στεγνά το μεγάλο νούμερο.
Προσωπικά,δεν με αφορά σχεδόν καθόλου αν ειναι αριστη ή υπεραριστη  η ποιότητα,εφόσον ειναι ανω του μετριου.

Το άρθρο μιλάει για τον φημολογουμενο φωτογραφικο αισθητήρα του επερχόμενου S7. Μερικοί είτε δεν ξέρετε να διαβάζετε η θέλετε απεγνωσμένα να λέτε ότι θέλετε όπου θέλετε. Έλεος δηλαδή.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν χωνεύεται εύκολα απο μερικούς νά έχουν στην καρδια του κινητού τους εξαρτήματα απο την εταιρία που  τόσο μισούν.
Με τον καιρό,ίσως τους περάσει.Δεν καταπίνεται ευκολα φαινεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν χωνεύεται εύκολα απο μερικούς νά έχουν στην καρδια του κινητού τους εξαρτήματα απο την εταιρία που  τόσο μισούν.

Με τον καιρό,ίσως τους περάσει.Δεν καταπίνεται ευκολα φαινεται.

Θα σου πρότεινα, ταυτόχρονα, να παρακολουθείς πιο προσεκτικά την εξέλιξη του κάθε topic. :P

(ταυτόχρονα, ρίξε και  μια ματιά στο τι λέγατε στο topic με το υποτιθέμενο "chip gate")  :devil:

Η samsung πάντως μια χαρά τα πάει με το hardware της. Αλλού είναι τα προβλήματα.

btw τον επεξεργαστή για την apple απλά τον κατασκευάζει, δεν τον σχεδιάζει. 

Δημοσ.

Προσωπική άποψη το 3D touch της apple κάνει αυτό που κάνουν τα android από την πρώτη έκδοση. Πετάει μενού. Αντί να το ενσωματώσουν στο παρατεταμένο πάτημα,βαλανε μια ολόκληρη ιστορία,για να μείνει το πάτημα μόνο μια διαγραφή εφαρμογής. Ότι να ναι

Δημοσ.

Προσωπική άποψη το 3D touch της apple κάνει αυτό που κάνουν τα android από την πρώτη έκδοση. Πετάει μενού. Αντί να το ενσωματώσουν στο παρατεταμένο πάτημα,βαλανε μια ολόκληρη ιστορία,για να μείνει το πάτημα μόνο μια διαγραφή εφαρμογής. Ότι να ναι

Aυτό που λες είναι μια από τις λειτουργίες του force touch και φυσικά δεν το φτιάξανε μόνο για το μενού...Δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές που θα το εκμεταλευτούν στο έπακρο. Για παράδειγμα το 3D touch χρησιμοποιείται και για να κάνεις μια ταινία να πάει fast fwd και ανάλογα πόσο δυνατά πιέζεις τόσο πιο γρήγορα πάει.

Προσωπική άποψη ...δεν νομίζω οτι μπηκε στο κόπο να φτιάξει το 3D touch μόνο για το Menu.... :wacko:

Δημοσ.

Ότι νάναι!!! η πρωτοπόρα σάμσον (έτσι την έλεγε στην παρουσίαση ο ceo της!), κάνει τεστ να δει αν εκτός από την βλακεία των γνωστών ελλείψεων στα κινητά της, αντέξουμε και την έλλειψη των μεγαπίξελ.. [...]

Μάλιστα...Την έλεγε έτσι. Και που είναι το κακό ακριβώς; Δεν τον άκουσα πως την αποκαλούσε, αλλά όπως και αν την αποκαλούσε είμαι σίγουρος ότι το έκανε σωστά. Ή μήπως εσύ ξέρεις καλύτερα από τον Κορεάτη CEO της, πως προφέρεται σωστά ένα κορεατικό όνομα (Samsung);

• Like 1
Δημοσ.

δεν εχει RnD ομως το σ6 εχει πολλα θεμα μερικα απο αυτα στην θυρα της usb και των ακουστικων με απιροελασχιστη χρηση αρχιζει να ξεφταει ευκολα το αθλιο ιμιπλαστικο που εχουν βαλει στο heart rate sensor γρατζουνιεται για πλακα ακομα και να βγαλεις την ζελατινα που εχει... το γυαλι πισω? ας μην πω 100 φορες το dragontrail glass για αυτη την δουλεια... για μενα εχει αποτυχει ποιοτικα σε αυτο το κομματι.

ενταξει αμα η χρηση ειναι απΙροελαχιστη παω πασο ..στου κομπλεξικου τη πορτα οσο θελεις βροντα ... η σαμ δεν εχει rn..b ? αχαχαχχα οκ

η σαμσουνγκ εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης παντα ειχε ασχετα με τα υλικα κατασκευης που επιλεγει ..το αλουμινιο δεν ειναι ευγενες υλικο και κοστιζει τα ιδια με τα πολυμερη .. στο μυαλο ειναι ολα  .. οσο για το ετζ σ6 ..απλα δεν υπαρχει.. τρομερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...