Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εχω ενα toshiba satellite l850. To fan δεν γυρναει καθολου. Ακομη και χωρις σκληρο. Το ανοιξα, το καθαρισα απο σκονες τελειως, αλλα παλι. Εντωμεταξυ δεν γυρναει ευκολα. Ειναι λιγο σφιχτο. Πολυ συμπαγες δηλαδη. Εφυγα για καινουργιο?
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πως το καθαρισες ειναι το θεμα.Δωσε μερικες πληροφοριες παραπανω
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοεις πως το καθαρισα? Αφαιρεσα το πλαστικο του λαπτοπ. Αποσυνδεσα τα pins που ηταν συνδεμενο το fan. Το εβγαλα. Καθαρισα πρωτα τον αεραγωγο στο πλαστικο του laptop. Μετα εβγαλα τις βιδες απο το fan και καθαρισα ολον τον ελικα σταματημενον παντα και μετα ολο τον αεραγωγο που ειναι ενσωματωμενος στην ψυκτρα που ειναι ο χαλκος. Αλλαξα και παστα.
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καθαρισμα με καθαρισμα αναλογα τις γνωσεις του καθενα διαφερει γιαυτο ρωτησα.Ο αλλος παει το Laptop στο βενζιναδικο το πλακωνει με το κομπρεσερ κανει και ωραιο θορυβο βρουμ βρουμ και χαιρεται για κανενα 5λεπτο H διαδικασια για το συγκεκριμενο Laptop ειναι πολυ straight forward και δεν παιζει να εκανες λαθος οποτε... http://www.ebay.com/itm/New-Cpu-Cooling-Fan-For-Toshiba-Satellite-L850-L870-3-PIN-/171339036287 Δοκιμασε με ενα αλλο Fan αν εχεις στο τριπινο να δουμε αν τουλαχιστον παιρνει ρευμα
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Βρηκα μωρε και στην Ελλαδα με τα ιδια χρηματα. Χαχαχα καπως ετσι. Συν οτι μπορει να πεσει σταγονα νερου αν δεν υπαρχει νεροπαγιδα στο κομπρεσερ. Εχω ενα fan απο ενα netbook hp. Θα κανει? Οχι να το βαλω. Απλα να το συνδεσω μηπως γυρισει.
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Χαχαχα το εχεις!Βλεπω κατι καημενους χομπυστες μαστορες ειδικα με κομπρεσερ στο σπιτι που δεν το αδειαζουν ποτε και το κανουν και μπανιο https://community.sony.com/t5/VAIO-Hardware-Networking/VAIO-Laptop-Fan-won-t-turn-No-voltage-to-fan-Fan-tests-good/td-p/63661 Κοιτα και αυτο το θεμα γιατι μπορει να μην ειναι τοσο απλο το θεμα τελικα. Δοκιμασε δεν χανεις τιποτα
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πςςς ε καλα τωτρα Χαχαχα απλα τρατζικ! Οπ. Για να δουμε. Θα ενημερωσω συντομα thanks Να σε ρωτησω. Εκανα bios reset βγαζοντας την μπαταρια. Και με το που εβαλα το καλωδιο, αναψε και μου εβγαλε "Rtc battery is low". Εβαλα αλλη μπαταρια παλι τα ιδια. Λιγο δυσκολο να φταινε και οι 2. Υπαρχει περιπτωση το fan να μην γυρναει εξαιτιας της μπαταριας? Οχι ε? Γιατι ξερω οτι η μπαταρια ειναι απλα για να κραταει τις ρυθμισεις.
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Γενικα ειναι για να κραταει ρυθμισεις,ωρα και ημερομηνια και φορτιζει κιολας στα laptop. Αν εχεις βαση και δεν σου σβηνει με την μια αστο με μπαταρια και τροφοδοσια και δες αν μετα απο κανενα 3ωρο θα σου βγαζει το μηνυμα. Με το αλλο φουρφουρι δεν εκανες δουλεια ε;
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μμμ οντως ισως να ξεφορτιστηκε. Οχι τωρα θα το δοκιμασω και i will tell you.
SPANK Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Άδικα παιδεύεσαι με το ανεμιστηράκι αγόρασε ενα αλλο απο το ebay 1
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ειμαι και γκαντεμης. Δεν ειναι ιδιο το βυσμα! Spank θα ειναι αυτο η θα το παρω τσαμπα?
Euclides Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το ανεμιστηράκι είναι σίγουρα - πρέπει να μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα, ακόμη και αν το φυσήξεις ελαφριά. Αλλά πριν αγοράσεις άλλο, ρίξε στο κουζινετάκι του WD40 (ή ότι παραπλήσιο έχεις) μήπως και ξεμπλοκάρει.
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Θα του εριχνα λαδακι αλλα δεν μου δινει την δυνατοτητα. Δεν εχει τρυπα για να ριξω. Θα δοκιμασω και αυτο.
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Οχι λαδακι ρε συ! WD μπαινει και στην σαλατα! Λες να εχει μαζευτει τοση μπιχλα στο κεντρο του ανεμιστηρα;Μακαρι να γλυτωσεις και το 10€
Alex-V Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ειχα ενα σαν το wd40 αλλα που το βαλα? Εχω φαει το σπιτι χαχα. Θα ψαξω. Λοιπον! Βρηκα σπρευ. Εριξα. Τελικα, ηθελε σπρευ. Γλιστραει πολυ καλα κ γυρναει με την μια. Δεν ξερω τι ειχε πιασει μεσα. ΑΛΛΑ! Παλι τα ιδια. Μηπως δεν επρεπε να παει το σπρευ εκει που ειναι οι κολλησεις των καλωδιων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα