Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βαρεθεί τις μούφες του engadget...

Δεν προτρέπουν τους χρήστες να μην αναβαθμίζουν σε 10 απλά τους χρήστες με παλιό hardware για το οποίο δεν έχουν βγεί ακόμη driver για windows 10 ή το πρόβλημα οφείλεται σε υπάρχον πρώιμο driver για windows 10 και το πρόβλημα είναι τέτοιο που δεν συμβαίνει συχνά (και άρα δεν ξέρουν ποια θα είναι η προτεραιότητα για να πατσαριστεί με νέα έκδοση του driver και πότε θα είναι αυτή) τότε μόνο τους λένε ότι αν θέλουν να λειτουργεί προβλεπόμενα το Pc τους να εγκαταστήσουν το λειτουργικό για το οποίο υπάρχουν stable drivers για το hardware τους τό αυτονόητο δηλαδή.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αυτες οι εταιριες κανουν τα χαζα τους κ δικαιωμα τους επιλογες εχουμε πολλες.........κ εχω ενα λαπτοπ (αλτεκ μοντελο 2008) παρατημενο κ εβαλα απο περιεργεια  wιn 10 64 bit κ πεταει τωρα τι χαζα λενε μερικοι ,σε ολα εχω βαλει τα win 10, 2 σταθερους,2 λαπτοπ,1 ταμπλετ καμπανα....και μερικοι ρε παλικαρια ελεος βαλτε κ λινουχ βαλτε 1 κιλο τυρι φετα δε θελουμε ειμαστε μαζοχες....κ για τους αλλους εχω pc 10 ετων λει ο αλλος...δε κανει εκεινι το αλλο εεεε  η γυφτια εχει κ ορια  τι θελεται εφορου ζωης σερβις...εμεις ειμαστε ..μα...ς..που αγοραζουμε  δε ειμαστε κ εμεις λεφταδες αλλα πρεπει να ξερουμε ολοι στα 4 χρονια παπαλα θελει αλλαγη ο υ/π  οπως στα 2 τα κινητα....

Τελεία καλέ!

Αγχος με πόδια.

Δημοσ.

HAL SOLO  βαλε μυαλο.....

ασε ρε φιλε  ειστε ξερολες τα ξερετε ολα αν πηρες υπολογιστη με win 7 (ειτε ιδιωτης ειτε εταιρια μεχρι το 2023 θα εχεις update)μεινε σε αυτα αφου δουλευουν οκ οπως κ στα κινητα επισης κ οταν κανουν το κυκλο τους κανεις αγορα σε κατι πιο καινουργιο ,δηλαδη ελεος με την καθε αναβαθμιση δηλαδη αν βαλεις λινουχ η win 10 θα κανει μαγικα το pc θα σου βρει κ γυναικα θα σου μαγειρευει  ,εγω δε εχω ψυχωση με τις αναβαθμισεις αλλα που να καταλαβεις βγες κ λιγο εξω να ξελαμπικαρεις φιλικα....κ σε κατι αλλο οι εταιριες δινουν λαπτοπ με λινουχ  κ win ποσοι αγορασανε κ ποσοι εχουν λινουχ (δηλαδη το 93%  εχουν win ειμαστε ολοι μαζοχες.....πεταγωνται ολοι σαν....βαλτε κ λινουχ παρτε κ iphone τι μας το λετε συνεχως ....απλως δε μου αρεσει η ισοπεδωση  εγω παω με τη αναγκες κ τη τσεπη μου σε αγορα οχι για το θεαθηναι  ....

han solo

εισαι εντελως ασχετος και επικινδυνα  ασοβαρος,

δεν μου αρεσει να επιτιθεμαι σε καποιον στο internet αλλα αυτα περι γυφτιας αλλου .

οταν καποιος ζει απο εναν υπολογιστη και εχει αγορασει προγραμματα τα οποια δουλευουν σταθερα χωρις προβληματα δεν προκειται να κανει αναβαθμιση αν δεν του εξασφλαιζεται η σταθεροτητα . .

γιαυτο οι εταιρειες δεν προβαινουν σε αβεβαιες αναβαθμισεις γιατι αν εχουν να αντιμετωπισουν προβληματα  σταθεροτητας , δεν ρισκαρουν να αφησουν τους πελατες τους χωρις λειτουργικο ή με προβληματικο λειτουργικο ή με προγραμματα τα οποια μπορει και να μην δουλευουν μετα την αναβαθμιση.

οσο αφορα το servce που αναφερες , για πες μου τι σοι service χρειαζεται ενα λειτουργικο οτι και να ειναι απο windows μεχρι και linux αν δουλευει σωστα  ?

απλα δεν θελει !

μην συγχεεται τον υπολογιστη που εχετε οι περισσοτεροι μπροστα σας για να παιζεται παιχνιδια και να παπαριζετστε στο ιντερνετ με τους υπολογιστες που αποτελουν wοrkstations και ειναι εργαλεια εργασιας . 

• Super Moderators
Δημοσ.

Μην γράφετε μέσα στo quote του άλλου, δεν ξεχωρίζουμε το αρχικό κείμενο από την απάντηση ffs...

• Like 3
Δημοσ.

Μην γράφετε μέσα στo quote του άλλου, δεν ξεχωρίζουμε το αρχικό κείμενο από την απάντηση ffs...

Δημιουργική ασάφεια.

• Like 1
Δημοσ.

όσο και να φαίνεται περιεργο εγώ τουλάχιστον πάιζω σε κατηγορία Τurbo X εδώ και 6 χρόνια και σε λάπτοπ κατηγορίας IRON...οπότε να έρθω και να υπενθυμίσω ότι όλα τα turbo x είναι της εταιρίας clevo....

http://www.clevo.com.tw/clevo_prodetail.asp?id=840&lang=en

Απλά για να μην νομίζεται ότι τα φτιάχνει το πλάισιο.....Έχω το τελευταίο μηχάνημα με κόστος 1000 ευρώ της iron ...και έχει φάει τόσο λιώσιμο τόσο sto gaming όσο και στο σερφάρισμα....Aπλά είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...για ξαναψάξτε το να το δείτε....

Το ότι το plaisio clevei το ξέρουμε...

Εντάξη λίγο χιούμορ έκανα, (να σας προλάβω μη με φάτε...)

Κάτι άσχετο να ρωτήσω, για μια γρήγορη απάντηση :

Αν έχεις φορητό υπολογιστή turbo-x, και έχεις χάσει το δισκάκι με τους οδηγούς λογισμικού, τι κάνεις; που τους ξαναβρίσκεις;

Έχει το πλαίσιο server για download;

Ευχαριστώ

ΥΓ. : Μη μου πείτε στη clevo, να ξέρουμε διαπιστωμένα συγκεκριμένους drivers, για συγκεκριμένο φορητό, για συγκεκριμένο λειτουργικό.

Δημοσ.

Το αντιμετώπισα και εγώ με Vaio laptop 3.5 ετών. Η Sony λέει ότι τα μηχανήματα που έχουν hybrid AMD κάρτες γραφικών δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10.

να το πούμε κι αλλιώς.

Θα πληρώσεις extended πακέτο υποστήριξης για να σου supportάρει τα νέα λειτουργικά για πχ. 5 χρόνια μετά την αγορά;

εγώ θα πλήρωνα πάντως αν ήταν κανένα πενηντάρικο.

Το κακό είναι ότι ελάχιστοι θα πλήρωναν..

Δημοσ.

εχεις δικιο 

ThReSh

αλλα κατι γινεται με το site  ....δε ειναι δικο μου λαθος...

κόψε τα Script blockers. Ή πάτα το κουμπί στο πάνω αριστερό άκρο της φόρμας καταχώρισης για να δεις αν έχεις κόψει το quote tag

Δημοσ.

μην συγχεεται τον υπολογιστη που εχετε οι περισσοτεροι μπροστα σας για να παιζεται παιχνιδια και να παπαριζετστε στο ιντερνετ με τους υπολογιστες που αποτελουν wοrkstations και ειναι εργαλεια εργασιας . 

και που θα τους τσακίσει στη χρέωση ο τεχνικός για να τα κάνει restore, ή θα χάσει κάποιος  2 μέρες για να τα ξαναστήσει με το προηγούμενο OS! :-)

Δημοσ.

Οι μισοί λόγοι είναι γτπκ...

Και μονο για τα privacy settings που δεν γινονται ολα disable αρκει για να μεινεις στα 7αρια.Τα δοκιμασα για ενα τριμηνο τα 10αρια γρηγορα και ανοιγουν σφαιρα δεν λεω αλλα εχουν αρκετα χουσουρια ακομα οποτε και γυρισα στα 7.Τα 7αρια για την ωρα ειναι πολυ πιο ομορφα χωρις να ασχολεισαι με το τι συλλεγει η MS χωρις bugs η αλλα προβληματα με drivers και η υποστιριξη μεχρι το 2020 δεν ειναι και ασχημη.Η MS προσπαθει να γινει google δινοντας τα Windows 10 δωρεαν οπως η google το android και να βγαλει λεφτα απο τις πληροφοριες που περνει απο τους χρηστες αλλα δεν θα της βγει σε καλο.

Δημοσ.

Προφανώς και καλά κάνουν. Τα προκατασκευασμένα desktop/laptop είναι χτισμένα και ρυθμισμένα πάνω στα Windows με τα οποία έρχονται και λειτουργούν με αυτά, όπως κάνουν και τα Mac δηλαδή. Aν εσύ κάνεις αναβάθμιση σε 10, ασχέτως αν πρέπει να λειτουργούν ή όχι, δεν μπορεί να σε υποστηρίξει η εκάστοτε εταιρεία κατασκευαστής.

Που το στηρίζεις αυτό, έχεις κάποια στοιχεία γιατί αμφιβάλω πολύ ότι είναι έτσι όπως τα λες ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...