Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς, το κάνουν λόγω κόστους. Δε θέλουν να πληρώνουν προσωπικό το οποίο πρέπει να ασχολείται με αναβαθμίσεις σε μηχανήματα πενταετίας - εκτός εγγύησης.

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το αντιμετώπισα και εγώ με Vaio laptop 3.5 ετών. Η Sony λέει ότι τα μηχανήματα που έχουν hybrid AMD κάρτες γραφικών δεν θα αναβαθμιστούν σε Windows 10.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι. Θελει ο μαστρο-Μητσος windows 10.

Με τα 7 ή τα 8.1 δεν εκανε τη δουλεια του κι ειπε να ανβαθμισει για να προκοψει.

Ξυνει τα φριδια του ο μαστορας κι αναβαθμιζει... Την πληρωνει η HP.

Ξυνει τα φριδια της η MS κι αναβαθμιζει σε κανα μηνα σε 10.1 ...

Την πληρωνει η ΗΡ.

Ξυνει τα φριδια του το skype κι αναβαθμιζει...

Την πληρωνει η ΗΡ.

Λογικο να μην ασχολειται η ΗΡ, Dell κι αλλες με το καθε φριδι που του "πριστηκε" να αναβαθμισει.

• Like 3
Δημοσ.

http://www.dell.com/support/article/us/en/19/SLN297954/en

Εδώ πάντως η Dell αναφέρει τα παλιά μηχανήματα στα οποία υποστηρίζει την αναβάθμιση στα Windows 10.

Γιατι αργει τοσο πολυ η Google να κατασκευασει λειτουργικο για την αρχιτεκτονικη x86; Οτι και να λεμε δεν ειναι νεκρη αγορα απο τωρα. Εχει κερδος η αγορα αυτη.
Βαρεθηκα την MS τοσα χρονια.

πραγματικά στο θέμα υποστήριξη
εκεί που έκραζες τα Windows
με το Android θα πιάσεις τζακ ποτ !
Δημοσ.

Δηλαδή οι περισσότεροι μου λέτε ότι έχοντας έναν i7 τεσσάρων ετών, με μία τότε μητρική των 200 ευρώ ΔΕΝ έπρεπε να μπορώ να βάλω ένα λειτουργικό που είναι ελαφρύτερο από το προηγούμενο; Δηλαδή για να το έχω θα πρέπει να ξαναστάξω 1000+ ευρώ;

Με τέτοια που διαβάζω καλά μας κάνουν και έχουμε κινητά 800+ ευρώ που παίρνουν απλά τηλέφωνο!!!!!!

• Like 4
Δημοσ.

@ shad: εχω την εντυπωση πως έχεις μπερδέψει διάφορα μέσα και τα βάλες στο blender...

Αν εσύ δεν μπορείς να κάνεις πάνω από έναν συνεχόμενους συνειρμούς και να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, δεν σου φταίω εγώ.. Μην κρίνεις για να μην κριθείς!

• Like 1
Δημοσ.

πολύ καλά κάνουν άμα αναβαθμίσεις σε 10 συνουσιάζεται ο υπολογιστής,ενώ αν κάνεις καθαρό format όλα μέλι γάλα.

τα έχω δοκιμάσω και με τις δύο περιπτώσεις και είναι μέρα με νύχτα το καθαρό format με την αναβάθμιση απο 8.

γιατί να καταστρέψει ο άλλος τον υπολογιστή του με την αναβάθμιση? 

η ms σε αυτό τον τομέα είναι πολύ πίσω στην αναβάθμιση γιατί όταν αναβαθμίζεται το osx,τα ubuntu,το android κλπ δεν χαλάει τίποτα,στα windows γιατί τόσα προβλήματα? 

μόνο το καθαρό format είναι λύση?

Αυτο φιλε μου δεν ισχυει διοτι σε εμενα δουλευαν μη σου πω και καλυτερα απο καθαρη εγκατασταση οταν εκανα την αναβαθμιση σε W10 συν οτι το λαπτοπ μου ειναι πολυ παλιο 6 ετιας και μαρκας TURBOX.....

Δημοσ.

όσο και να φαίνεται περιεργο εγώ τουλάχιστον πάιζω σε κατηγορία Τurbo X εδώ και 6 χρόνια και σε λάπτοπ κατηγορίας IRON...οπότε να έρθω και να υπενθυμίσω ότι όλα τα turbo x είναι της εταιρίας clevo....

http://www.clevo.com.tw/clevo_prodetail.asp?id=840&lang=en

Απλά για να μην νομίζεται ότι τα φτιάχνει το πλάισιο.....Έχω το τελευταίο μηχάνημα με κόστος 1000 ευρώ της iron ...και έχει φάει τόσο λιώσιμο τόσο sto gaming όσο και στο σερφάρισμα....Aπλά είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ...για ξαναψάξτε το να το δείτε....

Δημοσ.

Αυτο φιλε μου δεν ισχυει διοτι σε εμενα δουλευαν μη σου πω και καλυτερα απο καθαρη εγκατασταση οταν εκανα την αναβαθμιση σε W10 συν οτι το λαπτοπ μου ειναι πολυ παλιο 6 ετιας και μαρκας TURBOX.....

αποτελείς την εξαίρεση,ξέρω πολύ κόσμο που μαμηθηκε ο διας με το update και εγώ τα ίδια έπαθα.

ίσως σε σένα να έκατσε καλά για κάποιο λόγο.

Δημοσ.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ !

εφτιαξα πριν κανα χρονο ενα pc που εχει η σελιδα τους κατασκευαστη της μητρικης drivers μονο για win 7,8 για ολα τα μερη της , αλλα οχι για τα win 10 . δεν εχει π.χ το usb3 και το ιδιο συμβαινει για την καρτα γραφικων που θα αναγκαστω να πειραματιστω με τους generic drivers της amd. λετε να κανω αναβαθμιση ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ !!!

οι υπερμαχοι της χωρις δευτερη σκεψη αναβαθμισης πεστε μου ενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λογο αναβαθμισης απο οποιαδηποτε windows apo ta xp και μετα ....

τι καινουργιο φερνουν τα win 10 ?

TIPOTA !

υ.γ. εχω ακομα ενα windows μηχανημα με xp 64 ...με αυτα θα μεινει ως εχει γιατι κανει μια χαρα την δουλεια του χωρις προβλημα 8 χρονια τωρα .

Δημοσ.

αυτες οι εταιριες κανουν τα χαζα τους κ δικαιωμα τους επιλογες εχουμε πολλες.........κ εχω ενα λαπτοπ (αλτεκ μοντελο 2008) παρατημενο κ εβαλα απο περιεργεια  wιn 10 64 bit κ πεταει τωρα τι χαζα λενε μερικοι ,σε ολα εχω βαλει τα win 10, 2 σταθερους,2 λαπτοπ,1 ταμπλετ καμπανα....και μερικοι ρε παλικαρια ελεος βαλτε κ λινουχ βαλτε 1 κιλο τυρι φετα δε θελουμε ειμαστε μαζοχες....κ για τους αλλους εχω pc 10 ετων λει ο αλλος...δε κανει εκεινι το αλλο εεεε  η γυφτια εχει κ ορια  τι θελεται εφορου ζωης σερβις...εμεις ειμαστε ..μα...ς..που αγοραζουμε  δε ειμαστε κ εμεις λεφταδες αλλα πρεπει να ξερουμε ολοι στα 4 χρονια παπαλα θελει αλλαγη ο υ/π  οπως στα 2 τα κινητα....

• Like 1
Δημοσ.

Σωστοί αλλά μεταξύ μας προσπαθούν να αποφύγουν και το κόστος ανάπτυξης καινούργιων drivers για τα υποσυστήματα του υπολογιστή τους.

Δημοσ.

αυτες οι εταιριες κανουν τα χαζα τους κ δικαιωμα τους επιλογες εχουμε πολλες.........κ εχω ενα λαπτοπ (αλτεκ μοντελο 2008) παρατημενο κ εβαλα απο περιεργεια  wιn 10 64 bit κ πεταει τωρα τι χαζα λενε μερικοι ,σε ολα εχω βαλει τα win 10, 2 σταθερους,2 λαπτοπ,1 ταμπλετ καμπανα....και μερικοι ρε παλικαρια ελεος βαλτε κ λινουχ βαλτε 1 κιλο τυρι φετα δε θελουμε ειμαστε μαζοχες....κ για τους αλλους εχω pc 10 ετων λει ο αλλος...δε κανει εκεινι το αλλο εεεε  η γυφτια εχει κ ορια  τι θελεται εφορου ζωης σερβις...εμεις ειμαστε ..μα...ς..που αγοραζουμε  δε ειμαστε κ εμεις λεφταδες αλλα πρεπει να ξερουμε ολοι στα 4 χρονια παπαλα θελει αλλαγη ο υ/π  οπως στα 2 τα κινητα....

εισαι εντελως ασχετος και επικινδυνα  ασοβαρος,

δεν μου αρεσει να επιτιθεμαι σε καποιον στο internet αλλα αυτα περι γυφτιας αλλου .

οταν καποιος ζει απο εναν υπολογιστη και εχει αγορασει προγραμματα τα οποια δουλευουν σταθερα χωρις προβληματα δεν προκειται να κανει αναβαθμιση αν δεν του εξασφλαιζεται η σταθεροτητα . .

γιαυτο οι εταιρειες δεν προβαινουν σε αβεβαιες αναβαθμισεις γιατι αν εχουν να αντιμετωπισουν προβληματα  σταθεροτητας , δεν ρισκαρουν να αφησουν τους πελατες τους χωρις λειτουργικο ή με προβληματικο λειτουργικο ή με προγραμματα τα οποια μπορει και να μην δουλευουν μετα την αναβαθμιση.

οσο αφορα το servce που αναφερες , για πες μου τι σοι service χρειαζεται ενα λειτουργικο οτι και να ειναι απο windows μεχρι και linux αν δουλευει σωστα  ?

απλα δεν θελει !

μην συγχεεται τον υπολογιστη που εχετε οι περισσοτεροι μπροστα σας για να παιζεται παιχνιδια και να παπαριζετστε στο ιντερνετ με τους υπολογιστες που αποτελουν wοrkstations και ειναι εργαλεια εργασιας . 

• Like 1
Δημοσ.

Αν εσύ δεν μπορείς να κάνεις πάνω από έναν συνεχόμενους συνειρμούς και να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, δεν σου φταίω εγώ.. Μην κρίνεις για να μην κριθείς!

Οχι οχι, εγω θα κρινω και ας κριθω... Το θεμα ειναι οτι λεμε να ειναι συγκροτημενο και με λογικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...