PanosPime Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα,όταν ανοίγω το λάπτοπ(επιλέγω πρώτα να ανοίξει σε κανονική ή ασφαλή λειτουργία),οποιαδήποτε και εαν επιλέξω αφότου γίνεται η εκκίνηση και επιλέξω τον χρήστη μου,γίνεται μαύρη η οθόνη και έπειτα μου βγάζει τα εξής μηνύματα:Η οδηγια στο 0x77542C37 αναφερθηκε στη μνημη στο 0x77542C37. Τα απαιτουμενα δεδομενα δεν τοποθετηθηκαν στη μνημη εξαιτιας μιας καταστασης σφαλματος Ι/Ο στο 0xc0000185 Κάποια βοήθεια για το τί φταίει;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 για κάνε αυτά που λέει εδώ. εσυ θα κοιτάξεις το κομματι που λέει Επιδιόρθωση Windows που δεν ανοίγουν
Lifehacker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Kάνε έναν έλεγχο και επιδιόρθωση τυχόν σφαλμάτων στον σκληρό δίσκο σου. Κάνε boot από το dvd των windows και επίλεξε επιδιόρθωση και στην γραμμή εντολών τρέξε: chkdsk C: /F /R /F Fixes errors on the disk. /R Locates bad sectors and recovers readable information (implies /F). Αν δεν φτιάξει με τα παραπάνω, του Χάρη και τα δικά μου πάς για φορμάτ και αν δεν είσαι τυχερός για μνήμη ή σκληρό
PanosPime Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Kάνε έναν έλεγχο και επιδιόρθωση τυχόν σφαλμάτων στον σκληρό δίσκο σου. Κάνε boot από το dvd των windows και επίλεξε επιδιόρθωση και στην γραμμή εντολών τρέξε: chkdsk C: /F /R /F Fixes errors on the disk. /R Locates bad sectors and recovers readable information (implies /F). Αν δεν φτιάξει με τα παραπάνω, του Χάρη και τα δικά μου πάς για φορμάτ και αν δεν είσαι τυχερός για μνήμη ή σκληρό Δούλεψε μετά από αυτό,ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα