exor Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 AGAPHTOI , ωραιο δε λεω αλλα.. σιγουρα μπορεις να παρεις ενα small factor και .. να βαλεις μια μικρη 970 (αν και nvidia mpliax) η ακομα καλυτερα λιγο μεγαλυτερο κουτακι και να χτυπησεις μια 290 μεταχειρο στα 300 να βαλεις bioς στα 1100@ πυρηνα ενα i7 me motherboard επισης μεταχειρο και εχεισ 2.5 φορες πιο ισχυρο στα 750 με 800 ευρωπουλακια .. τωρα αν θες στα επιπεδα της 960 pairneis mia 270x kai ena i5 και μπαινει και σε πιο μικρο κουτακι.. αλλα και παλι καλυτερο
21century Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Προσεγμένο με πλούσιες θύρες αλλά κολλάω στη τιμή του..
liopyr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 το dvd μην το βάλεις εσύ στο pc σου,δεν χρειάζεται μωρέ να δω με τους drivers της μητρικής που θα κάτσεις να κατεβάζεις έναν έναν μετά τι θα λες,επίσης άμα πάρεις παιχνίδι σε Dvd πως θα το τρέξεις? θα το βάλεις σε άλλο pc και θα κάνεις Iso? Εγώ πάντως έχω καταργήσει το DVD εδώ και μια 5ετία (μπορεί και παραπάνω). Και καλό είναι να ξεκινήσει να καταργείται εντελώς η ξεπερασμένη πλέον τεχνολογία των οπτικών μέσων. 1
Angelcrow Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Αν είχα να δώσω 1000 ευρω για steam gaming PC θα έκανα το Silverstone grandia κάτω από τηλεόραση τουμπανο!!!
georgepppo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως έχω καταργήσει το DVD εδώ και μια 5ετία (μπορεί και παραπάνω). Και καλό είναι να ξεκινήσει να καταργείται εντελώς η ξεπερασμένη πλέον τεχνολογία των οπτικών μέσων. και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα το dvd αλλά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί. AGAPHTOI , ωραιο δε λεω αλλα.. σιγουρα μπορεις να παρεις ενα small factor και .. να βαλεις μια μικρη 970 (αν και nvidia mpliax) η ακομα καλυτερα λιγο μεγαλυτερο κουτακι και να χτυπησεις μια 290 μεταχειρο στα 300 να βαλεις bioς στα 1100@ πυρηνα ενα i7 me motherboard επισης μεταχειρο και εχεισ 2.5 φορες πιο ισχυρο στα 750 με 800 ευρωπουλακια .. τωρα αν θες στα επιπεδα της 960 pairneis mia 270x kai ena i5 και μπαινει και σε πιο μικρο κουτακι.. αλλα και παλι καλυτερο μεταχειρισμένα ? μιλάμε για καινούρια αμα είναι έτσι με λίγο ψάξιμο βρίσκεις pc μπουμπούκια που πουλάνε και με 500 ευρώ με I7 πάνω και καλά συστήματα.
Millennium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 AGAPHTOI , ωραιο δε λεω αλλα.. σιγουρα μπορεις να παρεις ενα small factor και .. να βαλεις μια μικρη 970 (αν και nvidia mpliax) η ακομα καλυτερα λιγο μεγαλυτερο κουτακι και να χτυπησεις μια 290 μεταχειρο στα 300 να βαλεις bioς στα 1100@ πυρηνα ενα i7 me motherboard επισης μεταχειρο και εχεισ 2.5 φορες πιο ισχυρο στα 750 με 800 ευρωπουλακια .. τωρα αν θες στα επιπεδα της 960 pairneis mia 270x kai ena i5 και μπαινει και σε πιο μικρο κουτακι.. αλλα και παλι καλυτερο 'Η βάζεις μια Nano αν είναι καλύτερα τα οικονομικά ^^
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Έχετε πλάκα - και σας το λέει ένας πρώην φανατικός PC-άκιας (για gaming)... ...Συνεχίζετε και δίνετε 1000+ ευρώ για PC... για να σας μείνει 2-3 χρόνια... (ενώ ενδιάμεσα ΙΣΩΣ και να κάνετε μια μικρή αναβαθμισούλα)... και μετά το πέρας των 3 ετών να ΞΑΝΑ-ΜΑΝΑ αγοράσετε ένα νέο (ισχυρό) μηχάνημα......Το ίδιο έκανα κι εγώ, θέλοντας να 'χω ένα πανίσχυρο μηχάνημα (συνεχώς) και να τρέχω ό,τι γουστάρω σε πλήρης ανάλυση/ισχύ. Και για το τελευταίο μου PC (από 2007 έως 2011) δαπάνησα συνολικά... 3000+ ευρώ!!!!!!!!!!!ΤΕΡΜΑ, πια! Δίνεις ...300+ ευρόπουλα, παίρνεις μια οποιαδήποτε ΚΟΝΣΟΛΑ (δεν θα κάνω διαφήμιση στη δική μου, ο καθένας επιλέγει ό,τι του ταιριάζει καλύτερα) και έχεις για 4-6 χρόνια ένα μηχάνημα που παίζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΙΤΛΟ βγαίνει για το μηχάνημα αυτό - γιατί απλά οι developers το φτιάχνουν εξ' αρχής για τα specs της κονσόλας.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και όσο αφορά ότι "τα παιχνίδα κονσόλας είναι πιο ακριβά απ' του PC", είναι μπούρδες - εφόσον ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ", να κατεβάζεις "σπασμένο" το παιχνίδι για PC.Εάν το αγοράζεις κανονικά, με το κουτάκι του, με το εγχειρίδιό του κτλ... κοστίζει 10-15 ευρώ το πολύ πιο φθηνά απ' της κονσόλας. ΣΙΓΑ Τ' ΑΥΓΑ...
mdr21 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 εμεις που δεν μας νοιαζει να εχουμε 60fps στα 4Κ και αγοραζουμε ενα καλο pc καθε 6 χρονια και μετα αγοραζουμε pc games απο το steam στα sales 5-15Ε εχουμε πλακα? Στο θεμα μας τωρα , το μηχανακι για καποιον που θελει pc gaming στο σαλονι με κατι μικρο , ομορφο και δυνατο και δεν θελει να φαει ωρες σε ψαξιμο για το καταλληλο στησιμο και τις καλυτερες τιμες ωστε να γλιτωσει 200Ε , ειναι μια χαρα και η τιμη νορμαλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα