Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πανισχυρο-ισχυροτερο καταρχας που το ειδατε?

Καθε φορα θλιβομαι οταν βλεπω small form factors και οχι τις παλιες καλες κομμουτσες.Λογικο αφου λογικα τετοια μηχανηματα πανε στο σαλονι,αλλα οι τασεις της αγορας γενικα τεινουν εκει.Κριμα....Χανουμε πολλη αποδοση για το τπτ ρε γαμωτο.

Γιατί ενα PC θα πρέπει να μοιάζει με εναν μεγάλο ντενεκε, που κανει πολυ θορυβο, καιει πολυ ρεύμα και επικρατει αναρχία και σκονη στο εσωτερικό του ενώ μπορείς να το έχεις σε μικρή έκδοση τακτικό και μαζεμένο? Εγω θα το ηθελα και ακομα ποιο μικρό αν γινόταν...

Θα μου πεις οτι στοιχίζει καμποσα... και με τα ιδια λεφτά παιρνεις περισσότερες επιδόσεις. Αλήθεια ειναι, αλλα συνάμμα αδιάφορο αν μπορείς να έχεις ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις επιδόσεις. 

Υπάρχουν ανθρωποι που τα 40-50FPS  και medium settings τους φτάνουν και τους περισσευουν και θα ήθελαν κάτι mini sized.

Προσωπικά πάντως Zotac είχα και Zotac θα ξαναπερνα.... οχι βέβαια για 1000 δολλάρια.  Τα 1000 ειναι αρπαγμένα ακομα και για το συγκεκριμένο. 650 θα έδινα και δεν με ενδιαφέρουν οι κοντρολερς. Αν βγάλουν με 400-450 ενα barebone ισως και να.... κάνω το λάθος.

• Like 2
Δημοσ.

Απο ποτε το μεγεθος συναδει με την ταχυτητα και τις επιδοσεις.

Απο παντα.Δεν συναδει απαραιτητα,αλλα οι επιδοσεις συνηθως συνδυαζονται με τις κουμουτσες.Βλεπεις πολλους gamers με λαπτοπς?(Εννοω αυτους που ξερουν απο gaming + hardware)

Γιατί ενα PC θα πρέπει να μοιάζει με εναν μεγάλο ντενεκε, που κανει πολυ θορυβο, καιει πολυ ρεύμα και επικρατει αναρχία και σκονη στο εσωτερικό του ενώ μπορείς να το έχεις σε μικρή έκδοση τακτικό και μαζεμένο? Εγω θα το ηθελα και ακομα ποιο μικρό αν γινόταν...

Θα μου πεις οτι στοιχίζει καμποσα... και με τα ιδια λεφτά παιρνεις περισσότερες επιδόσεις. Αλήθεια ειναι, αλλα συνάμμα αδιάφορο αν μπορείς να έχεις ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα στις επιδόσεις. 

Υπάρχουν ανθρωποι που τα 40-50FPS  και medium settings τους φτάνουν και τους περισσευουν και θα ήθελαν κάτι mini sized.

Προσωπικά πάντως Zotac είχα και Zotac θα ξαναπερνα.... οχι βέβαια για 1000 δολλάρια.  Τα 1000 ειναι αρπαγμένα ακομα και για το συγκεκριμένο. 650 θα έδινα και δεν με ενδιαφέρουν οι κοντρολερς. Αν βγάλουν με 400-450 ενα barebone ισως και να.... κάνω το λάθος.

O καθενας με τα θελω του και τις αναγκες του.Αν μπορουσα να ειχα ενα ΧΧΧΧΧL cpu με αντιστοιχα mobo-ram-gpu Θα το επαιρνα και ας γεμιζε σκονη και ας εκαιγε πολυ και ας οτι ηθελε τελος παντων.Δικια μου αποψη αυτη.Η αγορα ΔΥΣΤΗΧΩΣ TEINEI προς τις δικες σου αναγκες παραμελωντας τις δικεσ μου :P

Δημοσ.

Ε οχι ZOTAC 1000 eyros ρε παιδια!!Ελεος!!!Σαν να λεμε ΖΤΕ κινητό με 899€ αλά iPhone!!!

Ότι και να "φοράει" πάνω του,η τιμή του δεν τρώγεται!!

Δημοσ.

Εχω βαρεθει τα tower τα ορθια με τις 80.000 τρυπες.

Αυτο ειναι μικρο, ξαπλωμενο για να παρκαρεις τις κονσολες πανω του (μαλλον το πισι πανω στις κονσολες). Κερδιζεις χωρο.

Γεμισαμε τον τοπο με αδεια κουτια με τεραστιους ανεμιστηρες και λαμπακια. Καγκουριες. Οταν βλεπω λαμπακια, τα κυνηγαω και τα σβηνω κοβοντας καλωδια.

Για μενα αξιζει.... Ε οχι και 1000 ευρω! Ειπαμε.

• Like 4
Δημοσ.

Εχω βαρεθει τα tower τα ορθια με τις 80.000 τρυπες.

Αυτο ειναι μικρο, ξαπλωμενο για να παρκαρεις τις κονσολες πανω του (μαλλον το πισι πανω στις κονσολες). Κερδιζεις χωρο.

Γεμισαμε τον τοπο με αδεια κουτια με τεραστιους ανεμιστηρες και λαμπακια. Καγκουριες. Οταν βλεπω λαμπακια, τα κυνηγαω και τα σβηνω κοβοντας καλωδια.

Για μενα αξιζει.... Ε οχι και 1000 ευρω! Ειπαμε.

Media Center κουτιά, mini towers, κύβοι κλπ υπάρχουν στην αγορά εδώ και χρόνια. Το 2006 είχα στήσει media center pc στο σαλόνι κάτω από την τηλεόραση με το Mozart της thermaltake. Ψάχνοντας στο Internet έχει πολλές εταιρείες που βγάζουν πολύ μικρά κουτιά.

Μην κάνουμε λες και ανακαλύψαμε το τροχό με τα Steam machines όσο αφορά το μέγεθος. Όπως και μητρικές Mini atx μπορεί κάποιος να βρει παντού άμα θέλει να στήσει ένα πολύ μικρό PC για το σαλόνι. Έχει οικονομικές επιλογές οι οποίες σε μέγεθος δεν ξεπερνάνε ένα Ενισχυτή ήχου και θα κοστίσει κατά πολύ λιγότερο από ένα έτοιμο Steam Machine.

• Like 2
Δημοσ.

ακριβό αρκετά. Κανά ποιο φτηνό steam machine που θα στριμάρει και περιεχόμενο από το pc και ο controller με ψήνουν αρκετά.

Δημοσ.

Καλο θα ηταν οι πυργοι σιγα σιγα να την "κανουν" απο την αγορα και να ειναι κατι πιο "εξειδικευμενο"

για συγκεκριμενες δουλειες και εκει που χρειαζεται

(προσωπικα παντα τους αντιπαθουσα) 

ετσι θα φτασουμε και σε normal τιμες σε αυτα τα προιοντα

ελπιζω και συντομα να βγουν εξωτερικες καρτες γραφικων με thunderbolt 3 και μετα αντε γεια!!!

• Like 1
Δημοσ.

Έχει βγάλει και άλλο -σχεδόν ίδιο και πιο όμορφο- η Zotac πρόσφατα, με τον i5-5200U και την ίδια GPU. Δείτε το στη δεξιά στήλη.

Θα πέσουν λίγο οι τιμές των συγκεκριμένων σε βάθος χρόνου, οπότε θα είναι λουκουμάκι. Αν μπορείτε φτιάξτε κάτι τέτοιο αντίστοιχων διαστάσεων (20x20x5εκ) να σας δω.. Εδώ μόνο τα κουτιά της προκοπής σε αυτά τα μεγέθη κάνουν 150-200€. Δε λέμε να φτιάξεις γκουμούτσα ή μια κακογουστιά, όπως κάνουν οι περισσότεροι καρακιτσαραίοι.. 

Για μένα το μόνο θέμα είναι αν ο cpu και η gpu στα συγκεκριμένα είναι shouldered ή υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης.

Δημοσ.

προσωπικα εχω ενα zenbox en760 με την καρτα 860m maxwell ,οι διαφορες μεταξυ 860 και 960 δεν δικαιολογουν την τιμη για αναβαθμιση,το δικο μου το πηρα απο αμερικη μεσω γνωστου που πηγε ταξιδι ,μου κατσε περι τα 600 ευρω ,απλα εξαρταται απο τις αναγκες του καθενος ,πχ στο σαλονι η γυναικα μου δεν ηθελε υπολογιστη ουτε μοχλους κλπ οποτε αναγκαστικα πηγα σε τετοια λυση,

Δημοσ.

Ποια τριπλάσια χρήματα? Πως προκύπτει αυτό μπορείς να μας εξηγήσεις λίγο? με περίπου 590 ευρώ χτίζεις ένα Midi tower με τα ίδια Specs και Xbox One controller.

Με 900 ευρώ βάζεις GTX970, 16 GB Ram + SSD 150 GB μαζί με 1TB σκληρό και έχεις μηχάνημα για τα επόμενα 3+ χρόνια.

Χώρια το γεγονός πως με ένα κανονικό PC πέρα από τους περιορισμούς των παιχνιδιών σε steam θα μπορείς να παίξεις τα πάντα, να βάλεις τα πάντα και να αγοράσεις από οπουδήποτε.

Battlenet, origins, Uplay δεν θα είναι προσβάσιμα μέσα από Steam Machines και games όπως LOL, World of tanks, World of planes και πολλά ακόμα F2P online παιχνίδια καθώς οι περισσότερη clients είναι διαθέσιμη μόνο για Windows.

Υπάρχει η δυνατότητα Dual os με δεύτερο OS τα Windows αλλά πετάμενα λεφτά για να αγοράσεις ένα ακριβό στην ουσία κουτί και να τρέχεις μετά να βάζει Windows για να παίζεις όλα τα υπόλοιπα games! 

με 590 δεν χτίζεις παρόμοιο pc 240 για gtx 960 + 200 για τον πιο φτηνό i5 πάς στα 440,με τα υπόλοιπα 150 τι θα πάρεις ? κουτί,μητρική,dvd,σκληρό,τροφοδοτικό ? τι απο όλα? 

εγώ έφτιαξα μια σύνθεση με 700 ευρώ με αυτά που λεςCapture2.jpg

επίσης αυτό έχει τις διαστάσεις κασέτας όχι κουμούτσας το σκέφτηκες αυτό? η σε αφήνει αδιάφορο το ότι κάποιος το θέλει για το σαλόνι του? και εγώ της Desktop λύσης είμαι αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι ,εδώ κάποιοι δίνουν 700 ευρώ για κινητά με ένα soc των 50 ευρώ που κοστίζει στο εργοστάσιο και αυτό σε χάλασε?

• Like 1
Δημοσ.

κοιτά βαριέμαι ειλικρινά να κάτσω και να σου γράψω τα links από το skroutz, Μια χαρά το χτίζεις με 590-600 ευρώ.

Επειδή εσύ ξέρεις μόνο το Eshop δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα μαγαζιά με χαμηλότερες τιμές.

Μόνο για τη gtx θα βάλω ένα Link τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι GTX 960 με 200 ευρώ από Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/6219434/Gainward-GeForce-GTX-960-OC-2GB-3392.html

Τουλάχιστον όταν πας να την πεις σε κάποιον κάνε καλύτερη έρευνα αγοράς και όχι τιμές από το Eshop το οποίο είναι ακριβό. 

Αλλά έτσι είναι από εξυπνάδες έχουμε γεμίσει εδώ μέσα.

Επίσης τα steam machines δεν έχουν Dvd πληροφοριακά. Το τροφοδοτικό πχ γιατί βάζεις ένα τον 50 ευρώ και δεν βάζεις ένα με 30-35?

ΠΧ και στη CPU αν έψαχνες θα έβλεπες ότι η ακριβώς ίδια http://www.skroutz.gr/s/7327583/Intel-Core-i5-6400-Box.htmlκάνει 204 ευρώ και όχι η 2400 που έβαλες εσύ παρόλο που είναι στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

Βάζεις τιμές από κάθε ρημαδο-μαγαζί και νομίζεις ότι θα στα πουλήσουν. Είμαι σίγουρος, δεν έχουν απόθεμα, περιμένουν από αποθήκη και άλλα χαρούμενα.

Αλλά έστω ότι στα πουλάνε. Έχεις δώσει 408 ευρώ για δυο αντικείμενα.

Θές μητρική, μνήμη, σκληρό δίσκο, κουτί, τροφοδοτικό, πληκτρολόγιο, ποντίκι+χειριστίριο. Τί σόι σκουπίδια θα πάρεις με τα υπόλοιπα 182 ευρώ;

• Like 1
Δημοσ.

κοιτά βαριέμαι ειλικρινά να κάτσω και να σου γράψω τα links από το skroutz, Μια χαρά το χτίζεις με 590-600 ευρώ.

Επειδή εσύ ξέρεις μόνο το Eshop δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλα μαγαζιά με χαμηλότερες τιμές.

Μόνο για τη gtx θα βάλω ένα Link τα υπόλοιπα δεν ασχολούμαι GTX 960 με 200 ευρώ από Ελλάδα.

http://www.skroutz.gr/s/6219434/Gainward-GeForce-GTX-960-OC-2GB-3392.html

Τουλάχιστον όταν πας να την πεις σε κάποιον κάνε καλύτερη έρευνα αγοράς και όχι τιμές από το Eshop το οποίο είναι ακριβό. 

Αλλά έτσι είναι από εξυπνάδες έχουμε γεμίσει εδώ μέσα.

Επίσης τα steam machines δεν έχουν Dvd πληροφοριακά. Το τροφοδοτικό πχ γιατί βάζεις ένα τον 50 ευρώ και δεν βάζεις ένα με 30-35?

ΠΧ και στη CPU αν έψαχνες θα έβλεπες ότι η ακριβώς ίδια http://www.skroutz.gr/s/7327583/Intel-Core-i5-6400-Box.htmlκάνει 204 ευρώ και όχι η 2400 που έβαλες εσύ παρόλο που είναι στα ίδια λεφτά.

έλεος,άμα είναι να κάνεις ολόκληρη εκστρατεία να ψάχνεις,να κάψεις τόσες βενζήνες να ψάχνεις μαγαζιά σε όλη την αθήνα η να πληρώνεις courier,άμα σου χαλάσει κάτι τρέχα γύρευε και τέτοια άστο το άθλημα.......

σε ένα μαγαζί τα παραγγέλνεις και σε μια βδομάδα το πολύ πας τα παίρνεις και έτοιμος,όπως και με το steam machine πας το παίρνεις και τελείωσες.

το τροφοδοτικό αγορίνα των 35 ευρώ δεν είναι ούτε για low end υπολογιστές,δεν ξέρω τι κάνεις εσύ με το pc σου και τι πειράματα περνάει αλλά ένα κακό τροφοδοτικό είναι σε θέση να στα κάψει όλα,οπότε δίνεις 15 ευρώ παραπάνω και παίρνεις ένα αξιόλογης μάρκας να είσαι ήρεμος.

ο επεξεργαστής που έβαλα i5 είναι παρόμοιων επιδόσεων τι πειράζει?

το dvd μην το βάλεις εσύ στο pc σου,δεν χρειάζεται μωρέ να δω με τους drivers της μητρικής που θα κάτσεις να κατεβάζεις έναν έναν μετά τι θα λες,επίσης άμα πάρεις παιχνίδι σε Dvd πως θα το τρέξεις? θα το βάλεις σε άλλο pc και θα κάνεις Iso? 

μήπως εσύ λες τις εξυπνάδες? 

και όσο για το μαγαζί που διάλεξες με 200 ευρώ για τσέκαρε που είναι πρώτα,αλλά μην κάνεις τον κόπο στο βάζω εδω κάτω!

Untitled.jpg

και εγώ όταν λέω κάτι θέλω να πιστεύω πως πραγματοποιείται και όχι αερολογίες,έτσι στην λεω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...