kamatero1973 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εχω ενα thl t6s αλλα η μπαταρία φουσκοσε και πλέον δεν δουλεύει.Για αυτό θελο να στιλο κατεφθιαν ρευμα στις εισόδους της μπαταριας οστε να ανοίξει.το θεμα ειναι οτι δεν ξέρω πως
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δες που πάνε τα + και - απο την μπαταρία και δώσε 4 βόλτ εκεί. Το θέμα είναι οτι δεν βολεύει έτσι όπως είναι τα πινάκια και πρέπει να προσέχεις μην βραχυκυκλώσεις τίποτα. Γιατί δεν παίρνεις μια άλλη μπαταρία btw? Πιο εύκολα θα ξεμπερδέψεις και δεν θα έχεις και κίνδυνο να χαλάσεις τίποτα.
kamatero1973 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εχω ιδι κανει την συνδεση με ασημοκολιση και συνδεσα το + και - εκει που επρεπαι σε εναν φορτιστή 3.8v αλλα δεν αντέδρασε καθόλου
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Είσαι σίγουρος οτι η φουσκωμένη μπαταρία έχει θέμα και όχι το κινητό; Την μπαταρία την μέτρησες; Πόσα βόλτ έβγαζε; ως έκλεισε την τελευταία φορά το κινητό; Δοκίμασε να δώσεις 4 βόλτ μέχρι 4.2 ps Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφία με τις κολλήσεις και γράψε δίπλα στα καλώδια τι έχεις δώσει που.
kamatero1973 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 [ATTACH]1247889[/ATTACH] Εχω δοκιμάσει την μπαταρια ειμαι σίγουρος.Επίσης δοκιμασα και 4v και τίποτα
nikos903 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Κανονικά έπρεπε απο αριστερά προς δεξιά να είναι - nc nc +, εσύ τι έχεις δώσε; Στα μεσαία δεν βάζεις ρεύμα, σωστά;
kamatero1973 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τα καταφερα ευαλα μια ασχετη μπαταρία και την ενωσα στους τρεις πολους που εχαι και επιτα το ευαλα στην μπριζα και δούλεψε κανονικα. Τα δυο ακριανα ηταν το + και - ενω το ενα απο τα δυο κεντρικα εινα γηοση γιατι με το που εβαλα το χερι μου στο καλοδιο της γηοσης δουλεψε. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα