spirosR7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα παιδια εχω το εξης προβλημα στο προγραμμα προβολης εικονων του windows οταν κανω μεγιστοποιηση χανοντε τα κουμπια κατω και μετα αν περασω το δεικτη πανω απο τα κουμπια ξαναεμφανιζοντε πραμορφωμενα θα σας δειξω τι εννοω.. Επισης αυτο συμβαινει και στο youtube καμια φορα αλλα μαυριζουν καποια σημεια. Εχω πολυ καιρο αυτο το προβλημα και οσο και αν εψαξα στο ιντερνετ δε βρηκα παρομοιο προβλημα και ειμαι πολυ περιεργος τι μπορει να ειναι..
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Mάλλον για πρόβλημα της κάρτας γραφικών μου κάνει. Σε παιχνίδια έχεις κάτι ανάλογο?
spirosR7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Οχι στα παιχνιδια δεν εχει προβλημα. η καρτα ειναι καινουργια αλλα το ιδιο μου εκανε και με τη παλια (οχι με τη προβληματικη με την παλια που ειχα απο την αρχη και δουλευει κανονικα) μηπως ειναι καποιος ιος η bug απο τα windows?
WalkerSW Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν μας λεει ουτε πια καρτα έχει ουτε ποτε ξεκινησε το προβλημα! Παντως έχω το ιδιο θέμα .. σε εμενα εμφανιζεται μονο στον chrome... μαλλον ειναι θεμα των οδηγων της nv διοτι ξεκινησε κανα δυο driver πριν. 1
spirosR7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 εχω την msi r9 380 χθες τη πηρα και εβαλα τα driver απο το γνησιο cd.. το προβλημα ηταν πολυ πριν βαλω τη καινουργια καρτα.. αλλαξα το θεμα σε windows 7 basic και τωρα δε συμβαινει το ιδιο ενημερωση των driver της καρτας γραφικων πως να κανω?
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Eβγαλες τους προηγούμενους drivers με DDU?
spirosR7 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ναι σε ασφαλη λειτουργια και μετα εβαλα τους καινουργιους. τωρα κατεβασα το amd autodetect και μου γραφει οτι εχω τους πιο προσφατους.. δε με ενοχλει ιδιαιτερα αφου δε γινετε συνεχεια απλα θελω να μαθω τι το προκαλει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα