dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα απόκτησα ένα κουτί στο οποίο οι δίσκοι στηρίζονται με πλαστικά πιαστράκια και δε μπορούν να βιδωθούν στο πλαίσιο. Το κουτί είναι ένα turbox. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορούν να βρεθούν τα υπόλοιπα πιαστράκια εκτός από αυτά που στηρίζουν το μοναδικό δίσκο(δε γνωρίζω αν είχαν δωθεί περισσότερα εξ' αρχής), κι έτσι δε μπορώ να βάλω άλλους δίσκους. Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποιο τρόπο να στηρίξω το δίσκο(ανέξοδα κατά το δυνατόν)? Το πλαίσιο αυτό έχει αρκετές τρύπες και πιθανότατα μπορεί να βιδωθεί ο δίσκος από τη μία μεριά, αλλά από την άλλη θα έχει ένα κενό γύρω στους 5 πόντους. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2015 από dancer_69
cococrops Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 πηγες στο Πλαισιο και δεν υπαρχουν τα πιαστρακια?
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Όχι, δεν έχω πάει κυρίως επειδή όποτε πρόκειται για τέτοια παρελκόμενα τα μαγαζιά συνήθως δεν έχουν και δε φέρνουν καν. Τουλάχιστον αυτή την εμπειρία έχω από άλλες φορές. Άλλωστε το κουτί θα είναι 7-8 χρόνων τουλάχιστον, πράγμα που μειώνει τις πιθανότητες.
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα. Ποιο ακριβώς κουτί έχεις; βγάλε φωτογραφία το πλαίσιο και τα πλαστικά πιαστράκια, να δούμε περί τίνος πρόκειται, για σου προταθεί μια σίγουρη λύση. Ο δίσκος που θες να βάλεις αν είναι SSD τον βιδώνεις από την μια μεριά δε θα έχει πρόβλημα...
Sheogorath Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Πρόσφατα απόκτησα ένα κουτί στο οποίο οι δίσκοι στηρίζονται με πλατικά πιαστράκια και δε μπορούν να βιδωθούν στο πλαίσιο. Το κουτί είναι ένα turbox. Το πρόβλημα είναι ότι δε μπορούν να βρεθούν τα υπόλοιπα πιαστράκια εκτός από αυτά που στηρίζουν το μοναδικό δίσκο(δε γνωρίζω αν είχαν δωθεί περισσότερα εξ' αρχής), κι έτσι δε μπορώ να βάλω 2ο δίσκο. Έχει κανείς καμιά ιδέα για κάποιο τρόπο να στηρίξω το δίσκο(ανέξοδα κατά το δυνατόν)? Το πλαίσιο αυτό έχει αρκετές τρύπες και πιθανότατα μπορεί να βιδωθεί ο δίσκος από τη μία μεριά, αλλά από την άλλη θα έχει ένα κενό γύρω στους 5 πόντους. Πατέντα που έχω κάνει, συρματάκια καλυμένα με μονωτική τανία και τυλίγεις τον δίσκο. Μετά περνάς τις τέσσερις άκρες απο τις τρύπες και τις δένεις απο έξω ανα δύο Λίγο μανούρα να τον βγάλεις μετά, αλλά οκ 2
mafiozoskotsos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν το CAGE τον δίσκων από κάτω έχει μια βίδα, αφαίρεσε την και βγάλε ολόκληρο το CAGE και τοποθέτησε τους δίσκους με mounting rails η βίδες, αν έχει μεγάλο κενό και δεν φτάνει να βιδωθεί, κανε αυτό που λέει ο @Sheogorath. 4
cococrops Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 http://www.cosmodata.gr/category/846/dematika-kalodionεγω με τετοια θα το εκανα
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 http://www.cosmodata.gr/category/846/dematika-kalodionεγω με τετοια θα το εκανα με δεματικα μονο? πως? Το αγόρασες ή στο έδωσε κάποιος και πόσο? οχι δεν το αγορασα, μου το' δωσαν.
sotos 1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Όχι, δεν είναι ssd. Εδώ οι εικόνες: αν είσαι Αθήνα έχω να σου δώσω εγω 1
dancer_69 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ναι, αθήνα είμαι. Αν σου περισσεύουν και δε χρειάζονται οκ. Αλλιώς θα βρεθεί κάποια λύση.
cococrops Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 με δεματικα μονο? πως? ε καπως θα το εφτιαχνα με δεματικα αρκει να ειχα το κουτι μπροστα μου και θα ηταν πολυ καλη πατεντα!!παντως αφου βρηκες απο το παλικαρι πιο πανω εισαι κομπλε
dancer_69 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 περισσεύουν 2 θα χρειαστείς; Φιλε μου σ' ευχαριστω, αλλα τελικα καταφερα να τον στερεωσω με βιδες. Ανακαλυψα επισης οτι ειναι τοσο αθλια η διαρρυθμιση του χωρου, ωστε ακομη και ο δισκος με τα μαμα στηριγματα χρειαζεται ειδικο καλωδιο σατα(που εχω μονο ενα) για να μπορει να κλεισει το καλυμμα του κουτιου. Ετσι με καποιο αλλο καλωδιο, που ειναι λιγο μεγαλυτερος ο υποδοχεας του δεν κλεινει. Αυτον που στερεωσα με βιδες τον εβαλα λιγο πιο μεσα και χωρεσε ευτυχως. Επειδη λοιπον λυνεται ενα προβλημα αλλα δημιουργειται αλλο με τα πιαστράκια, θα το αφήσω έτσι προς το παρόν και θα δοκιμάσω έναν τρόπο στήριξης με τα λάστιχα που βρήκα σ' ένα βίντεο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα