Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 εχω το παραπανω κουτι το οποιο εχει φιλτρα σκονης αλλα αμα το ανοιγω καθε βδομαδα παλι βλεπω σκονη μεσα πως στο καλο περναει και τι μπορω να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RigasGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 για κοιτα να δεις μηπως εχεις κανενα καπακι απο το πλαι και δεν παταει καλα. Εκτος και αν εχεις κανενα dvd rom και δεν το εχεις βαλει να εφαπτεται με την προσοψη καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 για κοιτα να δεις μηπως εχεις κανενα καπακι απο το πλαι και δεν παταει καλα. Εκτος και αν εχεις κανενα dvd rom και δεν το εχεις βαλει να εφαπτεται με την προσοψη καλα. Πως εχεις βαλει τους ανεμηστηρες? για καλυτερα αποτελεσματα βαλε περισσοτερους να βαζουν αερα στο κουτι και λιγοτερους να βγαζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 οι 2 μπροστινοι μαμα βαζουν και ενας πισινος επισης ο μαμα βγαζει δεν εχω κανει καμια μοντα βεβαια εχω παρα πολυ σκονη να ενισχυσω τα φιλτρα με κανα καλσον η θα κοψει πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 οι 2 μπροστινοι μαμα βαζουν και ενας πισινος επισης ο μαμα βγαζει δεν εχω κανει καμια μοντα βεβαια εχω παρα πολυ σκονη να ενισχυσω τα φιλτρα με κανα καλσον η θα κοψει πολυ? Θα σκοτωσει το airflow To προβλημα το ειχες μονο σε αυτο το κουτι η και σε προηγουμενο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Θα σκοτωσει το airflow To προβλημα το ειχες μονο σε αυτο το κουτι η και σε προηγουμενο ? παντα και παντου σε αυτο το σπιτι, εχει πολυ σκονη σε ολα τα μηχανηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 παντα και παντου σε αυτο το σπιτι, εχει πολυ σκονη σε ολα τα μηχανηματαΤότε δύσκολα θα βρεις λύση, δοκίμασε να πάρεις κάποιο ανεμηστηρα ακόμα αν έχεις επιπλέον θέση να βάζεις αέρα στο κουτί μήπως κι σε βοηθήσει λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Τότε δύσκολα θα βρεις λύση, δοκίμασε να πάρεις κάποιο ανεμηστηρα ακόμα αν έχεις επιπλέον θέση να βάζεις αέρα στο κουτί μήπως κι σε βοηθήσει λίγο αερα βγαζει προς τα πανω και η υδροψυξη μια corsair h110i Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mixalis.Kerpesis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 αερα βγαζει προς τα πανω και η υδροψυξη μια corsair h110i Αρα εχεις 2 να βαζουν, 3 να βγαζουν. Οποτε αρνητικη πιεση στο κουτι σου. Επομενως η σκονη που μπαινει ειναι απο ολο το μηκος και το πλατος του κουτιου(τρυπιτσες δηλαδη οπως στα pci expess slots και γενικοτερα σε οποιοδηποτε κενο) και δεν μπορεις να το περιορισεις. Δοκιμασε να βγαλεις τον μαμα που βγαζει και να αφησεις τους 2 μπροστα με το φιλτρακι τους να βαζουν και την h110i να βγαζει. Ελπιζω να βοηθησα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καιρος ν'αλλαξεις κουτι!Δηλωνω ενδιαφερον για το 450d... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Runner25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καιρος ν'αλλαξεις κουτι!Δηλωνω ενδιαφερον για το 450d... κοιτα καλο κουτακι αλλα οχι και 140 που ζηταει ,το υλικο σαν τσιγαροχαρτο ειναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 κοιτα καλο κουτακι αλλα οχι και 140 που ζηταει ,το υλικο σαν τσιγαροχαρτο ειναι Πλεον τα περισσοτερα ετσι ειναι...Πριν λιγες μερες,'ελυσα' ενα κουτι απο pentium4 που ειχα στο σπιτι..Τουλαχιστον 15κιλα(αδειο κουτι).. Αυτα πιο πολυ για πορτες ασφαλειας κανουν,παρα για κουτι!Τελος με το offtopic... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Απλά γύρνα τον πίσω να βάζει αντί να βγάζει αέρα. Βάλε του και ένα φιλτράκι ή καλτσόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Και εγω το ιδιο προβλημα εχω με το σπιτι...Εχω δοκιμασει αρκετα πραγματα και λυση δεν βρηκα! Οποτε ανοιγε το συχνα και ριχνε ενα γρηγορο καθαρισμα πριν "κατσει" η σκονη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα