BrocasHelm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_F-U-FL-32408-Black,99452,1608619.html http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/145922-f&u-fl32408 Skroutz: https://www.skroutz.gr/s/5711034/F-U-FL32408.html?from=most-popular&keyphrase=32408 Μετά τα CC οι τιμές πήγαν στον θεό, οπότε όποιος θέλει φτηνή τηλεόραση για παππού/χωριό/κάτι αντίστοιχο δεν είναι κακό. Κακή ανάλυση αλλά 32άρα είναι, για συγκεκριμένες χρήσεις πιστεύω θα βολέψει αρκετούς. Το μόνο που παίζει σε ίδια τιμή αραιά και που είναι η Arielli του e-shop. Οι υπόλοιπες 32άρες στα 200+ σταθερά. 4
thetruth Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 να προσθεσω οτι στην κρεβατοκαμαρα εχω μια παρόμοια samsung hd ready και πραγματικα δεν καταλαβαινω διαφορα με την 48αρα 1080p του σαλονιου στα ελληνικα καναλια ουτε και σε ταινιες (dvdrip, brrip που ειναι και οι περισσοτερες) οποτε σχολια για χωριο/παππουδες κτλπ τα θεωρω υπερβολες (τα οποια συνηθίζουν να ακούγονται κατα καιρους σε παρόμοιες προσφορες). 4
Dimoleon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Διαφορά δεν θα έχει στα κανάλια της τηλεόρασης, ίσα ίσα ίσα που καλύτερα φαίνονται σε σχέση με μια full hd. Το μόνο που θα απασχολούσε κάποιον είναι η ποιότητα της συγκεκριμένης μάρκας και το σέρβις της σε περίπτωση βλάβης. Κατά τα άλλα είναι πολύ φτηνή για αυτά που προσφέρει... Χαμηλή κατανάλωση, γωνίες θέασης, usb, εύκολο μενού.. 1
toni50 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Όσο αναφορά το θέμα του service δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα για μια τηλεόραση εντός εγγύησης που είχα στείλει.
vizolover Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ο media player των F&U λέει τίποτα; mkv, ac3, υπότιτλοι (μεγεθος κτλπ..)
ChrisN.S. Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ο media player των F&U λέει τίποτα; mkv, ac3, υπότιτλοι (μεγεθος κτλπ..) http://www.amiridis-savvidis.gr/datafiles/files/FL32408%20IM%20Gre.pdf τελευταία σελίδα. 1
keysmith Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο η ανάλυση που εντάξει για TV μπορεί να είναι αρκετή η hd ready (720p).Ειδικά άμα την θέλετε για παππού στο χωριό σημαντικό πολύ είναι να είναι IPS το δυνατόν δηλαδή να έχει "καλές" γωνίες θέασης. Συνήθως στα χωριά παίρνει την θέση μιας παλιά TV που μπορεί να είναι ψηλά στο ψυγείο ή δεν ξέρω εγώ. Λίγο το κρεβάτι να είναι πιο χαμηλά ή η καρέκλα σε κακά μοντέλα δεν βλέπεις τίποτα. Τα χρώματα αλλοιώνονται σε σημείο απελπιστικό. Υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το μοντέλο όσον αφορά τις γωνίες θέασης; Το καλοκαίρι στις αρχές των CC, είχα πάρεις LG 28'' hd-ready IPS στα ίδια χρήματα 180€ (κοτσοβολος προσφορά φυλαδίου). Ισως υπάρχει και τώρα αυτή η τιμή. Θα προτιμούσα 4'' λιγότερο αλλά IPS. Και ο παππούς στο χωριό θα το εκτιμήσει. edit. Μάλλον είναι ips, μόλις είδα γράφει γωνίες θέασης 178° οπότε καλώς (συνήθως άμα είναι "μάπα" γράφουν 160° 148° ή κάτι τέτοιο) 3
vasman15 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι,την εχει η γιαγια και ευχαριστιεται μπρουσκο... 5
JIMBOAthens Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Της πετάς πάνω και κανά περισσευούμενο δικτυακό media player και γίνεται και smart...
keysmith Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σεμεδάκι της πετάς. Να μοιάζει με την παλιά. Μη τα δεί όλα η γιαγιά με τη μία. Λίγες λίγες οι αλλαγές. 11
BrocasHelm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πάντως ενημερωτικά έβγαλε στα crazy sundays την 32άρα Arielli το e-shop κλασσικά στα 172,90. Φυσικά αυτή του thread αξίζει περισσότερο.
Gauss3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πάντως ενημερωτικά έβγαλε στα crazy sundays την 32άρα Arielli το e-shop κλασσικά στα 172,90. Φυσικά αυτή του thread αξίζει περισσότερο. Επειδή κοιτάω και τις 2 αλλά δεν ξέρω ποια αξίζει πιο πολύ θα μπορούσες να αιτιολογήσεις το γιατι αν δεν σου κάνει κόπο?
xpapias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Σεμεδάκι της πετάς. Να μοιάζει με την παλιά. Μη τα δεί όλα η γιαγιά με τη μία. Λίγες λίγες οι αλλαγές. Ετσι φοβάμαι οτι κατεβαζεις κι αλλο την αναλυση!
BrocasHelm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Επειδή κοιτάω και τις 2 αλλά δεν ξέρω ποια αξίζει πιο πολύ θα μπορούσες να αιτιολογήσεις το γιατι αν δεν σου κάνει κόπο? Οι Arielli έχουν άσχημες γωνίες θέασης, συχνά προβλήματα(ειδικά με τον ήχο) και γενικά είναι ότι πληρώνεις παίρνεις. Αν παρακολουθείς crazysundays/newsletters e-shop θα δεις ότι ανακυκλώνονται, πρώτα η 32άρα, μετά η 22άρα, μετά η 40άρα, και πάντα στις ίδιες τιμές(γιατί τόσο αξίζουν). Δεν υπάρχει crazysundays(και σε μικρότερο βαθμό newsletter) το τελευταίο τρίμηνο που να μην είχε μία Arielli μέσα. Η F&U, ενώ σίγουρα δεν είναι κορυφαία ποιότητα, είναι 2 κλικ παραπάνω κατά την γνώμη μου. Το γεγονός ότι βγαίνει μια προσφορά σε αυτές κάθε 6 μήνες δείχνει ότι γενικά αυτό είναι όντως προσφορά, και όχι "προσφορά" όπως κάνει το e-shop που πρακτικά μόνο αυτό τις πουλάει τις Arielli οπότε ρυθμίζει τις τιμές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα