Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 spyros007. Για σένα είναι βασικά πράγματα προφανώς. Για μένα αυτό με τις φάσεις τροφοδοσίας δεν μου το εξήγησε ποτέ κανένας ειδικός ούτε έτυχε ποτέ να το συναντήσω μπροστά μου παρόλο που διάβασα αρκετά πράγματα για τη σύνθεση ενός υπολογιστή. Και όταν μιλάω για ειδικούς δεν αναφέρομαι για τους εργαζόμενους του πλαισίου και του εσοπ καθώς η πλειονότητα από αυτούς δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Και όσον για την απόλυτη σιγουριά που έχετε εδώ μέσα ότι δεν φταίει ο FX, εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Αναγνωρίζω το λάθος μου με την τροφοδοσία και δεν είμαι fanboy κανενός. Ετσι μπραβο πες τα πραγματα με το ονομα τους. Να κατσεις δηλαδη να μυρισεις τα νυχια σου οτι η μητρικη που πηρες θα ηταν τοσο μαπα οσο λενε τα παιδια σε stock ρευματα κιολας... Μια μητρικη που να δεχεται τον 8350 και να σηκωνει Crossfire στην ουσια εψαχνε αφου οπως ειπε ο ts με overclock δεν ασχοληθηκε. Αυτο ελειπε κιολας να κραζουμε τον αλλο επειδη εβγαλε μπανανα μητρικη για τα λεφτα της η Asrock. 1
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Έχεις κάνα save να μοιραστείς μαζί μας σε σημείο που είναι έντονο το «πρόβλημα» αργοπορία; Ναι έχω. Αμα θες μπορώ να το ανεβάσω μήπως το δει κάποιος που ασχολείται με το παιχνίδι.
TheELF Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Ναι έχω. Αμα θες μπορώ να το ανεβάσω μήπως το δει κάποιος που ασχολείται με το παιχνίδι. Απορώ γιατί δεν το έκανες ακόμα... βάλτο σε κάνα fileshare και βάλε εδώ το λινκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα