Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Την απορια γιατι ρωτανε αφου εχουν κανει την αγορα που την πας? Προφανως γιατι υπαρχει αγνοια ρε συ,βλεπε πχ στο Πλαισιο που σου πλασαρουν 6πυρηνους και 8πυρηνους στα ετοιμα pc και καποιοι λενε ουαου. Οταν οι περισσοτεροι που δεν ασχολουνται τους βαλεις διπλα πχ τον Fx 6300 και τον i7 5820k(και οι 2 υποτιθεται 6πυρηνοι)αυτος που εχει αγνοια σου λεει,ε σιγα μην δωσω τα 4πλασια λεφτα για τον Intel θα πρω τον 6300 που ειναι ο ιδιος(6πυρηνες και ιδια συχνοτητα στα site)και ασε τα ΄΄΄κοροιδα΄'΄να πληρωνουν την Intel λες και ειναι Apple. Εγω το γραφω εδω και καιρο οτι ο μεσος Ελληνας ουτε με overclock ασχολειται,ουτε με τα Hz του monitor ουτε με τιποτα οσον αφορα το gaming. Πιο πολυ τον ενδιαφερει να βγαζει πολλα fps για να χαρει ή να την πει στους γυρω του ή για την εμφανιση του κουτιου και τα περιφερειακα(με φωτακια,gaming και λοιπα). Απλα μερικοι στο forum δεν λενε να το καταλαβουν αυτο. οταν βλεπεις καθε μηνα πωλησεις σε μαγαζια να ειναι αυτες http://www.gameslife.gr/top-10-september-26277(βεβαια τα κλειδαδικα συμφερουν πιο πολυ αλλα και παλι καπως ετσι ειναι οι αγορες και σε αυτα)και με αλλα παιχνιδια στο Pc να ειναι μονο τα mainstream Call of duty,dota,lol,hearthstone κλπ σιγα μην κατσει ο αλλος να ασχοληθει με overclocking. Στο θεμα μας τωρα αρχικα να πω οτι δεν το γνωριζω το παιχνιδι. Βλεποντας μετα τις απαιτησεις του παιχνιδιου http://gamesystemrequirements.com/game/europa-universalis-ivμε πιασανε τα γελια γιατι λεω δεν παιζει με 8350 να εχει θεμα σε παιχνιδι που εχει προτεινομενες απαιτησεις Pentium 4 και 2gb ram.,,, Ψαχνοντας λοιπον στο Internet πετυχα αυτο http://store.steampowered.com/app/236850/?l=greek&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=9973549&_hsenc=p2ANqtz-9_mKTEAoG9d35lp8K6VQOwKcU2H59fwY2OAbc8dbPh4H2inJLztLjW0GatJR_37rCMEH8hx1JxbTF8lj8qxQ8_IGRrJw&_hsmi=9973549#app_reviews_hashαλλα και αλλα που παραπονιουνται για την αποδοση του παιχνιδιου μετα το τελευταιο patch ακομα και με pc με I7 4790. Αν λοιπον παιζεις κυριως τετοια παιχνιδια μενεις οπως εχεις,αν παλι θες ουτως ή αλλως να πας σε Intel κοιτας μονο τον 6500(δεν θα κατσω παλι να ασχοληθω με το γνωστο θεμα του να μυρισουμε τα νυχια μας για το αν θα ασχοληθεις ή ασχολεισαι ηδη με overclock και κοιτας σε αυτον τον i5,ουτε αναφερεις απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου γιατι μετα μιλας για χρηση γενικα το gaming, και τα περισσοτερα παιχνιδια πλεον θελουν δυνατη καρτα γραφικων περισσοτερο) @Fulgore Το παιχνίδι όντως έχει πολύ μικρές απαιτήσεις...φαινομενικά. Η αλήθεια όμως είναι πως από ένα σημείο και μετά γίνεται τόσο απαιτητικό που οι πυρήνες της AMD δεν μπορούν να το τρέξουν στα μάτια μου ικανοποιητικά. Από κάρτα είμαι κομπλέ Crossfire 7950 έχω. Ένας διπύρηνος ι3 τρέχει καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση από τον 8350. Το patch με το πρόβλημα το διόρθωσαν και κάνανε το παιχνίδι optimized στις τελευταίες εκδόσεις. Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι υπαρχουν ανθρωποι που επιμενουν να ασχολουνται με κουλα games που εν ετη 2015 τρεχουν ακομα σε ενα και δυο πυρηνες .Διαφορετικα ο 8350 μπορει να μην ειναι intel αλλα δεν νομιζω οτι κολωνει και πουθενα .Τωρα αν αξιξει να δωσει καμια 400αρα για την καψουρα του αυτο μονο ο TS το ξερει...... @Σπυρος007. Τι ακριβώς εννοείς? Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να παίζουμε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών με απίστευτα γραφικά.Προτιμήσεις είναι αυτές. Ασχολούμαι και με αυτά αλλά η φάση της στρατηγικής με ενδιαφέρει περισσότερο. Ο 8350 στη συγκεκριμένη περίπτωση κωλώνει σε παιχνίδι που έχει απαιτήσεις intel pentium 4 kai 2 gb RAM όπως είπε και ο φίλος από πάνω. @Υπόλοιποι Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω λογικά με έναν ι5 6500 μιας και ο 6600κ ενδεχομένως να μην χρειάζεται μιας και δεν ασχολούμαι με oc.
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνο μαζι σου , περι ορέξεως κολοκυθοπιτα ,αλλα να στρωσουν το κολο τους και να γραψουν τον κώδικα του παιχνιδιου σωστα και να μην να με αναγκάζουν να παω σε 6600 επειδή ειναι γιδια και το τρεχουν σε 1 , 2 πυρήνες.Αυτο εγω δεν το βρισκο λογικο .Τωρα τι κανεις εσυ δικαίωμα σου.Όπως ειπαι και καποιος αλλος εδω μεσα ,η τσιπουρα και η καψουρα πληρώνονται............... Δεν σε αναγκάζουν να πας σε 6600, πας σε 6600 για να μην πάρεις pentium,κύρος και έτσι όπως τα λέει ο fulgore. Δεύτερων, σε παιχνίδι στρατηγικής η μία μονάδα/χώρα αντιδράει στην άλλη, δεν γίνεται να το σπάσουν αυτό σε νήματα και να λειτουργεί η κάθε μονάδα ταυτόχρονα άσχετα με το τι κάνουν οι υπόλοιπες, αυτό θα ήταν μπάχαλο και όχι παιχνίδι.
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα σας, Μιας και ασχολούμαι με games που απαιτούν επεξεργαστική ισχύ και όχι δύναμη στην κάρτα γραφικών (Europa Universalis 4) αποφάσισα να αναβαθμίσω τον fx 8350 με τον καινούριο i5 6600k 6ης γενιάς. Ο στόχος μου είναι καθαρά το gaming. Οπότε σε εφαρμογές τύπου video editing που ο 8350 είναι θηρίο, δεν μου χρησιμεύει κάπου. Το μόνο που θέλω είναι να μου πείτε την γνώμη σας για τον i5 6600k. Δεν τον έχω αγοράσει ακόμα. Ευχαριστώ. Ο καλύτερος vfm gaming cpu αυτήν την ώρα είναι ο I5 6500.Αν δεν σε ενδιαφέρει το oc προχώρα άφοβα και δεν θα σε αφήσει πουθενά και σε κανένα game. 2
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το μαγαρισατε παλι το θεμα με πικαρισματα,σχολια για την βιομηχανια των broken releases και σχολια περιFanboyισμου I5 και απο εμενα και μιας και ο 8350 ειναι για κλωτσιες δωσε τον μου ενα 50αρι να κανω αναβαθμιση στο δευτερο pc Επισης καντε και μια βολτα απο εναν καλο οφθαλμιατρο για να δειτε αν χρειαζεστε γυαλια γιατι τι να το κανεις το FXAA X99 Anti Aliasing αν εχεις αστιγματισμο και δεν καταλαβαινεις την διαφορα;
BabisTs Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το μαγαρισατε παλι το θεμα με πικαρισματα,σχολια για την βιομηχανια των broken releases και σχολια περιFanboyισμου I5 και απο εμενα και μιας και ο 8350 ειναι για κλωτσιες δωσε τον μου ενα 50αρι να κανω αναβαθμιση στο δευτερο pc Επισης καντε και μια βολτα απο εναν καλο οφθαλμιατρο για να δειτε αν χρειαζεστε γυαλια γιατι τι να το κανεις το FXAA X99 Anti Aliasing αν εχεις αστιγματισμο και δεν καταλαβαινεις την διαφορα; Δεν το νομίζω ,αλλά μην το παρατραβάς το θέμα σε ξένο thread.... 4
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 @Σπυρος007. Τι ακριβώς εννοείς? Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να παίζουμε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών με απίστευτα γραφικά.Προτιμήσεις είναι αυτές. Ασχολούμαι και με αυτά αλλά η φάση της στρατηγικής με ενδιαφέρει περισσότερο. Ο 8350 στη συγκεκριμένη περίπτωση κωλώνει σε παιχνίδι που έχει απαιτήσεις intel pentium 4 kai 2 gb RAM όπως είπε και ο φίλος από πάνω. μαλλον δεν ειναι ο cpu που χρησιμοποιεις
TheELF Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 μαλλον δεν ειναι ο cpu που χρησιμοποιεις Εσύ το έχεις παίξει το παιχνίδι σε βάθος;
Sotosgl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δεν το νομίζω ,αλλά μην το παρατραβάς το θέμα σε ξένο thread.... Καποιος rollare 1 στο Sarcasm Check. Συγνωμη αν σας χαλασα το παρεακι και μπηκα στα δικα σας thread.
lotuselise Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 @Fulgore Το παιχνίδι όντως έχει πολύ μικρές απαιτήσεις...φαινομενικά. Η αλήθεια όμως είναι πως από ένα σημείο και μετά γίνεται τόσο απαιτητικό που οι πυρήνες της AMD δεν μπορούν να το τρέξουν στα μάτια μου ικανοποιητικά. Από κάρτα είμαι κομπλέ Crossfire 7950 έχω. Ένας διπύρηνος ι3 τρέχει καλύτερα στη συγκεκριμένη περίπτωση από τον 8350. Το patch με το πρόβλημα το διόρθωσαν και κάνανε το παιχνίδι optimized στις τελευταίες εκδόσεις. @Σπυρος007. Τι ακριβώς εννοείς? Δεν είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να παίζουμε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών με απίστευτα γραφικά.Προτιμήσεις είναι αυτές. Ασχολούμαι και με αυτά αλλά η φάση της στρατηγικής με ενδιαφέρει περισσότερο. Ο 8350 στη συγκεκριμένη περίπτωση κωλώνει σε παιχνίδι που έχει απαιτήσεις intel pentium 4 kai 2 gb RAM όπως είπε και ο φίλος από πάνω. @Υπόλοιποι Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω λογικά με έναν ι5 6500 μιας και ο 6600κ ενδεχομένως να μην χρειάζεται μιας και δεν ασχολούμαι με oc. Εδω θα ειμαστε και θα σε περιμενουμε στο νεο θεμα που θα ανοιξεις, σαν να βλεπω απο τωρα τον τιτλο του "i5 6500 low fps" 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Ts με τι μητρική είσαι ; Μάλλον θα έχεις throttling για να έχεις χαμηλά fps, αλλά μπορεί να φταίει και το crossfire, δεν δουλεύει σωστά σε όλα τα παιχνίδια. Δοκίμασε με μία 7950 και πες μας. Πες μας αναλυτικά από τι αποτελείται το μηχάνημα έτσι ώστε να δούμε τι φταίει.
spyros007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 spyros007 αυτό που λες περι 2 πυρήνων είναι ανακρίβειες ο Ι3 που έχει 2 πυρήνες είναι ποιο αργός από τον Ι5 στα ΣΥΓΧΡΟΝΑ παιχνίδια. Απλά ο AMD έχει πολύ ποιο αργούς πυρήνες και δεν σώζουν την κατάσταση οι περισσότεροι που έχει. Στο πως λειτουργει ο κωδικας των παιχνιδιων αναφερομαι και οχι στους επεχεργαστες. Εδω το παιχνιδι ζηταει πεντιουμ 4 για να τρεξει και ο αλλος ζηταει 6500.Ποιος φταιει το παχνιδι η ο επεξεργαστης αραγε.Εγω παντος λεω το παιχνιδι.....Με τη λογικη αυτη βαλε αζωτο στον πεντουμ να παει στα 7GHz να τρεχει ρολοι το παίγνιο.Ετσι και αλλιος ενα πύρινα χρησιμοποιεί μονο,οτι και να κανεις.Τωρα γιατι κανεις δεν προτεινει συστημα δεν το καταλαβαινω ,για να καταλαβει και το κοστος δηλαδη.
Dimitris Nikolopoulos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ts με τι μητρική είσαι ; Μάλλον θα έχεις throttling για να έχεις χαμηλά fps, αλλά μπορεί να φταίει και το crossfire, δεν δουλεύει σωστά σε όλα τα παιχνίδια. Δοκίμασε με μία 7950 και πες μας. Πες μας αναλυτικά από τι αποτελείται το μηχάνημα έτσι ώστε να δούμε τι φταίει. Λοιπόν είχα: FX 8350, Asrock 990 fx extreme 3 και xfire 7950 και πήγα σε ι5-6500 και σε MSI z170 A μαζί με xfire 7950.. Η διαφορά ανάμεσα στους 2 CPU στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τεράστιες... μαλλον δεν ειναι ο cpu που χρησιμοποιεις Κοίτα, μετά από έρευνα και πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως ο 8350 δεν είναι γι αυτό το παιχνίδι. Από θέμα γραφικών δεν είναι τίποτα. Ωστόσο από θέμα υπολογισμών ανά δευτερόλεπτο είναι πολύ απαιτητικό με αποτέλεσμα το per core performance να μην είναι αρκετό
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ο 8350 ανεκαθεν ηταν κακη αγορα.Και αυτο γιατι ειτε αγοραζες ενα 8320 και με την χρηματικη διαφορα μια αξιολογη ψυκτρα και με overclock στο 8320 ησουν στα ιδια,ειτε γιατι στα ιδια χρηματα αγοραζες ενα i5 που για παιχνιδια ανεκαθεν ηταν καλυτερη επιλογη. Μονο το multitasking εχει στα + αλλα και παλι Multitasking σε gaming Pc δεν εχει καμια σχεση . 1
Millennium Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 μαλλον δεν ειναι ο cpu που χρησιμοποιεις Φαίνεται το θέμα.
cliobaccarra Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν είχα: FX 8350, Asrock 990 fx extreme 3 και xfire 7950 και πήγα σε ι5-6500 και σε MSI z170 A μαζί με xfire 7950.. Η διαφορά ανάμεσα στους 2 CPU στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τεράστιες... Κοίτα, μετά από έρευνα και πολύ ψάξιμο κατάλαβα πως ο 8350 δεν είναι γι αυτό το παιχνίδι. Από θέμα γραφικών δεν είναι τίποτα. Ωστόσο από θέμα υπολογισμών ανά δευτερόλεπτο είναι πολύ απαιτητικό με αποτέλεσμα το per core performance να μην είναι αρκετό Μονο που ειπες οτι ειχες την asrock extreme 3 φτάνει, το throtle στην συχνότητα παει σύννεφο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα