ST0RM Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας. Φτιαχνω ενα φορουμ με IP board στο byethost. κι αγορασα και ενα domain name απο ifast net. Το φορουμ το εχω τελειοσει και ειναι ολα ΟΚ. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω ιδεα πως να περασω το domain name στο forum μου, ετσι ωστε να μην φαινεται το free domain name του byethost, αλλα το domain name που αγορασα απο το ifast.net Αυτο που εκανα μεχρι τωρα, ειναι να βαλω το domain που πηρα απο το ifast.net, μεσα στο byethost, σαν parked domain, πανω στο παλιο domain του byethost. Καθως και να αλλαξω τους DNS server στο καινουριο domain name, ωστε να κανουν point πανω στο φορουμ μου. Το θεμα μου ομως ειναι, οτι καθε φορα που προσπαθω να μπω στην ιστοσελιδα, μεσω της νεας διευθυνσης(domain), μεν μπορω να δω το φορουμ μου, αλλα αν παω να κανω login ΠΧ Μου βγαζει "oops, there is something wrong", και η διευθυνση αλλαζει παλι στην αρχικη, του byethost. ΤΙ κανω λαθος ??
lion2486 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Λογικά το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή σου (IPBoard) έχει ρυθμισμένο το άλλο domain σου. Λογικά θα έχει κάποιο αρχείο ρυθμίσεων ή κάποια σελίδα ρυθμίσεων να το ορίσεις. Υ.Γ. Μην είναι τόσο ανυπόμονος, εδώ αφιερώνουμε το χρόνο μας για να βοηθάμε τους άλλους, αν χρειάζεσαι επείγουσα βοήθεια μπορείς να απευθυνθείς στην υποστήριξη του IPBoard.
lionheart82 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Λογικά το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή σου (IPBoard) έχει ρυθμισμένο το άλλο domain σου. Λογικά θα έχει κάποιο αρχείο ρυθμίσεων ή κάποια σελίδα ρυθμίσεων να το ορίσεις. Εφόσον όταν πατας στο νεο domain σε παει στην αρχική σου τοτε αυτο και οι dns δουλευουν. Έπειτα πρέπει να έχεις σε κάποιο(α) σημείο(α) την επιλογή του domain στο backend σύστημα για το IPboard. Όταν ρυθμιστεί αυτη τότε η ιστοσελίδα θα δουλευει σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα