Προς το περιεχόμενο

corsair vengeance k70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι απλα τελειοοοοο......μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε Razer.....τα red cherry ειναι υπεροχα...και εχει γερη κατασκευη

πες μου και εμενα εντυπωσεις!!!

Ειναι απλα τελειοοοοο......μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο οποιοδηποτε Razer.....τα red cherry ειναι υπεροχα...και εχει γερη κατασκευη

Δημοσ.

Εγω παλι θα σου προτεινα να αγοραζες ενα φθηνοτερο μηχανικο απο το να δωσεις 160ευρω για το Lol. Αγορασε ενα καλο ποντικι αν δεν εχεις ή ενα καλο Headset/monitor που ειναι πολυ πιο χρησιμα απο το να δωσεις 160ευρω μονο για lol. 

Φιλε εισαι λαθος,για το λολ ειναι πιο σημαντικο το πληκτρολογιο παρα το ποντικι,και εχει διαφορα ενα μηχανικο πληκτρολογιο σε σχεση με αυτα με την μεμβρανη ειδικα τα red cherries που ειναι ιδανικα για τετοια παιχνιδια που σπαμαρεις 4 πληκτρα.Πανω κατω οι τιμες αυτες ειναι,σιγουρη η cooler master ειναι πιο οικονομικη αλλα το κ70 τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης και ροδελα για το volume μαζι με media keys που βολευουν(αλλα πληκτρολογια σε αυτην την κατηγορια δεν τα εχουν πχ. ultimate)

Δημοσ.

Φιλε εισαι λαθος,για το λολ ειναι πιο σημαντικο το πληκτρολογιο παρα το ποντικι,και εχει διαφορα ενα μηχανικο πληκτρολογιο σε σχεση με αυτα με την μεμβρανη ειδικα τα red cherries που ειναι ιδανικα για τετοια παιχνιδια που σπαμαρεις 4 πληκτρα.Πανω κατω οι τιμες αυτες ειναι,σιγουρη η cooler master ειναι πιο οικονομικη αλλα το κ70 τα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω εχει τρομερη ποιοτητα κατασκευης και ροδελα για το volume μαζι με media keys που βολευουν(αλλα πληκτρολογια σε αυτην την κατηγορια δεν τα εχουν πχ. ultimate)

παιζω λολ απο το season 1. Ειτε ειχα τα απλα μεμβρανης ειτε εχω τωρα το μηχανικο εμενα το ιδιο μου φαινεται!! Εγω με το ποντικι εχω θεμα. Εχω συνηθισει στο δικο μου και αμα παιξω με αλλο δεν μπορω να κανω τιποτα. Ακομα και σε νετ οταν παμε για το χαβαλε με παρεα παιρνω το ποντικι μου μαζι.

Παρε ενα καλο ποντικακι και ασε το keyboard για μενα αν ειναι μονο για το λολ. Αν και με 160ευρω τα παιρνεις και τα 2 :D

Edit : Τωρα διαβασα οτι αγορασε ηδη!

Δημοσ.

Πως κανεις βεβαια συγκριση με πληκτρολογια που δεν ειχες στην κατοχη σου ενας Θεος ξερει αλλα οκ :)

Οχι φιλε δεν ειμαι λαθος. Δηλαδη παλια που ολος ο κοσμος τις πρωτες season ο κοσμος που δεν επαιζε χωρις μηχανικα πληκτρολογια δεν μπορουσε να ανεβει Platinum και Diamond και ανεβηκε απο τοτε που βγηκαν αυτα???

Μην τρελαθουμε κιολας με τετοιες υπερβολες.

Δηλαδη εσυ νομιζεις οτι οποιος πχ ειναι Diamond 4 και πανω εχει μηχανικο πληκτρολογιο,ή και αν εχει αυτο τον βοηθησε??? Ελεος....

Οσο για το αν αξιζει τα λεφτα του ή οχι,ναι εχει καποια καλα πραγματα οπως λες αλλα αυτο ειναι αν καποιος θελει να δωσει 50% παραπανω απο τα χρηματα των Coolermaster,αρα οχι δεν λες σε καμια περιπτωση το ''αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω''.

Δημοσ.

Εγώ που είμαι κυρίως lol και BF player εδώ και 4 χρόνια διαφορά με μηχανικό δν ειδα καμία μα καμία! Μόνο ο clicky ήχος και η βλακία στο μυαλό μ ήταν ότι έχω μηχανικό άρα είμαι κλτρος..

Ευτυχώς δν το είχα αγοράσει και το δανειστικα από ένα φίλο μου κ γλιτωσα το 100!

Βέβαια τα έδωσα για καλό ποντίκι το οποίο δν το αλλάζω με τπτ! (proteus core)

Και σε νέτ άσε όταν πάω όχι ποντίκι αλλά και το keyboard μου περνώ (απλό μεμβρανης όχι Τπτ φοβερό) γτ είναι μες την μπιχλα και συχενομε να τα ακουμπαω ναι ακραίο ξέρω!

Δημοσ.

Εγώ ξεκάθαρα το έχω πάρει για τη τρέλα μου τη μόστρα μου και όλα μου! Γουστάρω να βλέπω το μηχάνημα μου να είναι υπερ τούμπανο και αν η τσέπη μου φτάνει θα δώσω ότι μπορώ. Είναι η τρέλα μου και δε την αλλάζω με τίποτα. Άλλοι έχουν γυναίκες, αυτοκίνητα, τζόγο κ.α. εγώ αυτό... 500€ να είχε το πληκτρολόγιο αν είχα να τα διαθέσω θα τα διέθετα.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ξεκάθαρα το έχω πάρει για τη τρέλα μου τη μόστρα μου και όλα μου! Γουστάρω να βλέπω το μηχάνημα μου να είναι υπερ τούμπανο και αν η τσέπη μου φτάνει θα δώσω ότι μπορώ. Είναι η τρέλα μου και δε την αλλάζω με τίποτα. Άλλοι έχουν γυναίκες, αυτοκίνητα, τζόγο κ.α. εγώ αυτό... 500€ να είχε το πληκτρολόγιο αν είχα να τα διαθέσω θα τα διέθετα.

Αυτο ναι το δεχομαι σαν λογο αγορας του keyboard(οπως και για μενα καπως ετσι πηγε στο δικο μ G710). Αλλα το να ακουω τωρα σχολια, μην τα χαρακτηρισω αναλογα, οτι σε βοηθανε σαν παικτη στο Lol ε εδω γελανε και οι πετρες.

Ξερεις ποια πραγματα βοηθανε πραγματικα στην εμπειρια gaming. Τα πλαινα κουμπια ειτε για fps(dpi,sensor κλπ)αλλα και πλαινα κουμπια για mmo παιχνιδια.Θυμαμαι πχ πιο παλια οι top guild σε καθε server του Wow για να εμπαινες σε αυτες ζηταγαν να εχεις ποντικι με πλαινα κουμπια για macros αν εισαι healer. Εκει ναι το gaming mouse ειναι must οπως και το k95 αν παιζεις mmo παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να ξέρεις να παίξεις. Αρχικά, αν έρχεσαι από πληκτρολόγιο μεμβράνης, θα παίζεις πολύ χειρότερα με το μηχανικό, πόσο μάλλον αν έχει αλλαγμενο layout με macro Keys κτλ.

Σε δεύτερη φάση, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι βασικό αγοραστικό κοινό των μηχανικών πληκτρολογιων δεν είναι η gamers, αλλά τράπεζες, τυπογραφοι κτλ.

Δεν σε κάνει καλύτερο παίχτη, ούτε θα ανεβεις league. Είναι καθαρά θέμα προτίμησης... Όλα τα άλλα είναι μαρκετιστικα κόλπα του κ*λου.

Δημοσ.

AlienWareMark

MarkosLed

markosled88

ειναι το ιδιο ατομο? WTF Ποσοι λογαριασμοι? :huh:

εχω 3 για να μην χρειαζεται αν θελω να πουλησω κατι να περιμενω μια βδομαδα :)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εχω 3 για να μην χρειαζεται αν θελω να πουλησω κατι να περιμενω μια βδομαδα :)

Not anymore. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...