Προς το περιεχόμενο

corsair vengeance k70

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο το πληκτρολογιο αξιζει..

το βασικο παιχνιδι που παιζω ειναι το league of legends

το εχω βρει στο e-shop 155 ευρω με cherry mx blue επειδη μου αρεσει και αυτος ο ηχος κλικ

http://www.e-shop.gr/corsair-vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-anodized-black-cherry-mx-blue-p-PER.549574

αλλιος θα παω σε Razer

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό το review και το θεωρώ αρκετά αντικειμενικό.

Βέβαια είμαι της άποψης να πας να το δεις και να το δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα. Το Razer ειδικά σε Πλαίσιο/Public έχουν εκθεσιακά, οπότε μπορείς εκεί να δεις ότι θέλεις. Για το Corsair δεν ξέρω πως και που θα το δεις.  Όσο αφορά τον clicky παράγοντα, πιστεύω πως το Corsair είναι ανώτερο, αλλά αυτά είναι γνώμες/γούστα.

Το Βlackwidow chroma ας πούμε είναι πολύ καλό Keyboard(αυτό έχω πλέον) αλλά κάτι έχουν αλλάξει στα πλήκτρα και είναι λιγότερο clicky από τα προηγούμενα τους. Και το ακούς και το νοιώθεις όταν πληκτρολογείς. Στον lighting παράγοντα όμως είναι αλλού το Blackwidow συγκριτικά με της Corsair. Ότι customization γουστάρεις στο lighting με ωραία presets. Μερικά games επίσης πχ το Gta V έχουν δικά τους πράγματα για το Razer Chroma, όταν σε κυνηγάνε οι μπάτσοι ανάβει μπλε κόκκινο το Keyboard.(cool stuff)

Για μένα με λίγα λόγια αυτά είναι τα πλην και συν.

Blackwidow 

+ Απίστευτο lighting system

- Όχι τόσο καλά τα switches που χρησιμοποίησε σε αυτό η Razer

- Πλαστική κατασκευή, στιβαρή μεν αλλά το ίδιο πράγμα με τα προηγούμενα.

K70

+ True mechanical keyboard 

+ Καλή κατασκευή (νομίζω αλουμίνιο είναι)

- Όχι τόσο καλό lighting system συγκριτικά με το Chroma της Razer.

Δημοσ.

Υπάρχει αυτό το review και το θεωρώ αρκετά αντικειμενικό.

Βέβαια είμαι της άποψης να πας να το δεις και να το δοκιμάσεις σε κάποιο κατάστημα. Το Razer ειδικά σε Πλαίσιο/Public έχουν εκθεσιακά, οπότε μπορείς εκεί να δεις ότι θέλεις. Για το Corsair δεν ξέρω πως και που θα το δεις.  Όσο αφορά τον clicky παράγοντα, πιστεύω πως το Corsair είναι ανώτερο, αλλά αυτά είναι γνώμες/γούστα.

Το Βlackwidow chroma ας πούμε είναι πολύ καλό Keyboard(αυτό έχω πλέον) αλλά κάτι έχουν αλλάξει στα πλήκτρα και είναι λιγότερο clicky από τα προηγούμενα τους. Και το ακούς και το νοιώθεις όταν πληκτρολογείς. Στον lighting παράγοντα όμως είναι αλλού το Blackwidow συγκριτικά με της Corsair. Ότι customization γουστάρεις στο lighting με ωραία presets. Μερικά games επίσης πχ το Gta V έχουν δικά τους πράγματα για το Razer Chroma, όταν σε κυνηγάνε οι μπάτσοι ανάβει μπλε κόκκινο το Keyboard.(cool stuff)

Για μένα με λίγα λόγια αυτά είναι τα πλην και συν.

Blackwidow 

+ Απίστευτο lighting system

- Όχι τόσο καλά τα switches που χρησιμοποίησε σε αυτό η Razer

- Πλαστική κατασκευή, στιβαρή μεν αλλά το ίδιο πράγμα με τα προηγούμενα.

K70

+ True mechanical keyboard 

+ Καλή κατασκευή (νομίζω αλουμίνιο είναι)

- Όχι τόσο καλό lighting system συγκριτικά με το Chroma της Razer.

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.....εμενα δεν με νοιαζει τοσο πολυ ο φωτισμος

Δημοσ.

Με κλειστα ματια το k70 φιλε εχουν περασει απο τα χερια μου και τα δυο,για lol θα σου προτεινα red cherries ομως γιατι θα μπορεσεις να σπαμαρεις πιο γρηγορα τα πληκτρα συγκριτικα με τα blue.

Δημοσ.

Και γω για k70 λεω (που σημερα ολο fail μου λεω οταν παει να κανει αναβαθμιση το software)
Αλλα αν προλαβεις δες και αυτο!!!! (ειναι προσφορα στο crazy sunday)

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-p-PER.549686

edit

Ακυρο ειναι εξαντλημενο!!!(Λογικο με τετοια τιμη)

• Like 1
Δημοσ.

Τα lighting ειναι καγκουριες αντε να εχει φως να τα βλεπεις το βραδυ ενταξη ισως το δεχτω αλλα για να θελεις ΤΕΤΟΙΟ πληκτρολογιο παει να πει εισαι hardcore gamer και οχι casual και σαν hardcoras αμα δν ξερεις τυφλο συστημα τοτε κατι παει λαθος!
Και εγω ηθελα mechanical ηταν η αληθεια αλλα τλκα τζαμπα λεφτα ειναι! Διαφορα δν θα δεις παρα μονο στο μυαλο σου! Ευτυχως εγω δανειστικα 1 βδομαδουλα ενος φιλου(razer blackwindow) και ουτε διαφορα στην ανταποκριση ειδα ουτε βελτιωση στις επιδωσεις μου ειδα!
Αμα εχεις λεφτα να σου περισευουν εννοεται κανεις ΟΤΙ θελεις!
Αμα ομως δν σου τρεχουν απο τα μπατζακια κανε καποια αλλη αναβαθμιση στο pc σου η περιφεριακα που θα πιασει τοπο!

Κλτρο Mouse / headset /monitor η στον πυργο!

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν αυτο το πληκτρολογιο αξιζει..

το βασικο παιχνιδι που παιζω ειναι το league of legends

το εχω βρει στο e-shop 155 ευρω με cherry mx blue επειδη μου αρεσει και αυτος ο ηχος κλικ

http://www.e-shop.gr/corsair-vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-anodized-black-cherry-mx-blue-p-PER.549574

αλλιος θα παω σε Razer

Εγω παλι θα σου προτεινα να αγοραζες ενα φθηνοτερο μηχανικο απο το να δωσεις 160ευρω για το Lol. Αγορασε ενα καλο ποντικι αν δεν εχεις ή ενα καλο Headset/monitor που ειναι πολυ πιο χρησιμα απο το να δωσεις 160ευρω μονο για lol. 

Οι παραπανω συμφορουμιτες δεν καταλαβαινω για ποιο λογο προτεινουν με τοση ανεση τοσο ακριβο πληκτρολογιο για χρηση μονο lol και δεν προτεινουν καποιο φθηνοτερο πχ της Coolermaster

https://www.skroutz.gr/c/1866/Gaming_pliktrologia/m/797/CoolerMaster.html?keyphrase=mechanical+keyboard&order_by=pricevat&order_dir=asc

φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.....εμενα δεν με νοιαζει τοσο πολυ ο φωτισμος

Και αυτο φενεται και εδω ειδικα για τον Rgb φωτισμο

Και γω για k70 λεω (που σημερα ολο fail μου λεω οταν παει να κανει αναβαθμιση το software)

Αλλα αν προλαβεις δες και αυτο!!!! (ειναι προσφορα στο crazy sunday)

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsair-gaming-k95-rgb-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-p-PER.549686

edit

Ακυρο ειναι εξαντλημενο!!!(Λογικο με τετοια τιμη)

Και να μην ηταν εξαντλημενο η τιμη του ηταν στα 190 περιπου ευρω σαν προσφορα.

Την χρηση που γραφει ο ts την ειδες οπως και την γνωμη του για τον φωτισμο???ή απλα προτεινουμε οτι να ναι και ασε τον ενδιαφερομενο να πληρωσει ακριβα πραγματα που του ειναι αχρηστα. Τι να τα κανει αγαπητε μου ολα αυτα τα πλαινα macro keys του k95 ο ts που παιζει μονο lol και του προτεινεις ενα Mmo keyboard????Τι να τον κανει τον Rgb φωτισμο αφου το λεει οτι δεν τον ενδιαφερει??? Ελεος δηλαδη οταν βλεπω κατι τετοιες προτασεις ειναι κυριολεκτικα η εννοια του facepalm...

Δημοσ.

Οταν ο ts θελει να δωσει 155€ και σαν θεμα βαζει το k70 ,δεν νομιζω το K95 των 20 € παραπανω να ηταν θεμα.

Ο ιδιος εθεσε τον πηχη αρκετα ψηλα.

Δημοσ.

Οταν ο ts θελει να δωσει 155€ και σαν θεμα βαζει το k70 ,δεν νομιζω το K95 των 20 € παραπανω να ηταν θεμα.

Ο ιδιος εθεσε τον πηχη αρκετα ψηλα.

Ειναι τωρα σοβαρη απαντηση αυτη???? Δηλαδη εστω οτι αγοραζε το K95 τα πλαινα κουμπια που δεν τα χρειαζεται ή τον φωτισμο απλα θα τα κοιταζε????Ο ts εβαλε τα 155ευρω για το Corsair γιατι προφανως νομιζει οτι μονο στην τιμη αυτη τα μηχανικα ειναι καλα.

Στο ξαναλεω προτεινουμε με βαση αυτα που θελει ο ts και φυσικα και αναλογα με τι τιμη του αρμοζει.Δεν ειμαστε υπαλληλοι καταστηματος να του πουμε''παρε το ακριβοτερο,που ειναι και το καλυτερο''

Εκανες μια κακιστη προταση και δυστηχως στηριζεις την προταση σου.Δεν ειναι και οτι το καλυτερο.....

Δημοσ.

βασικα λεω να αγορασω τελικα το corsair strafe

φλερταρω και εγω μαζι του πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη αγορα σε αυτα τα λευτα

Δημοσ.

φλερταρω και εγω μαζι του πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη αγορα σε αυτα τα λευτα

τωρα μολις παω να το αγορασω...να δουμε αν αξιζει οπως λενε..

Δημοσ.

τωρα μολις παω να το αγορασω...να δουμε αν αξιζει οπως λενε..

πες μου και εμενα εντυπωσεις!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...