Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που φτάνει η μέρα που θα δούμε αυτή την ταινία! Ελπίζω να πετύχει και να ανοίξουν και άλλα μονοπάτια για ταινίες από αγαπημένους τίτλους!

• Like 2
Δημοσ.

Ουτε Burning Legion,ουτε Ancient Gods ουτε τιποτα. Lord Of the Rings No2 ρε γμτ :(

1000φορες παντως καλυτερο το Trailer του νεου expansion 

θα διαφωνησω μονο και μονο γιατι το τελευταιο τρειλερ ειναι απο το πιο αδιοφορο τρειλερ expansion που εχω δει.

Δημοσ.

Με βαση του trailer σιγουρα θα παμε γι 3-4 ταινιες ακομη :)

δεν νομιζω, δεν αρεσε σε κανενα το τραιλερ, ουτε στους φανς, ουτε στους μη φανς, παει για πατο...  :-(

Δημοσ.

δεν νομιζω, δεν αρεσε σε κανενα το τραιλερ, ουτε στους φανς, ουτε στους μη φανς, παει για πατο...  :-(

Βαση της ερευνας  της δικης σου στατιστικης εταιριας ?

Η βαση της δικης σου αποψης και του απο πανω που στην ζωη σας δεν προκειται να πειτε μια καλη κουβεντα για τιποτα ?

/haters gonna hate

Δημοσ.

Εχοντας παιξει και warcraft.wow και αρκετα παρομοια  game(και όχι μόνο σε ηλεκτρονικη μορφη),και γενικά γουστάροντας το ολο concept,
το τρειλερ μου φανηκε φουλ μουφα και υποψιάζομαι οτι θα πάει μετρια,κ αυτό λόγω του hype(αλλιως μου μυριζε για τελείως πάτο).
Ισως,απ την αλλη,να ήταν απλά πολύ αποτυχημένο το τρέιλερ.
Συντομα θα ξέρουμε.

Πρέπει να είσαι hater για να μην σ αρέσει μια ταινία?
Κ βασικά,τί προβλημα να έχει κανείς με το wow?
Το πολύ-πολύ να φανταστώ κανα εξαγριωμένο γκομενάκι που έτρωγε ακυρα απ τον δικό της να την βγάλει για clubbing ,επειδή είχε raid.

Nομίζω περισσότερο στέκει το fanboys gonna love(no matter how μουφα it is),παρα το haters gonna hate ,στην συγκεκριμένη περιπτώση.

Δημοσ.

Νταξ,το συντομα ειναι υποκειμενικο...
:P
Oταν περιμενεις τον ντελιβερά να σου φέρει το πιτογυρο,και τα 30 λεπτα σου φαινονται πολλα xD

Δημοσ.

Το κακο ειναι πως αν πατωσει δεν θα βγουν τα επομενα τα οποια εχουν περισσοτερο στορυ και περισσοτερους χαρακτηρες.

Θα μπορουσαν να ξεκινησουν απο μεταγενεστερα γεγονοτα τα οποια θα απευθυνονταν σε περισσοτερους φανς και να το περναν αντιστροφα στο τι εγινε πριν οπως εγινε στον αρχοντα

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...