Προς το περιεχόμενο

Kingston hyperx cloud vs logitech g430!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω, γενικα θα δω διαφορα? Γενικα πως ειναι καλυτερα? Με την καρτα ηχου της HyperX της η οχι?

Aμα εχει καλη καρτα ηχου το συστημα σου χωρις θα ειναι καλυτερα!

Αμα εχεις μετρια προς κακη με την καρτα θα σου ειναι κλτρα!

Δοκιμασε τα και ετσι μπορεις απλα βαλτα στην εισοδο των ακουστικων! Δν θα εχεις μικροφωνο αλλα ηχο θαεχεις κανονικα

Δημοσ.

Πηρα τα hyperx τελικα σε gunmetal και ειναι πολυ ομορφα αλλα για να κατσει καλα στο κεφαλι μου πρεπει να το εχω οσο πιο μεγαλα γινεται και παλι δν καθονται ανετα και δν μπορω να καταλαβω το γιατι! Σε οτι αλλα headphones ειχα κ ειχα δοκιμασει τα ειχα συνηθως στην μεση και επισης μεγεθος κρατους μηχανης φοραω large(μ ειναι ελαχιστα μεγαλο αλλα το Μ μικρο) και υπαρχει και το XL ,XXL ,XXXL!
Ο ηχος ειναι πολυ καλος και με την καρτα ηχου εχω τν ενταση στο 18 απο εκει και πανω ειναι υπερβολικα δυνατα!
Ο surrund ηχος δν μπορω να καταλαβω διαφορα απο που ερχεται και απο που οχι σε cod mw3 και mw1 (ουτε σε lol) που επαιξα αλλα ειναι πιο ευχαριστω (αν και χανεις λιγο λεπτομερια) γιατι σου γεμιζει καπως το κεφαλι σε αντιθεση με το stereo που απλα σ ερχεται απλα απο τα αφτια ο ηχος!
Γενικα εκτος απο το οτι δν μ καθονται καλα στο κεφαλι κ ελπιζω με το καιρο παρουν καπως το σχημα και μ ειναι πιο ξεκουραστα(μετα απο 2 ωρο gaming δν με πονουσε το κεφαλι αλλα ηξερα οτι τα ειχα δν τα ξεχασα και ηταν λιγο αβολα) κ ηθελα να ειναι ενα κλικ πιο σφηχτα ισως για να κατσουν κλτρα ειναι πολυ καλο buy πολυ premium αισθηση και προσοχη στν λεπτομερια απο το κουτι του μεχρι τα καλοδια και τα αξεσουαρ!
Στα 100 ισως να μν αξιζουν στα 80 που ισως βγουν σε προσφορα ναι αξιζουν!
Αμα στο μελλον "ανοιξουν" και μ καθονται κλτρα θα δικαιολογισουν τα 100 τωρα ομως οχι ακομα!

το μικροφωνο ακομα δν το τεσταρα δν το εχω βγαλει καν απο το κουτι του οποτε δν ξερω για ενταση ποιοτητα

Δημοσ.

Και εγώ πάντως στην αρχή στο μάξιμουμ τα είχα σε άνοιγμα, στη βδομάδα ήμουν λίγο παραπάνω από τη μέση, μετά από 2 μήνες χρήσης είμαι στη μέση, και φοράω Μ σε κράνος, με το L να μου είναι ελάχιστο μεγάλο.

Και σε όλα αυτά, πάντα ήθελα να έχω αέρα, κανονικά για το κεφάλι μου πιστεύω θέλει ένα τσακ πιο κάτω, αλλά δεν αισθάνομαι εγώ βολικά γενικά με κανένα headset. Προτιμώ πιο "αέρινο" fit στο headset, ίσα ίσα όμως να μη φεύγει από το κεφάλι μου σε οποιαδήποτε απότομη κίνηση.

Δημοσ.

Και εγώ πάντως στην αρχή στο μάξιμουμ τα είχα σε άνοιγμα, στη βδομάδα ήμουν λίγο παραπάνω από τη μέση, μετά από 2 μήνες χρήσης είμαι στη μέση, και φοράω Μ σε κράνος, με το L να μου είναι ελάχιστο μεγάλο.

Αρα θα ανοιξουν και θα μ καθονται πιο ανετα με τον καιρο ετσι?!

Λιγο με ανυσηχει αυτο γτ ενταξη ολοι λενε το πιο ανετο το πιο ανετο και ειναι ο λογος που τα πηρα(φοραω μονο ακουστικα ποτε ηχεια) κριμα θα ειναι να μν μπορω να τα χαρω οσο θα ηθελα ειδικα αμα σκεφτω τα λεφτα που εδωσα για αυτα..

Δημοσ.

Και θ'ανοίξουν, και θα τα συνηθίσεις. Δώσε τους λίγο χρόνο και θα δεις ότι είναι πραγματικά άνετα, ειδικά όταν ξεφύγει το μυαλό σου απ'αυτά.
Εγώ θυμάμαι, στην αρχή είχα τους ίδιους ενδοιασμούς με εσένα. Μια μέρα που είχα ελεύθερο χρόνο, και είχα παίξει ένα παιχνίδι 3 ώρες σερί, μόλις τελείωσα απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πως θυμήθηκα ότι τα φοράω και τα έβγαλα. Από τη στιγμή που ξέφυγε το μυαλό μου από τη φάση "τσάμπα το 100άρικο με σφίγγουν", ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα.

Δημοσ.

Ωραία!

Ευχαριστώ για την βοήθεια με καθησυχασες κάπως γτ είχα απογοητευτεί λίγο είναι η αλήθεια σε αυτό τον τομέα!

Και κατι ακόμα που παρατήρησα!

Σε βίντεο (animated streaming σε browser) οταν εχω το 7.1 άλλες φορές ακούγεται καλά άλλες φορές ακούγεται μόνο από δεξιά η μόνο από αριστερά είναι φυσιολογικό έτσι? (μάλλον δν υποστηρίζει surround sound?)

Δημοσ.

Μιας και δεν είναι true surround, δε το βρίσκω λογικό, μιας και αυτή είναι η δουλειά του, να παίρνει το stereo ήχο και να τον μετατρέπει σε 7.1. Αν θες στείλε ένα link να το δοκιμάσω, αν και μικρό το κακό μιας και το 7.1 συνήθως είναι άχρηστο (έως και κακό να είναι ενεργοποιημένο), πλην μερικών παιχνιδιών.

Δημοσ.

Είμαι από κινητό τώρα δν θυμάμαι ακριβώς το site πάντως ήταν star wars clone wars season 2 episode 3!

Goanime παίζει να ήταν άλλα όταν πάω σπίτι θα το δοκιμάσω!

Και σε ταινία που το είδα περιπέτεια ψιλό λέει το 7.1 αλλά ανάλογος την ταινία μόνο σε μουσική είναι κουραστικό!

Όχι ότι προσφέρεις Τπτ παραπανω απλά όπως είπα είναι σαν να γεμίζει το αυτή και τον χώρο δίπλα σου! (είναι καινούρια δν τα έχω συνηθίσει ακόμα και είναι λίγο το wow effect ακόμα μετά απλά ένα συνηθισμένο χαρακτηριστικό θα είναι πιστεύω!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...