2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Να ρωτήσω και κτ λίγο ανορθοσοξο! Έχω δει σε αγγελίες τα Sony mdr 1a να παίζουν στο 100ρικο δν με πειράζει που είναι μεταχειρισμενα αξίζουν αντί για τα cloud II?? Γνκα θα ήθελα ένα all around headphone μιας και δν τα θέλω μόνο για gaming αλλά και για μουσική ταινίες και μιας κ είμαι φοιτητής στο λεωφορείο ένα καλό και ξεκούραστο headphone θα ήταν πολύ βολικό (ναι μπορω να παρω και τα cloud αλλά είναι πολύ γκουμουτσες κ θα είμαι σαν αλιεν)
alekasas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια εχει βρει κανενας πως να αυξυσεις την ενταση μικροφωνου απο τα cloud2? Τα ανοιγω οσο παει απο την καρτα ηχου τους αλλα και παλι ειναι χαμηλα.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια εχει βρει κανενας πως να αυξυσεις την ενταση μικροφωνου απο τα cloud2? Τα ανοιγω οσο παει απο την καρτα ηχου τους αλλα και παλι ειναι χαμηλα. Mηπως το εχει χαμηλομενο απο το control panel σου?(δν ξερω απλα μια υποθεση κανω) Πανε πινακα ελενχου ηχος recording(στα Ελληνικα δν ξερω πως το γραφει ενγραφη ισως δευτερη καρτελα) και δες το μικροφωνο σου μηπως εχει χαμηλομενη την ενταση!
iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδια εχει βρει κανενας πως να αυξυσεις την ενταση μικροφωνου απο τα cloud2? Τα ανοιγω οσο παει απο την καρτα ηχου τους αλλα και παλι ειναι χαμηλα. Στο skype το εχεις αυτο το θεμα και σου κανουν παραπονα οι αλλοι?
selianx Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Mηπως το εχει χαμηλομενο απο το control panel σου?(δν ξερω απλα μια υποθεση κανω) Πανε πινακα ελενχου ηχος recording(στα Ελληνικα δν ξερω πως το γραφει ενγραφη ισως δευτερη καρτελα) και δες το μικροφωνο σου μηπως εχει χαμηλομενη την ενταση! Είναι όντως χαμηλό, εγώ το φέρνω κοντά στο στόμα μου, και είναι τέρμα από παντού. Απλά να ξέρεις ότι ισιώνοντας το προς τα έξω, μετά απλά το φέρνεις μέσα, μη το στριφογυρίσεις καθόλου, γιατί νομίζω πως αν μιλάς όχι απευθείας στο σημείο που θέλει αυτό, πιάνει τη φωνή σου ως background noise και την χαμηλώνει κι'άλλο. Στο skype το εχεις αυτο το θεμα και σου κανουν παραπονα οι αλλοι? Η αλήθεια είναι ότι εμένα στο skype κάνουν τα παράπονα κυρίως και σε ingame chat όχι, αλλά έχω ψάξει τα πάντα σε ρυθμίσεις σε σχέση με το Skype και άκρη δε βρήκα.
2.1Ohm Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Eχω κανει μια ερωτηση πιο πανω απο οτι καταλαβα δν γνωριζεται η δεν το ειδατε!
iCyd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως χαμηλό, εγώ το φέρνω κοντά στο στόμα μου, και είναι τέρμα από παντού. Απλά να ξέρεις ότι ισιώνοντας το προς τα έξω, μετά απλά το φέρνεις μέσα, μη το στριφογυρίσεις καθόλου, γιατί νομίζω πως αν μιλάς όχι απευθείας στο σημείο που θέλει αυτό, πιάνει τη φωνή σου ως background noise και την χαμηλώνει κι'άλλο. Η αλήθεια είναι ότι εμένα στο skype κάνουν τα παράπονα κυρίως και σε ingame chat όχι, αλλά έχω ψάξει τα πάντα σε ρυθμίσεις σε σχέση με το Skype και άκρη δε βρήκα. Kαι μενα μονο στο skype ενω γενικα πουθενα. Και στο skype την εχω τερμα την ενταση του μικροφωνο,με ακουνε μονο οταν το εχω τερμα κοντα. Eχω κανει μια ερωτηση πιο πανω απο οτι καταλαβα δν γνωριζεται η δεν το ειδατε! Εγω την ειδα αλλα δεν ξερω τι να σου πω Aλλο gaming και αλλο ακουστικα για εξω.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Gaming headset εκτος απο το καλο μικροφωνο (και το 7.1 που μπορεις και με οποιοδιποτε stereo headphone και καρτα ηχου να το κανεις) μονο η εμφανιση το κανει!Μηπως ξερεται αμα υπαρχει κανενα μαγαζι να μπορω να δω δοκιμασω το headset ??Γιατι τα Mdr τα εβαλα στα Media markt και ηταν πολυ ανετα και ο ηχος αρκετα καλος γνκα μ αρεσαν πολυ κ τωρα που τα πετυχα σε αγγελια σε καλη τιμη μ εβαλε σε σκεψεις (αν κ ειχα πει οτι αφου καθομαι πιο πολυ στο πσ ,μαλλον λαπτοπ, να παρω ενα gaming headset γτ με τα headphones δν ειχα και τις κλτρες εμπειριες σε θεμα ανεση!)
iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Gaming headset εκτος απο το καλο μικροφωνο (και το 7.1 που μπορεις και με οποιοδιποτε stereo headphone και καρτα ηχου να το κανεις) μονο η εμφανιση το κανει! Μηπως ξερεται αμα υπαρχει κανενα μαγαζι να μπορω να δω δοκιμασω το headset ?? Γιατι τα Mdr τα εβαλα στα Media markt και ηταν πολυ ανετα και ο ηχος αρκετα καλος γνκα μ αρεσαν πολυ κ τωρα που τα πετυχα σε αγγελια σε καλη τιμη μ εβαλε σε σκεψεις (αν κ ειχα πει οτι αφου καθομαι πιο πολυ στο πσ ,μαλλον λαπτοπ, να παρω ενα gaming headset γτ με τα headphones δν ειχα και τις κλτρες εμπειριες σε θεμα ανεση!) Προσωπικα το θεωρω λιγο παραλογο να παρω ξεχωριστα ακουστικα,αλλο μικροφωνο και καρτα ηχου για να να παιζω απλα παιχνιδια στο pc. Παιρνω ενα ολοκληρωμενο πραμα με 100ε μαξ και ψειρες με 25ευρω ΜΑΞ για το λεωφορειο που λες και τα εχω ολα.
2.1Ohm Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μικρόφωνο δεν θέλω ούτε το 7.1 μου λέει κάτι απλά ενταξη είναι ένα + και αυτό! Δν ξέρω έχω μπερδευτεί πολύ κ ότι και να πάρω σε αυτήν την φάση θα το μετανιωσω είμαι σίγουρος γτ θα βρω κάποιο ελατομα και θα πω έπρεπε να πάρω τα άλλα
iCyd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Tι να σου πω, δικια σου επιλογη! Εγω πριν ενα μηνα εκανα αλλαγη απο αλλο gaming headset και πηρα τα cloud II και ειμαι υπερευχαριστημενος.
alekasas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Είναι όντως χαμηλό, εγώ το φέρνω κοντά στο στόμα μου, και είναι τέρμα από παντού. Απλά να ξέρεις ότι ισιώνοντας το προς τα έξω, μετά απλά το φέρνεις μέσα, μη το στριφογυρίσεις καθόλου, γιατί νομίζω πως αν μιλάς όχι απευθείας στο σημείο που θέλει αυτό, πιάνει τη φωνή σου ως background noise και την χαμηλώνει κι'άλλο. Η αλήθεια είναι ότι εμένα στο skype κάνουν τα παράπονα κυρίως και σε ingame chat όχι, αλλά έχω ψάξει τα πάντα σε ρυθμίσεις σε σχέση με το Skype και άκρη δε βρήκα. Θα το δοκιμασω. Ευχαριστω και σορρυ για το off-topic.
selianx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Gaming headset εκτος απο το καλο μικροφωνο (και το 7.1 που μπορεις και με οποιοδιποτε stereo headphone και καρτα ηχου να το κανεις) μονο η εμφανιση το κανει! Τα Clouds μπορεί να έχουν την ταμπέλα gaming, και συφμωνώ απόλυτα σ'αυτά που λες, αλλά μη ξεχνάς το θέμα που αναφέρεις πιο κάτω στο πόστ σου. Την άνεση. Μπορώ να κάτσω ώρες με αυτά τα ακουστικά και δε καταλαβαίνω τίποτα από θέμα άνεσης, μετά από ένα διάστημα εξοικείωσης, είναι σα να μη φοράω τίποτα. Από εκεί και πέρα, δεν έχω ακούσει πολλά headphones για audiophile, γι'αυτό και βασίζομαι σε όσα review έχω διαβάσει και σου λέω ότι παρότι έχουν την ταμπέλα gaming έχουν αρκετά καλό ήχο, που συναγωνίζεται headphones σ'αυτή τη κατηγορία τιμής. Τα ίδια γράφανε για τα QPAD QH-90 (στα οποία είναι βασισμένα τα clouds), και αυτά δεν είχαν φάει το marketing που έχουν φάει τα Clouds. Αν θες άνεση, καλό ήχο σε παιχνίδια και σε μουσική, με extra το mic και το 7.1 (που όπως είπα και πιο πάνω νομίζω, ούτε εμένα μ'αρέσει, με μόνη εξαίρεση στο CS:GO που το έχω πάντα ανοιχτώ γιατί στ'αυτιά μου ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα), καλή κατασκεύη (αλουμίνιο και όχι καθαρά πλαστικίλα, 2 ζεύγη earcups) και usb sound card για να έχεις τον ίδιο ήχο σε ότι υπολογιστή και να τα βάλεις, δε πιστεύω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο από τα Cloud II σε αυτή τιμή, πόσο μάλλον όταν παίζουν σε προσφορά. Το ίδιο ισχύει και για τα Cloud I, πλην της soundcard και του 7.1, σε καλύτερη τιμή, πάλι ειδικά όταν βρίσκεται σε προσφορά. Οπότε δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να πει ότι gaming, τουλάχιστον τα Clouds, τα κάνει μόνο η εμφάνιση.
alekasas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μια ακομη ερωτηση. Αν θελω να συνδεσω τα cloud 2 χωρις την καρτα ηχου τους δηλαδη μονο με το καρφι. Πως το κανω ωστε να δουλευει και το μικροφωνο τους? Το βαζω το ενα καρφι στη πρασσινη τρυπα της καρτας ηχου στο pc αλλα το mic δεν δουλευει.
selianx Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/4366385/DeLock-2x-3-5mm-male-3-5mm-female-65459.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα