Προς το περιεχόμενο

Kingston hyperx cloud vs logitech g430!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετά από καιρό αφού μαγεία μερικά λεφτακια αποφάσισα να πάρω ένα καλό headset για το laptop μου!

Το διαλλημα μ είναι αυτό!

Τα hyperx ακούω πάρα πολύ καλά λόγια αλλά είναι 60ohm και σε reviews έλεγαν αμα δν εχεις καλή κάρτα ήχου δν ακούγονται τόσο καλά και είναι λίγο αχνα έχοντας λαπτοπ βέβαια εννοείται πως δν έχω καλή κάρτα ήχου (να πω την αλήθεια δν ξέρω καν αμα εχει κάρτα ήχου) για αυτά θα ήθελα και τα logitech που έχουν usb card και θα βοηθούσε να βγάλει κλτρο ήχο και μπάσα!

Τι μου προτείνετε αξίζει να πάρω τα logitech για την επιπλέον κάρτα ήχου?? Η να πάρω τα cloud??

Τα επιπλέον 25 ευρώ να πάρω τα cloud II δν μπορω να τα δώσω είναι η αλήθεια!

Υπάρχει καμία καλή usb κάρτα ήχου να την πάρω μετέπειτα (γύρο στα 20 ευρώ όχι πιο πάνω) η ακόμα κλτρα αμα γίνεται να αγοράσω την κάρτα των logitech η των cloud II έτσι ώστε να γλητωσω κάποια χρήματα τώρα??

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαν κάτοχος των Cloud II πάντως, προτείνω με χίλια την Cloud σειρά. Για εμένα, όσα καλά διαβάζεις στο διαδίκτυο και σε reviews ισχύουν.

Από εκεί και πέρα, τα G430 -δε μ'αρέσουν εμφανισιακά, πιστεύω πως τα cloud έχουν καλύτερη ποιότητα κατασκευής (και ήχου σύμφωνα με reviews μιας και δε τα έχω δοκιμάσει)- δεν έκανα καν τον κόπο να τα δοκιμάσω όπως προείπα.

Να πω την αλήθεια μου, δε βρίσκω κάπου στο google που να αναφέρει ότι τα Cloud I δε παίζουν καλά με onboard -όσο χάλια και αν είναι-, παρά μόνο ότι με μια αξιόλογη soundcard αποδίδουν καλύτερα. Αλλά αν τα ακουστικά όπως φαντάζομαι τα παίρνεις κυρίως για gaming, δε νομίζω να καταλάβεις και τρελές διαφορές πλην του surround. 

Καλύτερα να τα δεις αν μπορέσεις σε κανά κατάστημα να τα φορέσεις, να ακούσεις και διάλεξε. Αν τα Clouds σ'αρέσουν, καλύτερα να κάνεις λίγο υπομονή και οικονομία να πάρεις τα Cloud II's αν θες το surround ή είσαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα σε τρώει και στο τέλος θα πάρεις soundcard.

• Like 1
Δημοσ.

Με τι sound card του cloud II έχεις δει διαφορά στον ήχο με το να τα έχεις "κανονικά" εκτός από το 7.1 που πιστεύω είναι μάρκετινγκ!

Είχα σκοπό να πάρω ακουστικά του 30ρικου αλλά μετά από ψάξιμο είδα δν αξίζει και μάζεψα κοντά στα 70 το 100 ρικο είναι too much για μένα (200 ευρω περνώ τον μήνα φοιτητής βλέπεις) και βγαίνω ίσα ίσα!

Απλά θα ήθελα το μπάσο και την "διαύγεια" που όλοι λένε ότι έχουν τα cloud αλλά με μέτρια sound card θα το έχω??

Δημοσ.

Η διαφορά, αν δεν ήταν placebo, ήταν από πολύ μικρή έως μηδενική σε παιχνίδια. Σε μουσική υπήρχε μια μικρή διαφορά, που αν δε "κολλήσει" το μυαλό σου σε φάση "πωπω είναι χάλια η κάρτα ήχου μου" δε νομίζω το μυαλό σου να την αντιλαμβάνεται. Αλλά οι δοκιμές έγιναν στην οnboard της VI Hero που είναι αξιόλογη.

Πάντως σε φίλο που τα είχα δανείσει, που είχε laptop, πήγε και αγόρασε τα cloud I και δε μου παραπονέθηκε ότι τα δικά του έχουν διαφορά με τα δικά μου.

Το 7.1 είναι όντως marketing, αλλά στο CS:GO η αλήθεια είναι ότι το έχω ενεργό και καθαρίζει λίγο η εικόνα στο μυαλό μου ως προς το από που έρχονται οι ήχοι.

Καταλαβαίνω ότι από 70 στα 100 είναι ένα μεγάλο jump στο budget, αλλά αν πάρεις τα Cloud I και μετά πάρεις μια κάρτα ήχου στα ~20-30 ευρώ, πάλι στα ίδια φτάνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αν δεν τα καιγεσαι,το eshop τα βγαζει συχνα σε crazy sunday! Eγω ετσι ειχα παρει στα 80ευρω τα Cloud II.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης αν δεν τα καιγεσαι,το eshop τα βγαζει συχνα σε crazy sunday! Eγω ετσι ειχα παρει στα 80ευρω τα Cloud II.

Ανάλογος πόσο να περιμένω τα βγάζει συχνά??

Γτ είδα αξιολόγηση στο eshop περιμένε 3 μήνες.. Δν αξίζει να περιμένεις τόσο για να γλιτώσεις 10 ευρω!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μάλλον προς cloud θα πάω!

Κ ναι ίδια τιμή θα βγει αλλά τώρα θα δώσω 70 πχ καθ μετά από 3-4 μήνες αλλά 20 οπότε δν θα είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα και δν θα φανεί η διαφορά!

Δημοσ.

Ανάλογος πόσο να περιμένω τα βγάζει συχνά??

Γτ είδα αξιολόγηση στο eshop περιμένε 3 μήνες.. Δν αξίζει να περιμένεις τόσο για να γλιτώσεις 10 ευρω!

Προς το παρον κανε υπομονη 24 ωρες. :P

Εχει πανω απο μηνα να τα βγαλει!

Δημοσ.

Ναι λέω να περιμένω αυην και την άλλη Κυριακή να βγάλει ένα από τα δύο αμα καθυστέρηση και άλλο νμζω δν θα αντέξω και θα τα πάρω!

Δημοσ.

Ναι λέω να περιμένω αυην και την άλλη Κυριακή να βγάλει ένα από τα δύο αμα καθυστέρηση και άλλο νμζω δν θα αντέξω και θα τα πάρω!

Ατυχησες αυτη τη βδομαδα :P

Δημοσ.

Τα Logitech απλα ξεχασε τα. Ηταν μια οκ προταση με τις παλιες τιμες οταν κοστιζα περιπου 70ευρω και τα Cloud 1 100 στην Ελλαδα. Τωρα ετσι οπως εχουν αλλαξει οι τιμες τα Logitech μονο αν στα κανουν δωρο αξιζουν κυριολεκτικα. Καλα για την παραπληροφορηση στα σχολια στο Skroutz με το 7.1 δεν θα το σχολιασω καθως ειναι για γελια.

Εγω παντως αγορασα τα Cloud 2 με το που βγηκαν επειδη ειχαν 10ευρω διαφορα απο τα Cloud 1. Αν ισχυε η προσφορα του eshop στα 63ευρω για τα Cloud 1 προφανως και θα ειχα παρει αυτα αντι για τα 2.

Δημοσ.

Τα Logitech απλα ξεχασε τα. Ηταν μια οκ προταση με τις παλιες τιμες οταν κοστιζα περιπου 70ευρω και τα Cloud 1 100 στην Ελλαδα. Τωρα ετσι οπως εχουν αλλαξει οι τιμες τα Logitech μονο αν στα κανουν δωρο αξιζουν κυριολεκτικα. Καλα για την παραπληροφορηση στα σχολια στο Skroutz με το 7.1 δεν θα το σχολιασω καθως ειναι για γελια.

Εγω παντως αγορασα τα Cloud 2 με το που βγηκαν επειδη ειχαν 10ευρω διαφορα απο τα Cloud 1. Αν ισχυε η προσφορα του eshop στα 63ευρω για τα Cloud 1 προφανως και θα ειχα παρει αυτα αντι για τα 2.

Τα ηθελα γτ εχω και το proteus mouse και ειμαι 10000000000% ευχαριστημενος οποτε λεω εβγαλε αξιολογα προιωντα η logitech και επισης εχουν και την επιπλεον sound card που λογικα την χρειαζομαι!

Τεσπα τζιφος η προσφορα στα eshop αυτην τν βδομαδα!

Θα περιμενω και την αλλη μπας και τα βγαλει crazy sundays και θα παω τα Cloud!

Λογικα τα 2 αν και τα 100 ευρω μου φαινονται πολυ πολυ τσουχτερα!

Δημοσ.

Εγω που ψαχνω δλδ μεχρι 60 και ηθελα να βρω καποιο μεταχιερισμενο g430 να μν το παρω?
Υπαρχει κατι κλτρο με 60 ευρω?

Δημοσ.

Πάντως τα Cloud I παίζουν συχνά σε e-shop στο 60άρικο κοντά, και έχει παίξει και στο you στα 60 ευρώ πριν κανα μήνα.

Δημοσ.

Εγω που ψαχνω δλδ μεχρι 60 και ηθελα να βρω καποιο μεταχιερισμενο g430 να μν το παρω?

Υπαρχει κατι κλτρο με 60 ευρω?

Οχι γιατι προφανως και δεν αξιζει. Και το λεω αυτο γιατι ειχα τα G230 πριν παρω τα Cloud(που ειναι τα ιδια με τα 430)η μερα με την νυχτα.

Δημοσ.

Αχα οκ ευχαριστω για τις απαντησεις θα ανεβασω λιγο το budget τοτε και θα περιμενω για καμια προσφορα να τα τσιμπισω στα 60 ευρω!!
Αλλα ειμαι και ανυπομονος να δουμε ποτε θα τα βγαλουν επιτελους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...