Προς το περιεχόμενο

[tv]SAMSUNG UE40H6400AWXXH 399euros mediamarkt[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιό μοντέλο, καλή όμως τηλεόραση με 100hz πραγματικά & δίκαιη τιμή για όσους ψάχνουν σε τόσες ίντσες.

Δημοσ.

πολυ καλο μαυρο ναι οπως ολες οι samsung της σειρας Η6χχχ . Καλες πλασμα δεν κυκλοφορουν πλεον απο τοτε που σταματησε η panasonic / pioneer αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

πολυ καλο μαυρο ναι οπως ολες οι samsung της σειρας Η6χχχ . Καλες πλασμα δεν κυκλοφορουν πλεον απο τοτε που σταματησε η panasonic / pioneer αν δεν κανω λαθος

Απο τις παλιές καλές πλάσμα. Μόνο οι oled θα δώσουν άψογο contrast από εδώ και πέρα.

Δημοσ.

Πολύ καλή TV ειδικά σε αυτά τα χρήματα!!

Μοντέλο 2014 και έχει καλύτερη εικόνα σε full hd 1080p από μοντέλα του '15.

Δυστυχώς εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες.Κρίμα.  :(

Δημοσ.

Δηλαδη σε full HD μια του 14 με του 15 τι διαφορά έχει; αφού η ανάλυση είναι η ίδια ποια η διαφορά;;

Δημοσ.

Καλύτερη ποιότητα εικόνας σε γρήγορες σκηνές μιας και είναι 100hz πραγματικά από το panel.

Μοντέλα του 2015 σε αυτά τα χρήματα είναι 50hz από το panel.Επίσης δεν έχουν την δυνατότητα 3d και smart.

Παράδειγμα http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SAMSUNG-UE40J5100AWXXH,99452,2072117.html?langId=-18#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Δημοσ.

Δηλαδή η διαφορά από 50 σε 100hz είναι εμφανής με γυμνό μάτι ; αυτό λες;

Εγώ έχω Samsung 32' c530 και πρόβλημα δεν βρήκα ποτέ σε αρχεία full HD.

Δημοσ.

Εμένα ο ξάδερφος μου είχε πάρει μία 40 samsung μοντέλο 15 (δεν θυμάμαι πιο ακριβώς) και έχει και την Η6400 σε 40 επίσης.Στην σύγκριση η H6400 αποδίδει

καλύτερα στις γρήγορες σκηνές και φαίνεται αισθητά.Επίσης έχει καλύτερο μαύρο στις ταινίες.

Δεν ξέρω αν οφείλεται μόνο στα hz πάντως έχει διαφορά.

Γενικά ήταν μια value for money επιλογή που πούλησε αρκετά.

Tο μοντέλο του 15 το πήγε πίσω ο ξάδερφος μου και έμεινε με την Η6400 που ήδη είχε στην κατοχή του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...