Προς το περιεχόμενο

adds by app ΙΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατι επαθε το pc. Ενω πριν το κλεισω ηταν ολα μια χαρα, αφου το ξανα ανοιξα βγαζει συνεχεια διαφημισεις και ιστοσελιδες. Ετρεξα μια φορα malwarebytes, βρηκε κατι λιγα, το ξανα ετρεξα και ειναι καθαρο και συνεχιζει. Εχω και συνεχως ειδοποιησεις οτι μπλοκαρει ιστοσελιδες. Κατι αλλο να δοκιμασω?

Σε καποιες διαφημισεις μου βγαζει "adds by app". Δεν εχω εγκατεστημενο κατι παραξενο.

Δημοσ.

Κατι επαθε το pc. Ενω πριν το κλεισω ηταν ολα μια χαρα, αφου το ξανα ανοιξα βγαζει συνεχεια διαφημισεις και ιστοσελιδες. Ετρεξα μια φορα malwarebytes, βρηκε κατι λιγα, το ξανα ετρεξα και ειναι καθαρο και συνεχιζει. Εχω και συνεχως ειδοποιησεις οτι μπλοκαρει ιστοσελιδες. Κατι αλλο να δοκιμασω?

Σε καποιες διαφημισεις μου βγαζει "adds by app". Δεν εχω εγκατεστημενο κατι παραξενο.

Eαν τρεχεις καποιον τορρεντ προγραμμα qbitorrent,utorrent κλπ φρικαρει και βγαζει αυτο το μηνυμα επισης καποιες φορες το malwarebytes τρωει σκαλωματα και μπλοκαρει κανονικες σελιδες.

Δημοσ.

το qbittorent δεν τρεχει που εχω.

Με καποιο τροπο μπηκε επεκταση στον οπερα και το προκαλουσε. Το αφαιρεσα και ολα οκ μου φαινονται μεχρι στιγμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...