Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Εδώ λέει ότι βρέθηκε περίεργο patch στα updates των windows 7 enterprize και μάλιστα ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι το εγκατέστησε και του κατέστρεψε το pc. Η micro$oft ισχυρίζεται ότι ήταν ένα αποτυχημένο τεστ, είναι όντως έτσι; Το έχει συναντήσει κανείς αυτό το update; Εμένα πάντως δεν μου έτυχε αυτό το update.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εδώ λέει ότι βρέθηκε περίεργο patch στα updates των windows 7 enterprize και μάλιστα ένας χρήστης ισχυρίζεται ότι το εγκατέστησε και του κατέστρεψε το pc. Η micro$oft ισχυρίζεται ότι ήταν ένα αποτυχημένο τεστ, είναι όντως έτσι; Το έχει συναντήσει κανείς αυτό το update; Εμένα πάντως δεν μου έτυχε αυτό το update. Ναι, ισχυει οτι προκειται για λαθος απο τη μερια καποιου μηχανικου της Microsoft, ο οποιος εστειλε beta patch στο Windows Update. Δεν εμφανιστηκε σε πολλους και σε οσους εμφανιστηκε δεν ηταν εφικτο να εγκατασταθει, εκτος απο αυτον τον χρηστη που αναφερεις. Για την ιστορια και για οσους δεν ειναι παρατηρητικοι, μιλαμε για κατι το οποιο εγινε πριν απο ενα μηνα και κατι.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ναι το ξέρω ότι είναι παλιό απλά το πόσταρα για να έχουμε όλοι το νου μας σε περίπτωση που ξανασυμβεί στο μέλλον
makfil Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μιλάμε, βέβαια, για την έκδοση Enterprize, που δεν είναι και πολύ διαδεδομένη, και όχι για τις υπόλοιπες εκδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα