@chtheolo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα σε ολους,Για να σας βαλω στο κλιμα μενω σε ενα διωροφο σπιτι στο οποιο, στο πανω οροφο εχω το router αλλα το ασυρματο δεν πιανει καθολου στον κατω. Για να εχω προσβαση στο internet απο τον υπολογιστη του πρωτου οροφου αλλα και του δευτερου, αγορασα ενα router για τον κατω οροφο και το συνδεσα στο παλιο router με καλωδιο. Το προβλημα ειναι πως οταν εχω ανοιχτα και τα δυο , η συνδεση πεφτει και δεν εχω προσβαση απο κανεναν υπολογιστη... Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?Ευχαριστω πολυ!!!
chios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ποια ρούτερ έχεις γράψε μοντέλα. Τι ακριβώς συνδυάσεις έχεις κάνει; Δώσε πληροφορίες.
poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 α.αν εχεις βαλει δευτερο adsl router και το εχεις συνδεσει με τηλεφωνικο καλωδιο σιγουρα ειναι λαθος. αν τωρα εχεις παρει ενα παλιο adsl router και θες να το κανεις access point τοτε διαβασε αυτο http://www.insomnia.gr/topic/589166-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-2%CE%BF%CF%85-router/ αν εχεις παρει σκετο ρουτερ ή θα κανεις το αποπανω με την προυποθεση οτι θα ενωσεις τα 2 ρουτερ μεταξυ τους με ethernet απο την lan του adsl router ΣΤΗΝ LAN του ρουτερ και οχι στην wan.σαν ενα dummy access point. αν χρησιμοποιησεις την wan τοτε θα μπλεξεις με παραπανω ρυθμισεις και με 2 nat. Και γραψε μας πως τα ενωσες τι ρυθμισεις εκανες και τι μαρκες ειναι.
Web_master Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνεται να συνδέσεις το πρώτο modem με το access point με διαφορετικό τρόπο (π.χ. Με dsl καλώδιο)??? Μόνο με erthenet???
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δεν γίνεται να συνδέσεις το πρώτο modem με το access point με διαφορετικό τρόπο (π.χ. Με dsl καλώδιο)??? Μόνο με erthenet??? χωρις να αγορασεις τιποτα αυτο που ειπε ο rfc.αν αυτο δεν μπορει να γινει τοτε ειτε πας σε Repeater δηλαδη να παιρνει ασυρματα και να δινει ασυρματα/ή με καλωδιο (client bridge) ειτε βαζεις Powerline και συνδεεις το access point εκει ή αγοραζεις powerline με wifi.υπαρχουν δηλαδη εναλλακτικες απλα θα πληρωσεις. αν τωρα στο σπιτι σου εχουν περασει καλωδια δικτυου για τηλεφωνικα τοτε μπορεις να χρησιμοποιησεις τα 2 ζευγαρια για να περασεις ethernet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα