rafinos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδιά! Έχω μια android εφαρμογή που θέλω να επικοινωνεί με ajax με κάποια αρχεία php που έχει σε ένα free papaki host που μου έδωσαν όταν πήρα ένα domain. Το πρόβλημα είναι ότι τα δεδομένα στέλνονται μέσω της .post() της jquery αλλά δεν επιστρέφεται καμία τιμή. Η συνάρτηση που στέλνει και λαμβάνει τα δεδομένα. function register_button(){ var user = $('#username').val(); var pass = $('#password').val(); $.post( "******.php", { username: user, password: pass, }, function(data){ if(data === 'false'){ $('#alert_message').html('Αυτό το Username υπάρχει ήδη!'); }else{ setUserData(user,pass); //αυτό δεν έχει να κάνει με αποστολή η λήψη δεδομένων checkUserData(returnUserData); //αυτό δεν έχει να κάνει με αποστολή η λήψη δεδομένων $('#alert_message').html(data); } } ); return; } Το κουμπί που καλεί τη συνάρτηση $(document).on("click","#register_button",function(evt){ if($('#username').val() != '' && $('#password').val() != ''){ $('#register_form').hide(); $('#alert').show(); register_button(); clear_form_elements("#reg_form"); } evt.preventDefault(); }); To αρχείο php <?php header('Content-Type: text/html; charset=utf-8'); if(isset($_POST['username'])){ //Οι τιμές που στάλθηκαν από το παιχνίδι $username = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; $score = 0; $myfile = "players.txt"; //αρχείο //Έλεγχος αν υπάρχει το username if(file_exists($myfile)){ $file = fopen($myfile, "r"); $lines = array(); while(!feof($file)){ $part = fgets($file); $parts = explode(",",$part); $lines[] = $parts; } fclose($file); $check = false; foreach($lines as $value){ if($value[0] === $username){ $check = true; } } }else{ $check = false; } if($check === false){ //Άνοιγμα αρχείου ή δημιουργία του αν δεν υπάρχει... Προσθήκη των τιμών στο τέλος του αρχείου $string = $username . "," . $password . "," . $score . "\n"; if(file_put_contents($myfile, $string, FILE_APPEND | LOCK_EX)){ echo "Η εγγραφή ολοκληρώθηκε με επιτυχία!"; } }else{ echo "false"; } } ?> Όταν πατάω το κουμπί δημιουργείται κανονικά το αρχείο text με τις τιμές που έστειλα αλλά δεν επιστρέφεται τίποτα ως "data". Το έχω δοκιμάσει με τη μορφή ιστοσελίδας τοπικά με xampp και δουλεύει κανονικά.
rafinos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά το άλλαξα όλο το σκηνικό και πλέον πήγα να το κάνω με iframe και τη χρήση $_GET variables στο url... Αυτή τη φορά τρέχει σωστά απλά σε ένα από τα αρχεία php τρέχω parent.function της Javascript και δεν δουλεύει... Υπάρχει λύση για αυτό ή να τρελαθώ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα