Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μέρες έπεσε κεραυνός στην κεραία και μου έκαψε την τηλεόραση στην οποία ήταν συνδεδεμένο και το pc. Σήμερα πήρα άλλη τηλεόραση και το pc ενώ ανοίγει κανονικά δεν στέλνει σήμα στην οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να μου έκαψε την κάρτα γραφικων;

Δημοσ.

Πριν μέρες έπεσε κεραυνός στην κεραία και μου έκαψε την τηλεόραση στην οποία ήταν συνδεδεμένο και το pc. Σήμερα πήρα άλλη τηλεόραση και το pc ενώ ανοίγει κανονικά δεν στέλνει σήμα στην οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να μου έκαψε την κάρτα γραφικων;

Η μητρική διαθέτει δικιά της κ.γραφικών?Αφαίρεσε την εξωτερική και δοκίμασε εάν θα ανοίξει.

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα την οθόνη στην είσοδο της μητρικής και πάλι δεν άνοιγε. Μετά έβγαλα τελείως την κάρτα γραφικών και τότε δούλεψε από την είσοδο της μητρικής. Τώρα μάλλον η κάρτα γραφικών είναι για πέταμα ε; Μήπως φτιάχνετε να την πάω κάπου γιατί είναι πολύ καλή και ακριβη;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα την οθόνη στην είσοδο της μητρικής και πάλι δεν άνοιγε. Μετά έβγαλα τελείως την κάρτα γραφικών και τότε δούλεψε από την είσοδο της μητρικής. Τώρα μάλλον η κάρτα γραφικών είναι για πέταμα ε; Μήπως φτιάχνετε να την πάω κάπου γιατί είναι πολύ καλή και ακριβη;; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Μήπως έκανες Reset πρόσφατα το Bios και έχει μπεί ως προεπιλεγμένη η κάρτα γραφικών της μητρικής?Φαίνεται στην διαχείρηση συσκευών?

Όταν τήν έχεις συνδεδεμένη ο ανεμιστήρας της δουλεύει.Ποιό μοντέλο είναι ακριβώς?Από οτι κατάλαβα για σταθερό υπολογιστή απευθύνεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...