uroborous Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω να με βοηθήσετε να βρώ ένα bluetooth ακουστικό. πραγματικά δεν έχω ιδέα από αυτά. αυτό που ζητάω είναι μία σχετικά καλή αυτονομία, να φορτίζει με το φορτιστή του lumia μου (συνηθισμένος usb φορτιστής που κάνει και σε android) και να έχει ικανοποιητική ένταση. Διαθέτω μάξιμουμ 30 ευρώ. θα με βολευε το eshop αλλά δεν θα περιοριστώ εκει.
EvilEyes Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το συγκεκριμένο Plantronics ακούγεται ότι είναι πολύ καλό με μεγάλη αυτονομία και αυτές τις μέρες βρίσκεται σε προσφορά στα 21 ευρώ από το e-shop.gr
thunderstorm Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Έχω το plantronics m50. Πολύ καλή ποιότητα ήχου, αρκετή ένταση, ωραία άνεση στο αυτί και επειδή έχει ανεξάρτητο κουμπί on-off και χρόνο σύνδεσης 1-2 sec έχει εξωπραγματική αυτονομία...
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 καπου πηρε το ματι μου καλα λογια για το ακουστικο της xiaomi. αν θες ψαξτο 1
Psyber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) παιδια πήρα το plantronics m70 και ειμαι ικανοποιημένος. το προτείνω γενικά στους ενδιαφερόμενους. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια όμως. γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το χρησιμοποιώ μόνο για τις κλήσεις; ο μόνος ήχος που δεν ακουγεται απο αυτο είναι το ringtone. ολα τα άλλα (ήχος sms και ήχοι συστήματος και μουσική) πάνε στο bluetooth. τι μπορώ να κάνω; Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2015 από Psyber
thunderstorm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Καθυστερημένη απάντηση... Πας στο κινητό settings --> Bluetooth --> μπες στις ρυθμίσεις του ακουστικού κ απενεργοποιησε το media audio
panos2171 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Κάτι αξιόλογο στα 10-15€ υπάρχει. Δεν έχω αρκετές απαιτήσεις, το θέλω μόνο για το αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα