Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Πριν αρκετούς μήνες ο γιόκας μου έριξε το κινητό της γυναίκας μου στην λεκάνη.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω κάτι για να το σώσω.

Τώρα το ξαναβρήκα και θέλω να δω τι θα κάνω

Το κινητό καταρχήν έχει κλείδωμα συσκευής. Παίρνει κανονικά ρεύμα και ανοίγει αλλά στην οθόνη φαίνονται μόνο κάθετες γραμμές

Σκέφτηκα να πάρω ένα digitizer από το ιντερνετ να το αλλάξω. Αλλά σκέφτομαι παράλληλα μήπως έχει χαλάσει τίποτα στην πλακέτα και δώσω τσάμπα λεφτά.

Κατέβασα ένα πρόγραμμα για να μου δείξει την οθόνη στο pc αλλα πρέπει το κινητό να είναι ξεκλείδωτο να εχει μπει στο λειτουργικό και να πατήσεις yes για να δώσεις την πρόσβαση.

Έχει αρκετές φωτογραφίες μέσα και δεν θέλω να τις χάσω αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.

Και για να μου αλλάξουν digitizer σε κατάστημα πάει στα 110 ευρώ. Και αν δεν ειναι μόνο αυτό και ειναι και κάτι άλλο τσάμπα τα λεφτά.

Καμιά γνώμη?

Δημοσ.

Για σου φιλέ μου πάρε ενα φτηνό hdma to hml και σύνδεσε το στήν τηλεόραση αν όλα πάνε καλά θα έχεις εικόνα. αν έχεις και κάνα ποντίκι bluetooth θα το διαχείριζεσε απο εκεί και μεταφέρεις οτι θες στην sd card .καλή επιτυχία!!!

Δημοσ.

Επειδή διάβασα κάποιες λύσεις όλες λένε ότι όταν συνδέσεις το κινητό για να μπορέσεις να δείξεις σε εξωτερική οθόνη θα πρέπει να ενεργοποιήσεις μέσα από το κινητό την λειτουργία projector. Με σπασμένη οθόνη δεν βλέπω την τύφλα μου.Ψαχνω για digitizer έστω και μαιμου αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν φταίει αυτό μονο. Το βρήκα 40 ευρώ περίπου αλλά το σκέφτομαι.

Σε μαγαζιά μου ζητανε 110 για να το αλλάξουν. Να το πάω σε μαγαζί να δουν τι χρειάζεται και αν φταίει μόνο αυτό να το αλλάξω?Ειναι και πολλά ρε γαμώτο τα 110 . Αν έβρισκα από κάπου κάποιο μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά θα το έφτιαχνα. Εχω τις γνώσεις να το ανοίξω και να αλλάξω πράγματα μέσα. Αλλά δεν έχω τις γνώσεις να δω αν φταιει μονο το digitizer η και κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...