GoldenAssassin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, η mobo μου ( Asus M5A97 R2.0) εχει μια λειτουργία στο easy mode η οποια λεγεται TURBO που υποτιθεται ανεβαζει την αποδοση του συστηματος...μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenAssassin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solaufein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το turboV είναι ένα app της σουίτας της Asus για να υπερχρονίσεις τη cpu. Δεν είναι αυτόματο, ρυθμίσεις του bios αλλάζεις από μεσα απο τα παράθυρα. Καλύτερα απευθείας από το bios ή αν δε μπορείς βάλε το easy tune ή κάτι τετοιο να σου κάνει αυτόματο. Αλλά και πάλι νομίζω παραείναι χουβαρντάδικο με τα βολτ. ΥΓ: μμμ, ναι πρώτο πόστ και χαιρετώ τη κοινότητα, καλώς σας βρήκα κλπ. Αραγε υπάρχει θέμα για να χαιρετήσω επίσημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα