leo06 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 ουτε βιντεο ουτε ραδιο φιλε ...μονο facebook κλπ οτι κανει ολος ο κοσμος! με αυτά ούτε απο pc μπορείς να καταναλώσεις 1.5 γιγα σε 10 μέρες,κάτι άλλο σου τα τρώει,δες απο τις ρυθμίσεις ποιο πρόγραμμα σου καταναλώνει τα δεδομένα 1
normal40 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 με αυτά ούτε απο pc μπορείς να καταναλώσεις 1.5 γιγα σε 10 μέρες,κάτι άλλο σου τα τρώει,δες απο τις ρυθμίσεις ποιο πρόγραμμα σου καταναλώνει τα δεδομένα ψαχνω τις ρυθμισεις τωρα και θα δω..απο οτι βλεπω μεχρι στιγμης σε 7 ημερες ( αλλαξε ο μηνας) με ελαχιστη χρηση 4G.cm brower 30mb.πρωτο θεμα 16 . Αρα αυτα τα 2 τραβανε αρκετα. Αυτα με χρηση μισης ωρας φαντασου τι γινεται στο 10ωρο...ισως μου τρωνε 200mb την ημερα!! Αρα γιαυτο δεν μου φτανουν ! Χρειαζομαι γυρω στα 4-5GB για 30 ημερες που τις 26 σιγουρα το δουλευω 10 ωρες τo 4G !
ariannaki85 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον εχω WinD Φοιτητικο : δηλαδη με 8 ευρω 1500' προς ολους+1,5GB . Τo 1,5 GB μου βγαζει το πολυ 8-10 ημερες ( 4G ). Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βαλω αλλα 10 ευρω καρτα και να παρω ξανα λεπτα και GB,θελω δηλαδη μονο DATA και εφοσον εχω δικαρτο ποια εταιρια θα προτεινατε για να την εχω μονο για DAta ; Να μπορω με 20 ευρω να βγαλω το μηνα ανετα σε GB . H Q σου δίνει με ανανέωση 10 € 1 γιγα δώρο. Από κει και πέρα με τα λεφτά που μένουν στην κάρτα μπορείς να βάλεις πακέτο με 3 € 600 mb και αυτό το πακέτο μέχρι 4 φορές το μήνα 1
normal40 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 H Q σου δίνει με ανανέωση 10 € 1 γιγα δώρο. Από κει και πέρα με τα λεφτά που μένουν στην κάρτα μπορείς να βάλεις πακέτο με 3 € 600 mb και αυτό το πακέτο μέχρι 4 φορές το μήνα ναι αλλα το φοιτητικο που εχω σου δινει...1500 προς ολους+1,5 με 8 ευρω..μιλαω κιολας..
ziaba Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 H Q σου δίνει με ανανέωση 10 € 1 γιγα δώρο. Από κει και πέρα με τα λεφτά που μένουν στην κάρτα μπορείς να βάλεις πακέτο με 3 € 600 mb και αυτό το πακέτο μέχρι 4 φορές το μήνα πολυ καλη προσφορα 1
ariannaki85 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 πολυ καλη προσφορα γενικώς η q τα σπάει
AntiCambeR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ρυθμίσεις να αναβαθμίζονται οι εφαρμογές μόνο μέσω Wi-Fi ενεργοποιώντας τον περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου.Έτσι τα δεδομένα θα χρησιμοποιούνται μόνο για internet και οι εφαρμογές θα αναβαθμίζονται μόνο μέσω Wi-Fi. Για να κάνεις τέτοια κατανάλωση ή φταίει οτι έχεις αρκετές εφαρμογές που ενημερώνονται μέσω data ή βλέπεις βίντεο όταν είσαι στο internet. ΜΕ 500 MB περνάω 1 μήνα.
normal40 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να ρυθμίσεις να αναβαθμίζονται οι εφαρμογές μόνο μέσω Wi-Fi ενεργοποιώντας τον περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου.Έτσι τα δεδομένα θα χρησιμοποιούνται μόνο για internet και οι εφαρμογές θα αναβαθμίζονται μόνο μέσω Wi-Fi. Για να κάνεις τέτοια κατανάλωση ή φταίει οτι έχεις αρκετές εφαρμογές που ενημερώνονται μέσω data ή βλέπεις βίντεο όταν είσαι στο internet. ΜΕ 500 MB περνάω 1 μήνα. ουτε αναβαθμιση κανω...ουτε βιντεο βλεπω...σιγα μην βλεπω βιντεο ενω οδηγο βρε φιλε . Ανοιγω πολλες εφαρμογες ομως...2 FB,και γενικα τρεχουν πολλες εφαρμογες,γυρω στις 11 τρεχουν πισω. Βαλε το Sync βαλε βαλε βαλε...λογικο μου φαινεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα