Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω WinD Φοιτητικο : δηλαδη με 8 ευρω 1500' προς ολους+1,5GB .

Τo 1,5 GB μου βγαζει το πολυ 8-10 ημερες ( 4G  ).

Το προβλημα ειναι οτι δεν θελω να βαλω αλλα 10 ευρω καρτα και να παρω ξανα λεπτα και GB,θελω δηλαδη μονο DATA και εφοσον εχω δικαρτο ποια εταιρια θα προτεινατε  για να την εχω μονο για DAta ;

Να μπορω με 20 ευρω να βγαλω το μηνα ανετα σε GB .

Δημοσ.

Λοιπών εγώ με whats up κάθε φορά που βάζεις κάρτα περνεις 600Mb Internet 600λεπτα προς wu και κάθε μήνα περνεις αλλά 600ΜΒ δλδ 1,2 χωρίς να βάλεις επιπλέον πρόγραμμα!

Και με 5€ έχεις αλλά 500!

Δν ειναι φουλ προσφορά αλλά είναι κλτρο!

Και τι κάνεις και σ τελειώνουν σε 10 μέρες?

Εμένα μ περισσεύουν κιόλας τα 1,2gb!

Ίσως με σύνδεση σε συμφέρει παραπάνω αφού θέλεις μόνο ίντερνετ

Δημοσ.
Δημοσ.

Vodafone CU. Η κορυφαία εταιρεία για εμένα προσωπικά. Με κάθε ανανέωση 20€, παίρνεις 1GB για 1 μήνα. Χώρια το στάνταρ φοιτητικό πακέτο της, που σου δίνει κάθε μήνα δωρεάν 600MB και 600 λεπτά προς CU.

Υ.Γ Μετά πάς σε καρτοσυμβόλαιο κτλπ.

Δημοσ.

Δεν ειμαι φοιτητης απλα εχω νουμερο...:)

Οποτε οι προτασεις ας ειναι για κανονικο χρηστη!

• Like 1
Δημοσ.

Εε έτσι όπως ο είπες κατάλαβα είσαι φοιτητής

Μόνο σύνδεση αμα κάνεις δν θα βρεις καλές προσφορές σε καρτοκινητο αμα δν εχεις φοιτητικό!

Και όχι για να έχεις φοιτητικό πρέπει να το ενεργοποίησε ις με φοιτητικό πάσο που έχουν μόνο οι φοιτητές προφανώς!

Δημοσ.

Εε έτσι όπως ο είπες κατάλαβα είσαι φοιτητής

Μόνο σύνδεση αμα κάνεις δν θα βρεις καλές προσφορές σε καρτοκινητο αμα δν εχεις φοιτητικό!

Και όχι για να έχεις φοιτητικό πρέπει να το ενεργοποίησε ις με φοιτητικό πάσο που έχουν μόνο οι φοιτητές προφανώς!

εχω φοιτητικο γιατι εχω ακρες στην wind φιλε..:)  αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα....

Συνδεση δεν συμφερει δεν μου προτεινε κατι καλο wind . Αλλη προταση σε καρτα παντα ; Θελω γυρω στα 4GB το μηνα με κανα 10 ευρω το πολυ+10 ευρω να βαζω στο αλλο νουμερο για ομιλια+sms,συνολο να μου βγαινει 20 ευρω,τωρα μου βγαινει 30 !! Παρα πολλα με αυτη την κριση !

Δημοσ.

Vodafone Internet Όλη - Μέρα. Βρήκα αυτό στην vodafone. 500MB την ημερα μ' ένα ευρώ. Βέβαια και να ξεφυγεις δεν σου κόβουν τηνσύνδεση, γίνεται πιο αργή.

Δημοσ.

Vodafone Internet Όλη - Μέρα. Βρήκα αυτό στην vodafone. 500MB την ημερα μ' ένα ευρώ. Βέβαια και να ξεφυγεις δεν σου κόβουν τηνσύνδεση, γίνεται πιο αργή.

δηλαδη να δινω 30 ευρω το μηνα ; Δεν με συμφερει . Εδω λεμε να κανω οικονομια.

Δημοσ.

Αμα θες οικονομία εγώ λέω βρες κάνα WiFi και άσε τα δεδομένα!

Η ελατοσε την χρήση!

Με browsing 1,5gb τον μήνα δν τελειώνουν εσύ προφανώς streamareis η κατεβάσεις αρχεία που λογικό να σκοτώσουν τα δεδομένα σου!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κατεβάζω τίποτα ούτε βλέπω βίντεο, οδηγός είμαι δεν έχω ώρα για τέτοια ούτε WiFi στο δρόμο :) απλά το 4g Ρουφάει.

• Like 1
Δημοσ.

Το 4G δε ρουφάει τίποτα. Καταναλώνει τα ίδια δεδομένα με το 3G/2G απλά έρχονται στη συσκευή σου πολύ πιο γρήγορα. 

Προφανώς κάτι κατεβάζεις και τελειώνουν τα δεδομένα σου, τι είναι λοιπόν αυτό; Βλέπεις YouTube στις διαδρομές σου; Είσαι όλη την ώρα με internet radio; Αν έχεις το κινητό στην τσέπη και δεν το χρησιμοποιείς, είναι λίγο ζόρι να φας 1,5GB το μήνα, εκτός και αν κάποια εφαρμογή κατεβάζει αβέρτα χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Το 4G δε ρουφάει τίποτα. Καταναλώνει τα ίδια δεδομένα με το 3G/2G απλά έρχονται στη συσκευή σου πολύ πιο γρήγορα. 

Προφανώς κάτι κατεβάζεις και τελειώνουν τα δεδομένα σου, τι είναι λοιπόν αυτό; Βλέπεις YouTube στις διαδρομές σου; Είσαι όλη την ώρα με internet radio; Αν έχεις το κινητό στην τσέπη και δεν το χρησιμοποιείς, είναι λίγο ζόρι να φας 1,5GB το μήνα, εκτός και αν κάποια εφαρμογή κατεβάζει αβέρτα χωρίς λόγο.

ουτε βιντεο ουτε ραδιο φιλε ...μονο facebook κλπ οτι κανει ολος ο κοσμος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...