NightCok1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, Πηρα προσφατα απο συγγενικο μου προσωπο το πρωτο μου αυτοκινητο Daihatsu Cuore '08. To μονο θεματακι μου ειναι οτι θα ηθελα να φορτωσω τραγουδια σε ενα usb και να τα ακουω καθημερινα στην διαδρομη προς και απο την δουλεια μου. Υπαρχει καποιος αλλος τροπος για να το κανω αυτο, εκτος απο την αντικατασταση του 2 din player που ειναι ενσωματομενο στο αμαξι;
afairesths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=8383&ref=bestprice.grπολυ καλο αυτο
cococrops Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 http://www.gamesclub.gr/index.php?route=product/product&product_id=8383&ref=bestprice.grπολυ καλο αυτο αυτο ειναι για ολα τα αυτοκινητα?παλια και καινουργια?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι, τα καινούρια πλέον έχουν υποδοχή aux. Αν στη περιοχή υπάρχουν πολλοί σταθμοί θα κάνει παράσιτα, θα πρέπει να βρεις ελευθερη συχνότητα που δεν εκπέμπει κάτι.
afairesths Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Παντως εδω στα Χανια-Ηρακλειο(Κρητης) ακομα πανω στον σταθμο υπερισχύει αυτη η συσκευη
thant Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Επειδή έχω ενα απλό ραδιο-cd θα με εδιεφερε και εμένα κατι τέτοιο. Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι με ποιο τρόπο συνδέεται αφου τα απλα ραδιο-cd δεν εχουν bluetooth?
giannisv6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Επειδή έχω ενα απλό ραδιο-cd θα με εδιεφερε και εμένα κατι τέτοιο. Αυτό που δεν εχω καταλάβει ειναι με ποιο τρόπο συνδέεται αφου τα απλα ραδιο-cd δεν εχουν bluetooth? Η συσκευη αυτη ειναι πομπός FM δηλαδή αναπράγει το usb σου και αν συντονίσεις το ραδιόφωνο του αυτοκίνητου στην συχνότητα που ρυθμίσεις την συσκευουλα αυτή ακους τα mp3 σου (και οχι μονο). Απλώς μην περιμένεις και πάρα πολύ καθαρό ήχο, κυριως εντος Αθηνας. 1
thant Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Α τόσο απλά.. και αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτό που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω και σε αυτό, ποιο φαίνεται πιο αξιόπιστο? ή πάνω κάτω ειναι τα ίδια?
giannisv6 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Το TECHNAXX θα έλεγα επειδη αποθηκευθεί συχνοτητες και περιστρέφετε η οθονη για να βλέπεις άνετα απο την θέση σου, εχει τηλεχειριστήριο (χρήσιμο? μπαα) και μπόλικα θετικά σχόλια να διαβάσεις. 1
tarantules Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Εαν έχει υποδοχή aux μπορείς να του βάλεις ένα minijack bluetooth transmitter σαν αυτό αν και βγαίνει λίγο ακριβά αλλά απότι είδα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αλλού.Πχ να κάνεις τα ακουστικά σου ασύρματα.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 λιγο καθυστερημενα αλλα εχω αγορασει 3 τετοια μαραφετια απο ebay 2 τετοια και ενα τετοιο στα βαζω για να δεις περιπου που ειναι οι τιμες. τα ''ακριβα'' ειναι πολυ ποιοτικα θα ελεγα,τα δοκιμασα και με το bluetooth και ειχε πλακα το τι κανει με τετοια συσκευουλα.αλλα δεν τα εχω χρησιμοποιησει πολυ.εαν βαλεις συχνοτητα που δεν θα εχεις παρασητα,παιζουν πολυ καλα. το φθηνο το εχω ακομα στο σακουλακι του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα